Çok zorlanıyorum

Kubrametehan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
28
0
1
26
Merhaba arkadaşlar oğlum beş buçuk aylık ve aşırı huysuz sürekli bı ağlama halinde uykulari çok kötü gündüz ayağımda sallıyorum taş çatlasın 40 dk uyuyo geceleri bı tık iyi ama sabaha karşı nedense çok sik uyaniyo. Ne iş yapabiliyorum ne kendime ne eşime vakit ayirabiliyorum artık sürekli tartışıyoruz ailelerimiz yanımızda değil olsa bile zaten bı faydalari yok. Anlicaginiz psikolojik olarak cok kötüyüm artık ekstra karaciğer hastasıyım ilaç kullaniyorum oda beni çok uzuyo. Size sormak istediğim de şu en azından şu aglamalari ne zaman biter ne oyuncaklarla avutabiliyorum ne başka bişi ne zaman geçer bu iyi şeyler duymak istiyorum biraz

Atak haftası olabilir, dişi ağrıyodur ilgi istiyodur. Korkma geçiyor hepsi

İkiz bebek annesiyim. Yaşlarına az kaldı.
Gaz, kolik, uyumama, gece terörleri, gündüzle geceyi karıştırma, sadece ayakta ve kucakta sakin kalma gibi gibi süreçlerimiz oldu. Merak etmeyin geciyor evet geçerken sizi çok yıpratıyor ama geçiyor biraz sabır. Herkes diyordur ama bırakın eviniz dagınık kalsın siz bebeginiz sakinken kısa da olsa uyuyorken falan mutlaka dinlenin yoksa insanın tahammül seviyesi giderek azalıyor.

Yani üzgünüm ama şuan iyi zamanlar bence çocuk hareket etmiyor en azından. Oğlum 5 yaşında 2 aydır biraz daha iyiyiz biz

benim oglum 6,5 aylik ve ayni senin bebisin gibi. ne yerde durur ne gökte. hep diyorum bi türlü memnun edemedik bu cocugu diye
bu durum inanilmaz yipratici, seni cok iyi anliyorum, her gün bi savas halinde geciyor gibi, ben de sürekli yorgun ve gerginim, esimle aramiz hic olmadigi kadar kötü 6inci aydan sonra uykularda yine biraz degisme oluyor. senin bebis de daha uzun uyuyacaktir gündüzleri. Ammmaaaaa sallamayi birakman lazim! cocuk o sekilde uyudugu icin sallamayi kestigin an uyanir hemen, üstelik senin icin daha büyük yorgunluk.

o aylarda çok normal geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor.
ev dağınık kalsın boşver diyorlar ama insan o psikolojideyken "evimi bile temizleyemiyorum " diye hayıflanıyor
iş yapabilmek ,yemek yapabilmek , markete gidebilmek bebek bakmaktan farklı bi iş yapıyor olmak iyi geliyor
birazcık daha sabır
sonra unutup ikinciiyi bile yapıyorsunuz öyle diyeyim