Çok zor geçen Normal doğumumda hayatım film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden...

Bende esenler medipolde yaptım eşiniz nasıl sesinizi duydu o doğumhanede demekki baya bağırmışsınız ben girdim 15 dk sonra doğurdum bizimkiler bişey anlamadı bende öyle :)) ebeniz kimdi bende zeynep ebeydi Allah ondan razı olsun

Benim doktorum yaptirdi bana doğumu sehruz hnm. Iki ebenin ikiside ilgilendi cunki o esnada tek dogum yapan bendim. Allah hepsinden razi olsun. Isimlerini bilmiyorum.

Lila Rose okurken ağladım normal doğum yaptığın için çok şanslısın benim sağlık sorunum nedeni ile olamayacak.. allah bebeğinize uzun ömür versin

Lila Rose okurken ağladım normal doğum yaptığın için çok şanslısın benim sağlık sorunum nedeni ile olamayacak.. allah bebeğinize uzun ömür versin

AMİN çok teşekkür ederim. Allah razi olsun. Üzülme Rabbim en iyisini bilir her sey gibi doğumunda hayirlisini versin. Saglik her seyin başı çünki. Sende saglikla doğum yaparsin ve bebeğini buyutursun insallah.

o kadar güzel. Olmuş ki rabbim analı babalı büyütsün bebişini rabbim olmayanlara da versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…