- Arkadaşlar gecenin bu saatinde üye olup konu açma gereği duydum çunku yardima muhtacim
Hemen anlatmaya basliyorum arkadaslar 3.5 yillik iliskim 2 hafta once bitti. Bundan 1 yil once 8 ay kadar ayti kaldik o surede ben erkek arkadasimi geri kazanmak adina herseyi yaptim fakat olmadi bende uzaklastim numarami degistirdim tam ben iyilesmisken ablami arayip numarami aldi ve benimle barismak istedigini soyledi. Geldi cok dusundum dedi biz birbirimiz disinda kimseyle olamayiz dedi barismak istedigini soyledi. Bu arada akrabayiz ! Bende ona eger sonu evlilik olacak ve bir daha ayrilmiycaksak barisirim dedim kendine guveniyormusun dedim evet dedi ve baristik...
Kasim 27de baristik bu zamana kadar aslinda hic duzelmedigini gordum fakat haziranda nisanlancaktik aileler konusmustu bende degismesi icin cabaladim haklisin dedi duzelcem dedi bende beni sevip sevmedigini sordum sevdigini soyledi 2 gun sonra tartistik ve ayrilik konusmasi yapiyorduk bana beni sevmedigini anlik duygularla barismaya geldigini soyledi. Bugun onu aradim ve baskasindan etkilendigini soyledi bana. Ben 3.5 yil boyunca onca emek verdim bir ton şey yasadim cabaladim sonu bu mu olacakti. Cok aci cekiyorum dayanamiyorum ne olur yardimci olun ettigini bulsun allahtan dilegim o