Çok zor durumdayım

Ozgusah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
6
2
30
Arkadaşlar gecenin bu saatinde üye olup konu açma gereği duydum çunku yardima muhtacim
Hemen anlatmaya basliyorum arkadaslar 3.5 yillik iliskim 2 hafta once bitti. Bundan 1 yil once 8 ay kadar ayti kaldik o surede ben erkek arkadasimi geri kazanmak adina herseyi yaptim fakat olmadi bende uzaklastim numarami degistirdim tam ben iyilesmisken ablami arayip numarami aldi ve benimle barismak istedigini soyledi. Geldi cok dusundum dedi biz birbirimiz disinda kimseyle olamayiz dedi barismak istedigini soyledi. Bu arada akrabayiz ! Bende ona eger sonu evlilik olacak ve bir daha ayrilmiycaksak barisirim dedim kendine guveniyormusun dedim evet dedi ve baristik...
Kasim 27de baristik bu zamana kadar aslinda hic duzelmedigini gordum fakat haziranda nisanlancaktik aileler konusmustu bende degismesi icin cabaladim haklisin dedi duzelcem dedi bende beni sevip sevmedigini sordum sevdigini soyledi 2 gun sonra tartistik ve ayrilik konusmasi yapiyorduk bana beni sevmedigini anlik duygularla barismaya geldigini soyledi. Bugun onu aradim ve baskasindan etkilendigini soyledi bana. Ben 3.5 yil boyunca onca emek verdim bir ton şey yasadim cabaladim sonu bu mu olacakti. Cok aci cekiyorum dayanamiyorum ne olur yardimci olun ettigini bulsun allahtan dilegim o

yardımcı olunacak bir durum yok, bence akrabanla evlenmemen senin için en hayırlısı olmuş zaten

Üzülmeyin böyle insanlar için üzülmeye değmez,elbet sizi sevecek birisi çıkar. Sakın ha sakın bir kere kazık yediğinize dönmeyin derim.

Ayrılırken başkasından etkilendim,bir anlık duygular sana geldim diyen erkeklerden nefret ediyorum.Diyemedim mi seni ben zoela mi getirdim diye..

Huylu huyundan vazgeçmez, belli ki ayrı kaldığınız dönem de sen üzülürken onun hayatına da başkası girmiş, onunla olamadığını görünce de yalnızlıktan nasılsa o bana evet der diye sana dönmeye çalışmış ama aynı tas aynı hamam, karakteri asla değişmezdi, her ne kadar değişicem de dese o hep aynı kalacaktı ve sanıyorum ki hep üzülen, hep alttan alan, sabır gösteren kişi de sen olacaktın, evet verdiğin emeklerin var ve buna üzülüyorsun, onu sevdiğin için üzülüyorsun, çok zor gelecek, geçmesi de uzun sürecek belki ama bu kişi hayatından çıktığı için mutlu olmalısın, şu anda çok üzgün olduğun için bunu düşünemiyorsun evet ama zamanla bunun daha mantıklı olduğunu anlayacaksın, daha 22 yaşındasın ve kimbilir önüne dengeli, adam gibi adamlar, sana değer veren insanlar çıkacak. Kadınlar güçlü olmalı, sen de olmalısın. Ayrıca akraba evliliği Allah korusun daha neler.

Sana çok sevdiğim bir söz ile cevap vermeye başlamak istiyorum. "Bakış açını değiştirirsen, dünyan değişir" Hariçten gazel okumak her zaman kolaydır. Üzülme demem belki hiçbir şeyi değiştirmeyecek, üzüntünüzü yaşayın sonrasında da önünüze bakın arkanıza değil. Daha çok gençsiniz ve eminim önünüze çok çok daha fazla seveceğiniz ve size değer verecek insan çıkacaktır. Şu an olmadı diye üzüldüğünüz şeye gün gelecek olmadı diye sevineceksinizdir. İnsanlar değişmezler, ayrıca da bir insan diğerinin değişmesini bekliyorsa o insanı gerçekten sevmiyordur. Sevgi, her şeye rağmen sevmektir, şunun için bunun için sevmek değil. Umarım en kısa zamanda seveceğiniz ve sizi de sevecek kişiyi bulursunuz. O kişiyi ise unutun gitsin.

Hepinizin cevaplarını yeni okuyabildim. Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum ve hak veriyorum ama şuan bu mantiktan bakabilmem cok zor duygular onde oldugu icin zamanla gececek biliyorum ve kurtulmusum diye sukur de ediyorum ama haketmedigim seyi yasamanin uzuntusu benim yasadigim umarim allahindan bulur ... iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…