• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok zor durumdayım yardımm!

summy20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
21
1
16
Hakkari
Merhaba arkadaşlar benim 1 ay boyunca haftaya bir kanamam oldu polikistik overım ve prolaktin hormonunum 59 olduğunu öğrendim.Çocuk yapmakta sıkıntı olabilir dedi dr. Yüksekova da görev yaptığım için de dr lar tatmin edici cevaplar vermiyorlar. bu duruma acayip moralim bozuldu.psikololojik açıdan da berbat hissediyorum antideprasan falan kullanmaya başladım. çocuk istiyorum ama düşük yaparsam diye de çok korkuyorum. rahatlatmak için yada bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi?

merhaba cnm prolaktin hormonu benimde yüksek çıktı bi hap verdi dr um düştü şükür kist için de doğum knt hapı kullanıyorum inş. oda geçecek

allah yadımcın olsun canım...bende yılardır pko illetiyle uğraştır durdum canım gerçekten çok zor bi hastalık rabbim düşmanımın başına bile vermesin kimi tek tedaviyle hamile kalıyo kimi de yıllarca uğraşıyo canım ben de ilk tüp bebek denemsin da hamile kalanlardanım 3 olumsuz aşılamadan sonra tek yol tüp bebekti çok şükür rabbim nasip etti :31:sürekli dr kont olman gerekiyor canım pko(yumurtlama bozukluğu)o yüzden tedavini ihmal etme kuzum kendini de boş yere üzme yıpratma rabbim nasıl olsa vakti zamanı gelince nasip eder :16:
prolaktin (süt hormonu)için de dostinex diye ilaç var canım 1 yada 2 ayda düzene girer merak etme dr ihmal etme yeter :34:allah yardımcın olsun :26:

aynen dostinex içtim bende değerim düşmüş ama doğum knt hapı kullandığım için bebek yapamıyorum haliyle inş baharda hapı bırakıp denemeye başlıycam bu haptan sonra hmn olurmu bilmiyorum ama umarım benimde bebiğim olur :43::43:

Kızlar gerçekten sağolun bu siteseki kafınların birbirine bağlılığı çok seviyorum beni çok rahatlatıyo:) dostineksi bende kullandım bu seferde 0.88 oldu yani normalin altına indi ama doğum kontrol hapı diane 35 verdi yan etkisi çoktu bıraktım bu ay denemeyi düşünüyorum çocuk için düşük tiski varmış ama istiyorum çok:(

Kızlar gerçekten sağolun bu siteseki kafınların birbirine bağlılığı çok seviyorum beni çok rahatlatıyo:) dostineksi bende kullandım bu seferde 0.88 oldu yani normalin altına indi ama doğum kontrol hapı diane 35 verdi yan etkisi çoktu bıraktım bu ay denemeyi düşünüyorum çocuk için düşük tiski varmış ama istiyorum çok:(

prolaktin hormonu çok çok yüksek değerlerde değilse düşüyor benimde yükselmişti dostinexle düştü.yalnız antidepresan kullanımıda prlaktinin yükselme sebeplerinden biri olabiliyor..geçmiş olsun cnm

Back