- 20 Haziran 2015
- 1.282
- 3.140
- Konu Sahibi Atalay_basak
Benden önceki sevgililer için yapabileceğim bir şey yok. Kimseyi suçlayamam, ayıplayamam. Kendim suçlanıp, ayıplanmak istemem çünkü. Ama para karşılığı seks satın almayı ben kabul edemiyorum. Kimse cahillikten geneleve gitmez. O evde ne yapıldığını zannetmiş acaba, ne için para ödediğini farketmemiş mi, kendini birden tanımadığı bir kadının içinde mi bulmuş? Bunlar çocukça bahaneler.Oncelikle selam herkese çok güzel giden bir ilişkim vardı her sey masal gibiydi gerçekten ama sevgilimin geçmişiyle ilgili konustuk ve ben mahvoldum sevgilim daha önce geneleve gitmiş benim tanıdığım insanlarla beraber olmuş tabi bunlar ben olmadan önce biliyorum değiştirebilecegi bi sey yok ama ben bunu hazmedemiyorum yediremiyorum kendime düşünsenize sevdiğiniz adam sonuçta su an bana çok sadık beni gerçekten seviyo ağladı defalarca özür diledi yapabileceğim bi şey yok seni uzdugum için özür dilerim diye ama benim ondan önce düzgün bi iliskim bile olmadi onun bu kadar sey yasamis olmasi beni çok uzuyor hazmedemiyorum çok seviyorum sizce napmaliyim lütfen kendinizi benim yerime koyarak cevap verin geçmişi takılıp kalmamali miyim yoksa gelecekte bu hep yine boyle hissettirir mi teşekkürler simdiden DUZELTME arkadaşlar geneleve iki yıl önce meraktan gittim cahillikti ben de çok pismanim diyo benim tanıdığım biriyle birlikte olmus dedigim de genelevde değil onceden çıktığı kiz kizi ben sadece ismen taniyorum kac kisi oldu böyle dedim bi kere geneleve gittim bir de o kizla oldu dedi yanlış anlasilmasin
Önemli olan siz bu duyduklarınızı kaldırabilecek misiniz? Unutabilecek misiniz? Affedebilecek misiniz?
Eğer ilişkinize devam etme kararı alırsanız lütfen cinsel yolla bulaşan tüm hastalıklar için rapor almasını talep edin. Korunmadan ilişkiye girmeyin. Erkeklerde HPV için test olmadığını ve kondomun HPV'den tamamıyla korumadığını hatırlayın. Belki bazı hanımlar aynı risk her erkekte var diyecekler. Haklılar ama siz kendi ağzıyla geneleve gitttiğini itiraf eden bir erkekten bahsediyorsunuz. Kendinizi emniyete almaktan zarar gelmez.