Çok zor durumdayim lütfen yardım

Oncelikle selam herkese çok güzel giden bir ilişkim vardı her sey masal gibiydi gerçekten ama sevgilimin geçmişiyle ilgili konustuk ve ben mahvoldum sevgilim daha önce geneleve gitmiş benim tanıdığım insanlarla beraber olmuş tabi bunlar ben olmadan önce biliyorum değiştirebilecegi bi sey yok ama ben bunu hazmedemiyorum yediremiyorum kendime düşünsenize sevdiğiniz adam sonuçta su an bana çok sadık beni gerçekten seviyo ağladı defalarca özür diledi yapabileceğim bi şey yok seni uzdugum için özür dilerim diye ama benim ondan önce düzgün bi iliskim bile olmadi onun bu kadar sey yasamis olmasi beni çok uzuyor hazmedemiyorum çok seviyorum sizce napmaliyim lütfen kendinizi benim yerime koyarak cevap verin geçmişi takılıp kalmamali miyim yoksa gelecekte bu hep yine boyle hissettirir mi teşekkürler simdiden DUZELTME arkadaşlar geneleve iki yıl önce meraktan gittim cahillikti ben de çok pismanim diyo benim tanıdığım biriyle birlikte olmus dedigim de genelevde değil onceden çıktığı kiz kizi ben sadece ismen taniyorum kac kisi oldu böyle dedim bi kere geneleve gittim bir de o kizla oldu dedi yanlış anlasilmasin
Benden önceki sevgililer için yapabileceğim bir şey yok. Kimseyi suçlayamam, ayıplayamam. Kendim suçlanıp, ayıplanmak istemem çünkü. Ama para karşılığı seks satın almayı ben kabul edemiyorum. Kimse cahillikten geneleve gitmez. O evde ne yapıldığını zannetmiş acaba, ne için para ödediğini farketmemiş mi, kendini birden tanımadığı bir kadının içinde mi bulmuş? Bunlar çocukça bahaneler.

Önemli olan siz bu duyduklarınızı kaldırabilecek misiniz? Unutabilecek misiniz? Affedebilecek misiniz?

Eğer ilişkinize devam etme kararı alırsanız lütfen cinsel yolla bulaşan tüm hastalıklar için rapor almasını talep edin. Korunmadan ilişkiye girmeyin. Erkeklerde HPV için test olmadığını ve kondomun HPV'den tamamıyla korumadığını hatırlayın. Belki bazı hanımlar aynı risk her erkekte var diyecekler. Haklılar ama siz kendi ağzıyla geneleve gitttiğini itiraf eden bir erkekten bahsediyorsunuz. Kendinizi emniyete almaktan zarar gelmez.

Oncelikle selam herkese çok güzel giden bir ilişkim vardı her sey masal gibiydi gerçekten ama sevgilimin geçmişiyle ilgili konustuk ve ben mahvoldum sevgilim daha önce geneleve gitmiş benim tanıdığım insanlarla beraber olmuş tabi bunlar ben olmadan önce biliyorum değiştirebilecegi bi sey yok ama ben bunu hazmedemiyorum yediremiyorum kendime düşünsenize sevdiğiniz adam sonuçta su an bana çok sadık beni gerçekten seviyo ağladı defalarca özür diledi yapabileceğim bi şey yok seni uzdugum için özür dilerim diye ama benim ondan önce düzgün bi iliskim bile olmadi onun bu kadar sey yasamis olmasi beni çok uzuyor hazmedemiyorum çok seviyorum sizce napmaliyim lütfen kendinizi benim yerime koyarak cevap verin geçmişi takılıp kalmamali miyim yoksa gelecekte bu hep yine boyle hissettirir mi teşekkürler simdiden DUZELTME arkadaşlar geneleve iki yıl önce meraktan gittim cahillikti ben de çok pismanim diyo benim tanıdığım biriyle birlikte olmus dedigim de genelevde değil onceden çıktığı kiz kizi ben sadece ismen taniyorum kac kisi oldu böyle dedim bi kere geneleve gittim bir de o kizla oldu dedi yanlış anlasilmasin
Sevgiline sor bakayim sende onun durumunda olsan daha önce baska biriylebirliktelik yasamis olsan kabul edermiydi.kesin kabul etmezdi o yuzden kendiside gitsin kendi gibi biri bulsun.sen iliskine devam ettigin surece bu dusunceler beynini kemirip duracak .ama bu devirdede bakir erkek bulmak cok zor arkadaslar .ben evliyim sukur esimde iyi biri daha once birlikteligi olmamis olsa bende kabul etmezdim heralde

Evet sen o kadar şey yaşasan emin ol şu an hakkında neler neler diyordu ama erkek olunca kadınlar arasında bile geçmişte kalmış senden önceymiş diye hoş görülüyor nedense. bence kaldıramayacaksan hiç girme bu yola. o da kendi gibi bişeyler yaşamışı bulsun.

Geneleve bi kere gitmiş meraktandi cahillikti diyo benim tanıdığım kisiyle derken kizi sadece ismen tanıyorum görüntüsünu biliyorum o kadar anlattıklarinda samimi olduğunu biliyorum ve hepsi ben yokken imiş ama gel gör ki boyle sevince hazmedilmiyor

Şu şekilde bak birde: bunları yapan sen olsaydın? Tamam kız erkek olayı farklı bir durum ama o geçmişini görmeyip bugününle, geleceğinle sever miydi seni? Bunun cevabını kendine verebildiğinde yapacağın şey basit olacak.

Canım benim de çok şükür erkek arkadaşım çok sadıktır. Lakin benimki de yapmış o kadınlarda bende öğrenince deliye döndüm başka kadına dokunmuş başka kadın ona dokunmuş ve bi defa da değil fakat erkeklerde milli olmak diye terim var geçmişte yaptı diye suçlayamazsın benimle çıktığın sürece asla böyle birşey duymak istemiyorum dedim ve bi daha gitmedi öyle yerlere. Sonuçta geçmişte olanla yapacağın bir şey yok ve onlar ihtiyaç olarak görüyorlar o gözle bakıyorlarr. Kızlardan çok farklılarmış.

İlişkilerde geçmişin konuşmasını bir türlü mantıklı bulamadım. Geçmişte ne olduysa olmuş, şuana odaklanmanız gerekiyor.
Sadece onaylamadığım para karşılığı seks. Bunu etik bulmuyorum. Sadece bu sebepten ötürü ayrılmayı düşünebilirdim.

Benim eşim geneleve gitmemiş ama eski kız arkadaşıyla beraber oluyorlarmış. Benle tanışmadan 4-5 sene önce biten bir ilişki. Sonrasında da hayatına giren önemsiz bir iki kişiyle de olmuş.

Ne bileyim çok umurumda olmadı, 30 yaşına kadar hayatına kimse girmese şüphe edebilirdim sanırım. Oturdu anlattı tabi detaylı ve ahlaksızca değil, sadece bunları yaşadım falan diye bende dinledim. Hatta şaşırdı kıskanmıyormusun böyle anlattırıyorsun diye yooo dedim, kıskanmıyorum da ayıplamıyorum da. Sadece bilmek istiyorum.

Ya ne bileyim bu işi erkeklerin %80'i evlenmeden yapıyoır, eşinden saklıyor sadece. Kalan %15 istese de fırsat bulup yapamıyor. % 5 falan ancadır kendimi eşime saklıyorum diyen.

Erkekler kadınlar gibi nefsine hakim olabilen, cinselliği çok geri atabilen yaratıklar değil. Gidip milletin karısına, kızına tacizde bulunmak, mikmik yapamadıkça abazaya bağlamak yerine gitsin yapsın, günahı varsa da boynuna napayım yani..

insanın başına ne gelirse ya meraktan ya.. gerisini anla. kanma bu yalanlara. tabi sevgim herşeyden önce triplerine girmeyeceksen

Geneleve giderek kadinlarin bu derece asagilandigi bir endustriye destek cikan bir adam benim hayat goruslerime uymadigi icin ayrilirdim. Hani guvenmek guvenmemek meselesi degil. Kadina mal gozuyle bakan adamla isim olmazdi benim. Kendi evlenecegim kadina dokunmayayim ama genelevdeki kadinlari satin alayim. Bak yine tiksindim, midem bulandi bi.

Ilk defa bir bayan erkek arkadasinin gecmisi yuzunden muzdarip.normalde bdv kizlarin gecmisinden yakinip erkeklerin tepki gosterdiginden sikayetcidir.sizi tebrik ettim.erkeklerinde gecmisi bayanlar gibi temiz olmali.ayni durum bayanlardan bekleniyorsa onlarda kendilerine ceki duzen vermeli bence.

Ben liseye giderken bizim sınıfdaki erkeklerin beraber gittiklerini konuştuklarını duymuştum
açık açık konuşup hava atmışlardı oluyo böyle şeyler seviyosan geçmişine değil geleceğine bakıcaksın Hoppa

Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim görüşleri için bugun buluştuk konuştuk ve hallettik ben olanlanri unuttum zaten ciddi düşünüyoruz ve beni su an gerçekten ama gerçekten çok seviyor yapmış zamanında bi hata ama artık geçmiş konuşmak yok aramizda eskisinden daha da iyiydik bugün çok şükür :KK16: konuyu kapattim artik arkadaşlar Teşekkürler hepinize

Benimde olmadi iliskim ama esimin olxumu bilmiyorum acikcasi gecmisi irdelemenin ne faydasi var bos buluyorum bu muhabbeti.. size gelirsek adi ustunde gecmis

Sevgiliniz size kaç kadınla yattığını mi anlattı? Bu durum.bi tek bana mi anormal gldi anlamadim.iyyy midem bulandi.utanmadan genelevi bile anltmis

Ben eşimin uzaktan akrabasıyla çıkmıştım ama şimdi eşimle evliyim.
Bizde zor zamanlar yaşadık ama ne oldu uzun süre sevgililikten sonra evlendik çok şükür çok mutluyum. Nebileyim karşıma eşim çıkıcak :21:

Merak etme bu soruyu dün ona sordum zaten düşün dedim diyelim ki ben senden önce sırf meraktan bi seyler yasamis olayım ani olsun diye 3 4 erkekle birlikte oldum naparsin dedim o da çok kizarim sinirlenirim kahrolurum ama seni bu kadar çok severken birakamam dedi yalan söyleyecek bi insan değil ama eminim ben ayni durumda olsam benim gibi ikilemde kalirdi
Sen de buna inandın mı? Bırakırdı diyeyim ben sana.Şuan o bu durumda diye sana öyle diyor.Bu işi yapan erkekler de özellikle kendi uydurdukları temiz kız arıyor sanki etrafta iğrençlikleriyle lekelemedikleri birilerini bırakmışlar gibi. Her neyse hayat senin hayatın ben sadece yorum yapıyorum :)

Geneleve gitmişse bi kere mutlaka aıds baktırsın hepatit ve sifiliz de mutlaka baktırsın...ben artık onu koca diye evime sokmam gercek bu.gecmişi gecmişte kalandır ama karakteri bi insanın değişmez.geneleve giden bi adamdan koca bu evlilikten yuva olmaz.

Geçmişte olmuş bitmiş canım bu zamanda hiç birşey yapmamış erkek zor bulunur zaten hem bi söz vardır kadının geçmişi erkeğin geleceği önemlidir

Canim ben olsam.ayrilirdim bu konuyu ilerde yine haturlarsin hep sorun cikar ..hakkinda hayirlisi..

X