Çok zor durumdayim lütfen yardım

Kaldiramadigim için çok üzüldüm o halimi görünce o da mahvoldu ağladı keske olmasaydı dedi ozur diledi
Kaldiramiyacaginizi az cok tahmin etmiyormudunuz? Niye kurcaliyorsunuz ki?

Bence de his iliski yasamamis bir insanin kendi gibi birisini istemesi cok dogal.

Hadi coook asik oldugu birisiyle birlikte olmasini kabul edersin de, para karsiligi bir insanla sevismek buyuk bir acizlik, zavallilik bence.

kadını meta olarak gören parayla satın alan cve cinsellik yaşayan erkeklerden hiç hoşlanmıyorum.
Haklısın o tip erkeklerden ben de hiç hoşlanmam kaldi ki öyle bir görüşü olduğuna inansam hiç düşünmem ayrilirim ama o meraktan gitmiş ve bi daha gitmemis zaten kadinlari oyle goren biri asla değil

Kaldiramiyacaginizi az cok tahmin etmiyormudunuz? Niye kurcaliyorsunuz ki?

Bence de his iliski yasamamis bir insanin kendi gibi birisini istemesi cok dogal.

Hadi coook asik oldugu birisiyle birlikte olmasini kabul edersin de, para karsiligi bir insanla sevismek buyuk bir acizlik, zavallilik bence.

Bu kadar kötü olacagimi hiç dusunmemissin ama para karşılığı biriyle olmasi merak cahillik güya öğrenecek erkek olacak falan yapmış bu tip salakliklar ama öyle bir insan değil olsa zaten ayrilirim

Haklısın o tip erkeklerden ben de hiç hoşlanmam kaldi ki öyle bir görüşü olduğuna inansam hiç düşünmem ayrilirim ama o meraktan gitmiş ve bi daha gitmemis zaten kadinlari oyle goren biri asla değil
ne farkeder. bu olayın para ile olacağını biliyormuydu evet.
fuhuş olduğunu evet. parayla bir kadını satın alacağını evet.
ruhsuz duygusuz bir beraberlik olacağını evet.
bitmiştir

"Geçmiş" ise ayrılma,
"Geçmemiş" ise ayrıl.

Herkesin yorumları ve tavsiyeleri için teşekkürler kızlar sorun hazmedememek işte ya eskisi gibi olamazsam korkusu her tartışmada bunun konusunu acarsam bizi yipratirsam? simdi ben bu adamdan sırf bu sebepten ayrilsam aklim hep onda kalicak kalbim zaten onda o kadar moralim bozuk ki günün ilk sigarasi bile tatsız onsuz olmuyo düşün düşün kendimi yiyorum ayrılmak asla istemiyorum ama eskisi gibi olamazsam diye korkuyorum kokusu yuzu sesi surekli aklimda

sonuçta siz onun hayatında yokken olan bir şey bu önemli olan sizi hayatına aldıktan sonra yaptıkları bunu çok düşünmemelisiniz ama önce düşünmeyip ilişkiye başladığında sonrasına kafasına kakıcaksanız hiç ilişkiye başlamayın derim. Ama seviyorsanız ve güveniyorsanız bunları sorun etmeyin:KK66:

Empati kuruyorum da acaba sen öyle şeyler yaşasan o seni kabul eder miydi? Aaaa yok canım unutmuşum biz bayandık değil mi asla olmaz öyle şeyler direkt kapının önündeydik.
ee yani. para verdim bir jogolayla yattım,birde başka birlikteliklerimlede yattım. ama canım geçmişte kaldı dese,oo bebeğim önemli değil geçmiş derse o ,sevgilisi devam edebilir.

Son düzenleme:
Empati kuruyorum da acaba sen öyle şeyler yaşasan o seni kabul eder miydi? Aaaa yok canım unutmuşum biz bayandık değil mi asla olmaz öyle şeyler direkt kapının önündeydik.
Merak etme bu soruyu dün ona sordum zaten düşün dedim diyelim ki ben senden önce sırf meraktan bi seyler yasamis olayım ani olsun diye 3 4 erkekle birlikte oldum naparsin dedim o da çok kizarim sinirlenirim kahrolurum ama seni bu kadar çok severken birakamam dedi yalan söyleyecek bi insan değil ama eminim ben ayni durumda olsam benim gibi ikilemde kalirdi

Benimde hazmedebilecegim şey değil. Esimin benden önce ilişkisi olsa evlenmezdim,çünkü benm ondan önce ilişkim olmadi. Eğer yaşamış olsam sorun etmezdim ama.

Ya ne bileyim hep akilma gelir,onlari da böyle mi öptü,acaba beni onlarla kiyasliyo mu gibi... yapı meselesi bazilarina normal gelir,bazıları sorun eder. Hep erkekler mi bakire kiz isteyecek biz de bakir erkek istiyoruz:KK53:

İyi de bunu kesin olarak nasil anladiniz???

Erkeklerin bunu ispatlayacak bir yollari yok ki... Siz esinizin sizinle bakir evlendiginin dogru cevabindan asla emin olamazsiniz. Sadece onun sozune itimat edebilirsiniz.

Benim esim de benimle bakir evlendigini soyledi. Evet guvendim ona. Ama aklimin bir kenarinda da genc ve bekar bir erkegin cinselligi tecrube etmeden evlenmeyecegi var. Hatta erkekler icin milli olma kavrami var.

Tum bunlar varken bakir erkek bulmak imkansiz gibi birsey.

Ancak senin venim yaptigim gibi,sozune itimat edebilirsin. Evlenmeden once geneleve gittigini veya birileriyle biraeyler yasamis oldugunu bilsem ne yaparim... Gecmis gecmiste kalmistir ama bunu hazmedememekten cok, nasil kadinlarla birlikte oldu,hastalikli miydi,temiz miydi,aids miydi... Aklima bunlar gelir. Bunlar icin endiselenirim.

Oncelikle selam herkese çok güzel giden bir ilişkim vardı her sey masal gibiydi gerçekten ama sevgilimin geçmişiyle ilgili konustuk ve ben mahvoldum sevgilim daha önce geneleve gitmiş benim tanıdığım insanlarla beraber olmuş tabi bunlar ben olmadan önce biliyorum değiştirebilecegi bi sey yok ama ben bunu hazmedemiyorum yediremiyorum kendime düşünsenize sevdiğiniz adam sonuçta su an bana çok sadık beni gerçekten seviyo ağladı defalarca özür diledi yapabileceğim bi şey yok seni uzdugum için özür dilerim diye ama benim ondan önce düzgün bi iliskim bile olmadi onun bu kadar sey yasamis olmasi beni çok uzuyor hazmedemiyorum çok seviyorum sizce napmaliyim lütfen kendinizi benim yerime koyarak cevap verin geçmişi takılıp kalmamali miyim yoksa gelecekte bu hep yine boyle hissettirir mi teşekkürler simdiden DUZELTME arkadaşlar geneleve iki yıl önce meraktan gittim cahillikti ben de çok pismanim diyo benim tanıdığım biriyle birlikte olmus dedigim de genelevde değil onceden çıktığı kiz kizi ben sadece ismen taniyorum kac kisi oldu böyle dedim bi kere geneleve gittim bir de o kizla oldu dedi yanlış anlasilmasin
iki seçeneğin var devam etmesini istiyorsan geçmişi kurcalamayacaksın yok kaldıramam diyorsan da ayrılacaksın bu kadar basit

Valla kardeş sana bağlı.

Ben olsam sindiremezdim. Bakir olmamasını değil ama fuhuşu kabul edemezdim. Tanıdık kızı bilemedim ona da sinir olurdum sanırsam.

Burda geçmiş geçmiştir diyenler olmuş , onlar da haklı tabi. Yani sen bilirsin.

Merak etme bu soruyu dün ona sordum zaten düşün dedim diyelim ki ben senden önce sırf meraktan bi seyler yasamis olayım ani olsun diye 3 4 erkekle birlikte oldum naparsin dedim o da çok kizarim sinirlenirim kahrolurum ama seni bu kadar çok severken birakamam dedi yalan söyleyecek bi insan değil ama eminim ben ayni durumda olsam benim gibi ikilemde kalirdi
bunada inandınızmı. jigolo olayını kabul edcekmi peki

Valla kardeş sana bağlı.

Ben olsam sindiremezdim. Bakir olmamasını değil ama fuhuşu kabul edemezdim. Tanıdık kızı bilemedim ona da sinir olurdum sanırsam.

Burda geçmiş geçmiştir diyenler olmuş , onlar da haklı tabi. Yani sen bilirsin.
aynen öyle..sevdiğiyle beraber olmuştur ona birşey demem. ama parayla yapılan cinsellik kadına bakış açısı beni irite eder. ha sevdiğiyle beraber olup,cinsellik yaşayan erkeğin kadını bakire istemeside bana ters. ikiyüzlülüğün alemi yok

İyi de bunu kesin olarak nasil anladiniz???

Erkeklerin bunu ispatlayacak bir yollari yok ki... Siz esinizin sizinle bakir evlendiginin dogru cevabindan asla emin olamazsiniz. Sadece onun sozune itimat edebilirsiniz.

Benim esim de benimle bakir evlendigini soyledi. Evet guvendim ona. Ama aklimin bir kenarinda da genc ve bekar bir erkegin cinselligi tecrube etmeden evlenmeyecegi var. Hatta erkekler icin milli olma kavrami var.

Tum bunlar varken bakir erkek bulmak imkansiz gibi birsey.

Ancak senin venim yaptigim gibi,sozune itimat edebilirsin. Evlenmeden once geneleve gittigini veya birileriyle biraeyler yasamis oldugunu bilsem ne yaparim... Gecmis gecmiste kalmistir ama bunu hazmedememekten cok, nasil kadinlarla birlikte oldu,hastalikli miydi,temiz miydi,aids miydi... Aklima bunlar gelir. Bunlar icin endiselenirim.
1. eşimle 18 yaşında tanışmıştık o zamanlar çok içine kapanık biriydi doğru düzgün erkek arkadaşı bile yoktu kaldı ki kız olsun. ve eşim çok vicdanlı Allah korkusu olan biri. biz sevgiliyken elimi bile tutmadı. öleceğini bilse yalan söylemez biliyorum tanıyorum. anasının üzerine yemin ettirdim :KK53: yalan söyleyecek bile olsa yalan yere yemin edecek biri değil.her erkek aynı değil sanıldığı gibi. birlikte öğrendik cinselliği, birbirimizde yaşadık herşeyi. adım gibi eminim bakir olduguna. :KK39:

Ya erkekler maalesef cinselliği bizim gibi algılamıyorlar ve bizim gibi yaşamıyorlar. Biz duygumuzun olduğu biriyle içine aşk katarak yaşamak isteriz,onlar hissiz de ihtiyaçtan veya meraktan ya da fizyolojik sebeplerden bunu her an yaşamaya hazır..

O yüzden erkek daha önce kız Arkadaşının kaç kişiyi sevdiğiyle ilgilenmez,kaç kişiyi öptüğünü kafaya takar problem eder,biz kadınlar ise çoğumuz önceki birlikteliklerinde kimi bizden daha çok sevdiğini düşünüp kafaya takarız..

Ben şu durumda ilişkiyi bitirmezdim.elbette para karşılığı bi hemcinsimin bedenin satın alınması hiç hoş bi durum değil ama şu da bi gerçek ; ne kadar inandırıcı olsalar da ben çok az Erkeğin sevgilisinin ya da eşinin ilk kadını olduğuna inanmıyorum..

Benden önceki sevgilisini eğer sevgiyle be aşkla ilişkiye girmişse kıskanırdım,öbür türlü mantığım kabul etmese de duygusuz birlikteliklerini kabullenmekten başka bi çözüm yok.

X