Çok zor durumdayim lütfen yardım

Atalay_basak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
31
4
30
Oncelikle selam herkese çok güzel giden bir ilişkim vardı her sey masal gibiydi gerçekten ama sevgilimin geçmişiyle ilgili konustuk ve ben mahvoldum sevgilim daha önce geneleve gitmiş benim tanıdığım insanlarla beraber olmuş tabi bunlar ben olmadan önce biliyorum değiştirebilecegi bi sey yok ama ben bunu hazmedemiyorum yediremiyorum kendime düşünsenize sevdiğiniz adam sonuçta su an bana çok sadık beni gerçekten seviyo ağladı defalarca özür diledi yapabileceğim bi şey yok seni uzdugum için özür dilerim diye ama benim ondan önce düzgün bi iliskim bile olmadi onun bu kadar sey yasamis olmasi beni çok uzuyor hazmedemiyorum çok seviyorum sizce napmaliyim lütfen kendinizi benim yerime koyarak cevap verin geçmişi takılıp kalmamali miyim yoksa gelecekte bu hep yine boyle hissettirir mi teşekkürler simdiden DUZELTME arkadaşlar geneleve iki yıl önce meraktan gittim cahillikti ben de çok pismanim diyo benim tanıdığım biriyle birlikte olmus dedigim de genelevde değil onceden çıktığı kiz kizi ben sadece ismen taniyorum kac kisi oldu böyle dedim bi kere geneleve gittim bir de o kizla oldu dedi yanlış anlasilmasin

Son düzenleme:

Merhaba,
Ben de geçmişte benzer durumda kaldım. Kötü bir durum. Ben geneleve giden birinden korkarım. Hele 1 kerelik değil ise. Tanıdığınız kişilerle nasıl oluyor o kısım zaten çok kötü.
Bu geçmişte biriyle olmak gibi değil bana kalırsa. Tabii buraya gelip her erkek gitmiştir diyenler çıkacak. Ne var bundalar vs. Herkesin görüşü farklı. Önemli olan sizin nasıl düşündüğünüz.
Kendinizi dinleyin. Hazmedemeyecekseniz ilişkinizin devam etmesinden pek hayır gelmez.

Geneleve bi kere gitmiş meraktandi cahillikti diyo benim tanıdığım kisiyle derken kizi sadece ismen tanıyorum görüntüsünu biliyorum o kadar anlattıklarinda samimi olduğunu biliyorum ve hepsi ben yokken imiş ama gel gör ki boyle sevince hazmedilmiyor

Geneleve gidip sizin tanidiginiz insanlarla mi beraber oldu? Yani kusura bakmayin gercekten anlamadim. genelevindeki tanidiginiz insanlarla mi?

Herneyse, gecmia gecmiste kalmis. İrdeleyip desmenin anlami yok. Erkeklerin hepsi olmasa da,hepsine yakininin bu tarz yerlere gitmisligi ya da cinsellik yasamisligi vardir. Onlar bakire kiz ararlar ama,bizim bakir bir erkegi anlama sansimiz maalesef yok. Acik acik da soylemis saklamamis.

Onunuze bakmaniz lazim ama hayir ben atlatamam bu duyduklarimi diyorsaniz ayrilirsiniz. Cunku hem kendinizi yiyio bitirip hem de karsinizdaki insani surekli bu konuyla mesgul etmek,aglatmak,aciklana yaptirtmak vs..iliskiye zaten ciddi zarar verir.

Gecmis adi ustunde senden oncesi demek onu yargilayamazsin suclayamazsin hazmedemiyosan ayrilcan yada ona eskisi gibi duymamis gibi davranmalisin ama hem iliskiye devam edip hemde bu yasadiklarini surekli dile getirirsen sacmalik olur onuda kendinide yipratirsin ya takilma yada surekli her an aklimda diyosan ayril

Eğer sevgiliniz size samimi geliyorsa anlattıklarına inanıyorsanız sıkıntı olmamalı o zaman. Yazış tarzınızdan bile onunla ilişkinizin devam etmesini istediğiniz belli. Seviyorsanız güveniyorsanız mecburen unutacaksınız. Ve sürekli önüne bu konuyu sunmayacaksınız. Yoksa hem kendinizi hem sevgilinizi yer bitirirsiniz.

Benimde hazmedebilecegim şey değil. Esimin benden önce ilişkisi olsa evlenmezdim,çünkü benm ondan önce ilişkim olmadi. Eğer yaşamış olsam sorun etmezdim ama.

Ya ne bileyim hep akilma gelir,onlari da böyle mi öptü,acaba beni onlarla kiyasliyo mu gibi... yapı meselesi bazilarina normal gelir,bazıları sorun eder. Hep erkekler mi bakire kiz isteyecek biz de bakir erkek istiyoruz

Bence fazla ustelemene gerek yok gecmiste kalmis cunku..
Siz beraberken yapsaydi ayril derdim ama eskidenmis..
Kendiside pisman aglamis falan ben olsam buyuk sorun etmezdim..

Bakire bir kızın bakir bir erkek isteme hakkı var tabi.
Kaldıramıyorsanız ayrılın
Adam neden özür diliyor ağlıyor onu da anlamadım, sanki suç işlemiş. ?

Gecmisi neden ifsa ederki ciftler? Senin gecmisin senin ozelin, onun gecmisi de onun. Önemli olan siz beraber olduktan sonrası. Böyle gecmisle ugrasmayin, gerçekten bir birliktelik dusunuyorsaniz geleceginize odaklanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…