- 8 Ağustos 2015
- 31
- 4
- 30
-
- Konu Sahibi Atalay_basak
Oncelikle selam herkese çok güzel giden bir ilişkim vardı her sey masal gibiydi gerçekten ama sevgilimin geçmişiyle ilgili konustuk ve ben mahvoldum sevgilim daha önce geneleve gitmiş benim tanıdığım insanlarla beraber olmuş tabi bunlar ben olmadan önce biliyorum değiştirebilecegi bi sey yok ama ben bunu hazmedemiyorum yediremiyorum kendime düşünsenize sevdiğiniz adam sonuçta su an bana çok sadık beni gerçekten seviyo ağladı defalarca özür diledi yapabileceğim bi şey yok seni uzdugum için özür dilerim diye ama benim ondan önce düzgün bi iliskim bile olmadi onun bu kadar sey yasamis olmasi beni çok uzuyor hazmedemiyorum çok seviyorum sizce napmaliyim lütfen kendinizi benim yerime koyarak cevap verin geçmişi takılıp kalmamali miyim yoksa gelecekte bu hep yine boyle hissettirir mi teşekkürler simdiden
Merhaba,
Ben de geçmişte benzer durumda kaldım. Kötü bir durum. Ben geneleve giden birinden korkarım. Hele 1 kerelik değil ise. Tanıdığınız kişilerle nasıl oluyor o kısım zaten çok kötü.
Bu geçmişte biriyle olmak gibi değil bana kalırsa. Tabii buraya gelip her erkek gitmiştir diyenler çıkacak. Ne var bundalar vs. Herkesin görüşü farklı. Önemli olan sizin nasıl düşündüğünüz.
Kendinizi dinleyin. Hazmedemeyecekseniz ilişkinizin devam etmesinden pek hayır gelmez.
Geneleve bi kere gitmiş meraktandi cahillikti diyo benim tanıdığım kisiyle derken kizi sadece ismen tanıyorum görüntüsünu biliyorum o kadar anlattıklarinda samimi olduğunu biliyorum ve hepsi ben yokken imiş ama gel gör ki boyle sevince hazmedilmiyor
Bakire bir kızın bakir bir erkek isteme hakkı var tabi.
Kaldıramıyorsanız ayrılın
Adam neden özür diliyor ağlıyor onu da anlamadım, sanki suç işlemiş. ?
çaylaklık dönemini senden önce atlatmış :) bide burdan düşün
Bardağın dolu tarafından bakmalıyız ki bu hayat çekilebilir olsun canmOnceden olsa ben de öyle düşünürdüm ama gerçekten sevip ciddi düşününce olay oyle olmuyormus ...