Çok zor biri sanırım

:KK5:
ayyyyy cok güzel duygular ama meraktan da catlıyorumm:eek: evet ilk önce göz teması ve ortak arkadas olayına cözüm getirecegim... kendimi de değiştirmeyecegım kötü huylarım falan varsa tabi onların icabına bakarım da:) masallah bu arada:)
aynen canım yavaştan başla çalışmalara :) kötü huy meselesi tartışılır canım ya herkesin kötü huyu vardır çok kaldırılamayacak kötü huyların olduğunuda düşünmüyorum açıkcası o yüzden hiç dert değil

Hiç gelişme olmadı... Beyefendi derse gelmez, gelirse de geç gelir,
Ders biter sınıfta bulamazsın, ara verilir sınıfta bulamazsın,
hep yanında birileri var üstelik,
Sınıf o kadar büyük ki sınıfta nereye oturdugunu bile göremiyorum bazen,
Sınıf dışında karşılaşsak falan selam verecegim, günaydın olsun iyi aksamlar olsun, ama göremiyorum da
Ben ne yapacagımm böyle yaaaaaa çok üzülüyorummm çok... :KK61:

Son düzenleme:
öncelikle cok tesekkür ederim,
öyle mi diyorsunuz ben objektif bakamıyorum cünkü,
o zaman çok çok çok aşırı beğeniyorum, karnıma sırtıma basıma agrılar giriyor:KK17:

Ya bi yerde çarp mesela "yanlislikla" :KK49: okul dışında gözlemle nerde takiliyorsa git bi slm ver sonra siniftada verirsin devam eder muhabbete geçersiniz :eek::eek:

Ya bi yerde çarp mesela "yanlislikla" :KK49: okul dışında gözlemle nerde takiliyorsa git bi slm ver sonra siniftada verirsin devam eder muhabbete geçersiniz :eek::eek:
elime yüzüme bulastırmadan carpabilir miyim acaba, geçen gün denk geldi aslında ama alan genişti ve önümde arkadaslarım vardı, önde ben olsaydım carpabilirdim istemeden bir ihtimal ama önde ben yoktum elimizdeki kahveler de dökülürdü:KK45: , ikamet ettiği yer bana hayli uzak, o yüzden takıldıgı yerlere gidemiyorum

:KK5:
aynen canım yavaştan başla çalışmalara :) kötü huy meselesi tartışılır canım ya herkesin kötü huyu vardır çok kaldırılamayacak kötü huyların olduğunuda düşünmüyorum açıkcası o yüzden hiç dert değil
Teşekkür ederimm.. haftaya daha ıyı calısacagım bu hafta da elde bir şey yok :KK42::KK42:

Yıl olmuş 2015 kasaya gerek yok. Misss ne güzel sınıf arkadasinmis. Ekle bi instagramdan faceden twitten filan . Bi like et bi fav. Yap zaten sen o şekilde kendini göstermiş olursun. Eğer sen de onun ilgilenecegi türden bir kızdan alakali alakasız sana dönüşler yapar muhabbet başlar derken yürür gidersiniz. Bilmem kaç kişilik üniversite siniflarinda işi şansa bırakmak eşittir Einstein olmaya çalışmak. Mantık lütfen.

Yıl olmuş 2015 kasaya gerek yok. Misss ne güzel sınıf arkadasinmis. Ekle bi instagramdan faceden twitten filan . Bi like et bi fav. Yap zaten sen o şekilde kendini göstermiş olursun. Eğer sen de onun ilgilenecegi türden bir kızdan alakali alakasız sana dönüşler yapar muhabbet başlar derken yürür gidersiniz. Bilmem kaç kişilik üniversite siniflarinda işi şansa bırakmak eşittir Einstein olmaya çalışmak. Mantık lütfen.
Dogru.. şansla yürümüyor zaten, baksana ne zamandır bekliyorum..... bu hafta hıcbır gelişme olmadı ben iyice sabırsızlanıyorum, okul bitince onu nerede bulacagım, nerede görecegim ki bir daha... çok üzülüyorum bu böyle sürüp gidecek diye.. okul dısı etkinlikler falan olsa belki tanısma fırsatı bulurum, ama o da olmuyor henuz, havalar ısınmadı tam,
biraz daha bu şekilde çabalarımı sürdürecegim,
son care faceden eklerim, onunla reelde muhabbetımı ılerletmek istiyorum, sanalı pek sevmiyorum, insanlar ekliyorlar birbirlerine facede orda burda, ama yolda görünce selam bile vermiyorlar, sınıfta hatrını sormuyorlar,

yani ben onunla iletişim kurup ilerletip ( arkadaşça da muhabbet kurabilirim ilk önce ) , daha sonra faceden eklemek istiyorum
ama bunun için daha çok calısmam lazım, tesadüfler olusturmam lazım..
şu an çaresizim, çünkü çabalarım hep boşa çıkıyor

Kısmet değilmiş takma kafana nasip belki daha iyi birisi cikacak karsina ondan nasip etmedi ALLAHIM

X