- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
öncelikle cooook tesekkürrr ederim,
okudum sımdı konunuzu hakkınızda hayırlısı olsun, bilmiyorum ki evet tanısam belki de gececek bu durumum ama önce onunla arkadas olmam lazım dedıgın gıbı...ama nasıll( ben de kendimi değiştirmemekten yanayım ama tereddütte kaldım işte, ona karsı duygularım benı böyle tereddütlere itiyor..
ne yapacagım ben bu halimi böyle
Ağırdan al dedın ya, nasıl yapayım yani nasıl davranayım ( ilişki baslasın daRica ederim canim insallah bir faydam dokunur. Tanismak icin fırsat yarat ama bunu ona belli etme. İyi oldugu bir ders varsa onunla ilgili koNus. Yardim al falan. Ya da ilgilendigi konulari ogrenmeye cals tarihtir siyasettir fln artik neyse ve oradn girmeye cals muhabbete. Benimki siyaset manyagiydi ben de ilgili dvranirdm bazen sohbet olsun diy sirf :) ama dedigim gibi tanimadan asla kaptirma kendini. Eger olurda iliskige baslatsaniz da agirdan al benim yaptigin hatayi yapma. Bir de zor diye dusunme zor kimse yok bunu gordum ben. Zora kosan var
söylemem de söylememmBurcun ne kiz onu de bi???
Cok tanidik geldinde bana :)
Birincisi sevgini surekli belli edip ustune dusme, onu dunyanin merkezi yapma, her an avucunun icinde oldugunu belli etme, her konuda agzinin icine bakma, sen olmazsan yasayamam imaji verme, kendi hayatin oldugunu ona belli et ona. Her seyi ona gore ayarlama yani. Falan filan :)Ağırdan al dedın ya, nasıl yapayım yani nasıl davranayım ( ilişki baslasın da)
yani zor olayı kişisine göre o zaman, yani bana göre zor demek ki, belki baska bir kıza kolay
ayyy içim yandı şimdi ben böyle yazınca
tamam bunları aklımın kösesine yazıyorum eger ki baslarsa bunlar aklımda olsunBirincisi sevgini surekli belli edip ustune dusme, onu dunyanin merkezi yapma, her an avucunun icinde oldugunu belli etme, her konuda agzinin icine bakma, sen olmazsan yasayamam imaji verme, kendi hayatin oldugunu ona belli et ona. Her seyi ona gore ayarlama yani. Falan filan :)
söylemem de söylememm
şirinlik yapayım dedim birazcık bulacagınızı biliyordumBuldum bile.
Ikizler sandim kendime benzettim birden.
Eylulde dogmussun uzgunum bızımla dıılsın
Ha konuya gelince.
Deli dolu ve oturakli her zman en guzel cifttir.
"Hayatima renk kattinn askkiiimm, senin bu deli dolu halin varya, bana hayatin ne kdr anlamli ve guzel oldugunu ogretti hayatiimm" gibi cumleler doguruyor bu birliktelik.
Bknz: ask filmleri.
Kiz deli dolu oldugu icin etrafina positif enerji sacar vee en eglenceli asklar baslar.
Kiz erkegi kendine kor kotuk asik eder.
Benden soylemesi cicim.
yok yok karısık olmadııı ben hepsini anladım, ortak arkadas düsüncesi kafama yattıııııVallahi ben hoşlandığım çocukla muhabbetimi kendim oluşturdum
Ve bizimki 250 kişilik bir amfi düşün
Zor değil ama yerinde ve sağlam bahaneler bulman gerek.
Ortak arkadaşınız var mı acaba? Eğer yoksa ortak arkadaş edinmeye bakabilirsin önce. Sonra onun çevresine girerek muhabbet kurmuş olursun.
Her şeyden önce kendine güvenmelisin ve varlığını belli etmelisin. Dikkatini çek ki,aklına düşesin. Bakarsın o gelir konuşmaya başlar
Göz teması kurmaya çalış bence ilk önce.
daha sonra sosyal medya hesaplarından ekleyip takip edebilirsin
( ben önce bakışma aşaması,daha sonra sosyal medya takibi ve en son bi bahane faceten mesaj atmıştım)
Yanına,önüne,arkasına falan oturmaya bak bi de. Mumkun oldukca seni görsün
Ay karışık oldu ama
Hayırlısı olsun
şirinlik yapayım dedim birazcık bulacagınızı biliyordum
içimi rahatlattınız.. soguk su mu serptin derler ya, aynen o sekilde yaptınnızz
o benı sevsın, daha ne olsunnn.. hayallere daldım bır an
ben hep şöyle düsünüyordum
kendi gibi birini ister, benim hareketlerimden hosnut olmaz diye düsünüyordum
Kesinlikle:) ben sevgimi dolu dizgin yasayim icimde kalmasin dedim yaranamadim aman bir daha yapar miyim ayni hatayı:)tamam bunları aklımın kösesine yazıyorum eger ki baslarsa bunlar aklımda olsun
evet maalesef su gözünde büyütme olayı olmasa cok iyi olurdu..haha birz deliyimdir senin gibi ama akilliyimdir vesselamm.
Tabi neden olmasinki.
21 yasindasin cokta cocuksu olmadigini dusunursek, yerine gore oturakli olmayi bildigini dusunursek hayatina baya bi renk katarsin bence civil civil halinle.
Molotonmu diyorlar ne, oyle giden hayatini şenlendirirsin bence.
Ama aman ha, gozunde pek buyutme bu beyfendiyi hemem simdiden.
Hayallerden cikaliiiim ve simdilik mantikli olarak atalim adimlarimizi.
Yoksa seni kendine asik eder, o civil civil karakterini katlayip cantasina koyar ve puff olup ucar.
Aman dikkat
insan da öyle yasamak istiyor ama demek ki bir yerler de hata varmıs... sevdiğini söylemek istiyor yani falan ama ipleri karsı tarafın elıne vermemek gerekıyormus sanırımKesinlikle:) ben sevgimi dolu dizgin yasayim icimde kalmasin dedim yaranamadim aman bir daha yapar miyim ayni hatayı:)dedigim gibi zor diye dusunup kendini alta verme zor olan sen ol
Aynen oyle canim. Sen ben boyle safca düşünüyoruz sevelim sevilelim diyoruz ama insanlar egolari ve gereksiz ozguvenleriyle hareket edip senin onu sevmeni kendi egosu icin kullanip kendini mukemmel goruyor seni kendine muhtac saniyor ve al basina belayi, artik o saatten sonra her sey sadece seni pisman etmeye yarar. Dozunda yasa her seyi. Birak o ne kadarini hak ediyorsa o kadarini ver ona. Aci tecrubem buNu ogretti bana :)insan da öyle yasamak istiyor ama demek ki bir yerler de hata varmıs... sevdiğini söylemek istiyor yani falan ama ipleri karsı tarafın elıne vermemek gerekıyormus sanırım
benimle tecrübelerini paylastıgın ıcın cok tesekkür ediyorum..Aynen oyle canim. Sen ben boyle safca düşünüyoruz sevelim sevilelim diyoruz ama insanlar egolari ve gereksiz ozguvenleriyle hareket edip senin onu sevmeni kendi egosu icin kullanip kendini mukemmel goruyor seni kendine muhtac saniyor ve al basina belayi, artik o saatten sonra her sey sadece seni pisman etmeye yarar. Dozunda yasa her seyi. Birak o ne kadarini hak ediyorsa o kadarini ver ona. Aci tecrubem buNu ogretti bana :)
öncelikle cok tesekkür ederim,
o ve ben imkansız gibi geliyor... dogru, olmadıgım biri gibi davranamam, hiçbir ortamda kendime yer bulamam bu sekilde ne kadar sürdürebilirim ki.. ben de değiştirmemekten yanayım ama cok hoslanınca böyle tereddüte girebiliyormus ınsan
arkadaslar merhaba, ''bir derdim var''ı uygun gördüm ben de su günler beni mesgul eden derdimi açmak istedim.. üniversite ögrencisiyim, sınıfımda bir beyefendiyi seviyorum, ama tam beyefendi.. çok çok ağır biri yani, davranışları falan çok ağır gözlemlediğim kadarıyla..
bense, yerinde duramayan biriyim, fazla güler fazla eglenırım ama samimi olduklarımla, ilk tanıstıgım insanlara karsı ağır davranırım
( tabi yerine ve kişisine göre ağırımdır, ama o benden daha agır )
sınıfımız kalabalık, herkes herkesle samimi değil, yani samimilikten ziyade pek muhabbet olmuyor sınıfın geneliyle, cünkü zaten ders biter herkes dagılır, yakın olduklarınla kalırsın, konusacak vakit olmaz sınıftaki diğerleriyle,
o derse geç geliyor genelde, ders bitince de gidiyor haliyle... konusmaya (gerçi tanısmaya desem daha dogru olur dedigim gibi sınıf kalabalık olunca cogu kisiyle tanısamıyor ınsan) vakit , şans olmuyor,
Onu çok çok seviyorum, başımı ağrıtır derecesinde, resmen midemde kelebekler uçuşuyor,
hatta karnıma agrılar giriyor, sırtım falan her yerim agrıyor o derece,
görünce heyecan basıyor,
başka bir kızla konuşsun kıskandıgımı farkettim (neyine kıskanıyorsam)
Kısacası o zor biri bunu anladım yazdım kenara, ben zaten acılabılecek bır yapıda degılım, bir seyi enine sonuna düsünürüm, olabilecek her seyi düsünürüm, şöyle olursa ne olur, böyle olursa ne olur ? diye,
bu yüzden de acılamam.. ne yapayım ? akışına bırakıp onu mu bekleyeyim ? düşünün ki midenizde kelebekler ucusuyor, ciddi anlamda kendinizi benim yerime koyun ( benim gibi açılamayan, ama cok seven.. ve karsı tarafında benden daha agır biri oldugunu ) ne yapardınız ? Sizce geçici mi bu, yoksa ben abayı yakmıs mıyım çok kötü ?
Bu da bir başka sorum,( tekrar konu acarsam kapanır muhtemelen o yüzden aynı konuda sorayım dedim)
O ağır oturaklı biri ya hani, ben de yerinde duramayan biriyim demiştim
Ben onu ağır gördükçe kendimi oldugumdan daha agır etmeye çalışıyorum
Sonra da diyorum ki, benim kişiliğim bu, bu yaştan sonra nasıl değişsin (21)
Ben yine deli dolu devam mı edeyim ?
Onu cok seviyorum, onun için kendimden ödün verip onun gibi mi olayım ?
Okudugunuz için çok çok çok tesekkür ederim
Rica ederim canim. Aynen oyle hak ettigi kadar fazlasını ya da eksigini Degilbenimle tecrübelerini paylastıgın ıcın cok tesekkür ediyorum..
dozunda değer vermek gerekiyor sanırım ruh saglıgımız ıcın
kendimizi kaptırmamamız gerekiyor