arkadaslar merhaba, ''bir derdim var''ı uygun gördüm ben de su günler beni mesgul eden derdimi açmak istedim.. üniversite ögrencisiyim, sınıfımda bir beyefendiyi seviyorum, ama tam beyefendi.. çok çok ağır biri yani, davranışları falan çok ağır gözlemlediğim kadarıyla..
bense, yerinde duramayan biriyim, fazla güler fazla eglenırım ama samimi olduklarımla, ilk tanıstıgım insanlara karsı ağır davranırım
( tabi yerine ve kişisine göre ağırımdır, ama o benden daha agır )
sınıfımız kalabalık, herkes herkesle samimi değil, yani samimilikten ziyade pek muhabbet olmuyor sınıfın geneliyle, cünkü zaten ders biter herkes dagılır, yakın olduklarınla kalırsın, konusacak vakit olmaz sınıftaki diğerleriyle,
o derse geç geliyor genelde, ders bitince de gidiyor haliyle... konusmaya (gerçi tanısmaya desem daha dogru olur dedigim gibi sınıf kalabalık olunca cogu kisiyle tanısamıyor ınsan) vakit , şans olmuyor,
Onu çok çok seviyorum, başımı ağrıtır derecesinde, resmen midemde kelebekler uçuşuyor,
hatta karnıma agrılar giriyor, sırtım falan her yerim agrıyor o derece,
görünce heyecan basıyor,
başka bir kızla konuşsun kıskandıgımı farkettim (neyine kıskanıyorsam)
Kısacası o zor biri bunu anladım yazdım kenara, ben zaten acılabılecek bır yapıda degılım, bir seyi enine sonuna düsünürüm, olabilecek her seyi düsünürüm, şöyle olursa ne olur, böyle olursa ne olur ? diye,
bu yüzden de acılamam.. ne yapayım ? akışına bırakıp onu mu bekleyeyim ? düşünün ki midenizde kelebekler ucusuyor, ciddi anlamda kendinizi benim yerime koyun ( benim gibi açılamayan, ama cok seven.. ve karsı tarafında benden daha agır biri oldugunu ) ne yapardınız ? Sizce geçici mi bu, yoksa ben abayı yakmıs mıyım çok kötü ?
Bu da bir başka sorum,( tekrar konu acarsam kapanır muhtemelen o yüzden aynı konuda sorayım dedim)
O ağır oturaklı biri ya hani, ben de yerinde duramayan biriyim demiştim
Ben onu ağır gördükçe kendimi oldugumdan daha agır etmeye çalışıyorum
Sonra da diyorum ki, benim kişiliğim bu, bu yaştan sonra nasıl değişsin (21)
Ben yine deli dolu devam mı edeyim ?
Onu cok seviyorum, onun için kendimden ödün verip onun gibi mi olayım ?
öncelikle ilginiz için coook tesekkür ederim,Adam zor biri degil asosyal diyelim ona. Bence senin daha hareketli olman onun gibi donuk biri icin daha iyidir, zit kutuplar birbirini ceker. Bir sekilde muhabbete girmen lazim. Oturup sana asigim demiyeceksin tabi ki. Derste yanina oturursun. Fotokopiydi dersti bi konu bulup konusursun bi sekilde arkadas olursun
öncelikle cok tesekkür ederim,bence siz önce yaşadığınız şeyin "seviyorum" değil "beğeniyorum" olduğunu kabul etmeye çalışın
karşılıklı 1 tek söz söylemeden nasıl sevilir ki bir insan? hele ki abayı yakmak!!!
bunun adı "beğeni"dir, "elektrik"tir
öncelikle cok tesekkür ederim,feysten twitten ekle biyerlerden ama önce bi bak sevdiği çıktığı varmı arastirda ona göre.. gerçi böyle şeyler genelde geçici bi aşk olur ama sen bilirsin kendin yaşa kendin gör canım şansın bol olsun..
öncelikle cook tesekkür ederim, ama hanım arkadasım mıııı , arkadasımmm? arkadas mııı?beyefendi falan diyorsun bence uygunsunuz işte
o da sana hanım arkadalşım der bence çok uyumlu olursunuz ))
bana şirin geldi bu ilişki
Yahu zaten adamin senin onunla ilgilendigini dusunmesini isteyeceksin. Durduk yere gidip otur yanina iste. Cesur ol, korkaklarin asik olmaya hakki yoköncelikle ilginiz için coook tesekkür ederim,
biri bana böyle bir konuyla gelse ilk diyecegim fotokobi ders notudur ama gelin görün ki kişi ben olunca olmuyor, sınıfta gruplaşma var, cok kaynasmıs bir sınıf değil yani, onun da kendine göre arkadasları var gelip benle konusmuyor haliyle, kendi arkadaslarıyla takılıyor genelde, ders dısı da aktivite yapılmıyor pek, bir türlü konusacak hayırlı bır konu bulamadım onunla
eyvah o zaman bayılır giderim yanındaYahu zaten adamin senin onunla ilgilendigini dusunmesini isteyeceksin. Durduk yere gidip otur yanina iste. Cesur ol, korkaklarin asik olmaya hakki yok
Korkma ayol bayilmazsin : )))eyvah o zaman bayılır giderim yanında
Canim benim beni ve sevdigim adami anlatmissin resmen. Ben de bi konu actin bak istersen sonumuza. Agir durusa aldanma sakin tanimadan. Ben aldandim ve zor biri sandim arkadas olduk zamanla sevdi beni geldi acildi. Sen sadece arkadas ol ve tanimaya çalis. Ve kendini asla degistirme. Pişman olrsun. Psikolojin bozulur. Neysen o ol. Adim atma. Bi bahaneyle arkadas ol. Mesela ben matematik sorusu gotururdum ona hep. O sekilde arkadaslugimi ilerlettim. Agir duran herkes olgun demek degildir tecrubeyle sabit. Sen ondan daha cesursundur emin ol. Benimki korkak kacak biri cikti mesela. Sevgisinin arkasinda durmdi. Fevri olma zamana birak bencearkadaslar merhaba, ''bir derdim var''ı uygun gördüm ben de su günler beni mesgul eden derdimi açmak istedim.. üniversite ögrencisiyim, sınıfımda bir beyefendiyi seviyorum, ama tam beyefendi.. çok çok ağır biri yani, davranışları falan çok ağır gözlemlediğim kadarıyla..
bense, yerinde duramayan biriyim, fazla güler fazla eglenırım ama samimi olduklarımla, ilk tanıstıgım insanlara karsı ağır davranırım
sınıfımız kalabalık, herkes herkesle samimi değil, yani samimilikten ziyade pek muhabbet olmuyor sınıfın geneliyle, cünkü zaten ders biter herkes dagılır, yakın olduklarınla kalırsın, konusacak vakit olmaz sınıftaki diğerleriyle,
o derse geç geliyor genelde, ders bitince de gidiyor haliyle... konusmaya (gerçi tanısmaya desem daha dogru olur dedigim gibi sınıf kalabalık olunca cogu kisiyle tanısamıyor ınsan) vakit , şans olmuyor,
Onu çok çok seviyorum, başımı ağrıtır derecesinde, resmen midemde kelebekler uçuşuyor,
görünce heyecan basıyor,
Kısacası o zor biri bunu anladım yazdım kenara, ben zaten acılabılecek bır yapıda degılım, bir seyi enine sonuna düsünürüm, olabilecek her seyi düsünürüm, şöyle olursa ne olur, böyle olursa ne olur ? diye,
bu yüzden de acılamam.. ne yapayım ? akışına bırakıp onu mu bekleyeyim ? düşünün ki midenizde kelebekler ucusuyor, ciddi anlamda kendinizi benim yerime koyun ( benim gibi açılamayan, ama cok seven.. ve karsı tarafında benden daha agır biri oldugunu ) ne yapardınız ? Sizce geçici mi bu, yoksa ben abayı yakmıs mıyım çok kötü ?
Bu da bir başka sorum,( tekrar konu acarsam kapanır muhtemelen o yüzden aynı konuda sorayım dedim)
Okudugunuz için çok çok çok tesekkür ederim
arkadaslar merhaba, ''bir derdim var''ı uygun gördüm ben de su günler beni mesgul eden derdimi açmak istedim.. üniversite ögrencisiyim, sınıfımda bir beyefendiyi seviyorum, ama tam beyefendi.. çok çok ağır biri yani, davranışları falan çok ağır gözlemlediğim kadarıyla..
görünce heyecan basıyor,
Okudugunuz için çok çok çok tesekkür ederim
öncelikle cooook tesekkürrr ederim,Canim benim beni ve sevdigim adami anlatmissin resmen. Ben de bi konu actin bak istersen sonumuza. Agir durusa aldanma sakin tanimadan. Ben aldandim ve zor biri sandim arkadas olduk zamanla sevdi beni geldi acildi. Sen sadece arkadas ol ve tanimaya çalis. Ve kendini asla degistirme. Pişman olrsun. Psikolojin bozulur. Neysen o ol. Adim atma. Bi bahaneyle arkadas ol. Mesela ben matematik sorusu gotururdum ona hep. O sekilde arkadaslugimi ilerlettim. Agir duran herkes olgun demek degildir tecrubeyle sabit. Sen ondan daha cesursundur emin ol. Benimki korkak kacak biri cikti mesela. Sevgisinin arkasinda durmdi. Fevri olma zamana birak bence
öncelikle cok tesekkür ederim,Hep böyle kalın lütfen...
Ne kadar süre olmadığınız biri gibi davranabilirsiniz. Bu sizi ilerde mutsuz eder.
Ama tanımıyorum diyorsun. Tanısan belki o da senin gibidir.
ne yapacagım ben bu halimi böyleBurcunuz ne cok merak ettim
ya derse gec geliyor ya da yanı dolu oluyor... o da böyle bir şey işte, ama ben cıvıl cıvılımdır gerçekten yani mutsuz olsam da belli etmemMadem civil civilsin, derste yanina otur, konus, muhabbet yap, yavas yavas muhabbeti kur derim :) Sonra yakinlasirsiniz, sonrasi kendiliginden gelir.