Cok zayifladim siz de oyle oldunuzmu?

Baktırdım ıkı defa sac dokulmem vardı dıye gıttım tsh degerım dusuk cıkmıstı ama tekrar kontrole gıttıgımde duzelmıstı. Sımdı tekrar gıtmeyı dusunuyorum kan tahlıllerıme baktırmayı dusunuyorum

O bende de olmustu gecer emzirmetmyi birakinca inanki.
Ya gözlerımın altı çökmüş sankı psıkolojikmen de çöktüm emzırmeyı azalttım ama sımdıde arkasındam kosturmaktam bır dakıka durmuyorumkı nasıl duzelıcek bu durum bılmıyprım

Beni gorenler hasta falan degilsin demi neoldun sen boyle diyolardi valla sinirim bozulurdu iste

Beni gorenler hasta falan degilsin demi neoldun sen boyle diyolardi valla sinirim bozulurdu iste
Bu ınsanların tek derdı bızım kılomuz nasıl oldugumuz acaba dusunuyorlarmı bu kadın kucuk cocugu var üstelık bes dakıka durmaz bebegım kosturmaktan emzırmekten bıtkın yorgun olabılırmıyım hıc anlayıs dusunce yok bu ınsanlarda kendı sorunları bıtmıs aaa kız sana ne oldu çöp gıbı olmussun evlılık hıc yaramamıs stres mı yapıyosun yuzun kaşık kadar kalmıs.. Ne dıyeyım bu ınsanlara bılemedım

Her morelım bozuldugunda gelıp okuyorum yalnız degılmısım dıye

Bende tıroıdten suphelenıyorum tekrar baktırcam devam edıyormusunuz ılac kullanmaya

Bırsey sormak ıstıyorum çok sordum kusuruma bakmayın ben cok da yemek yıyorum ama hıc kalorı olarak bır faydası olmuyor hatta tekrar cabukda acıkıyorum emzırmeyı bıraktıktan sonra ne kadar surede kılo almaya basardınz

Son düzenleme:
Bende tıroıdten suphelenıyorum tekrar baktırcam devam edıyormusunuz ılac kullanmaya
Evet ama çok şükür bir diyabet gibi değil en azından yani onu ye bunu yeme gibi kısıtlaması yok sabahları aç karnına minik bir ilaç ve 6 ayda bir kan tahlili ama inşaallah bişeyiniz yoktur

Evet ama çok şükür bir diyabet gibi değil en azından yani onu ye bunu yeme gibi kısıtlaması yok sabahları aç karnına minik bir ilaç ve 6 ayda bir kan tahlili ama inşaallah bişeyiniz yoktur
Cok teşekkur ederm yanı kalıcı oluyor ozaman oylemı bı ara kan vermıstım tsh dusuk cıkmıstı sonra tekrar kan ılacı falan kullandırtmıstı kontrole gıtmıstım degerım düzelmıstı yanı tekrar gıdıcem ama boyle oluyormuydu sızınde

Benim ikinci gebeliğimde sinsi ilerlemiş doktor sağolsun gebeliğimde vitamin kan değerlerine bakıp tirodime bakmayınca bu da almış başını uçmuş 1 sene sonra zayıflama başlamıştım süttendir ''emziriyosun'' adet olmadım ''emzirdiğinden''dedi daha baktım bu olmayacak başka doktora gittim şikayetlerimi anlattım benim tiroidler uçmuş hipotiroid olmuşum sonra ilaçlar vs... düşürdük mecburen atom tedavisi oldum düzeldim şimdi hipotiroidim buna da şükür en azından tedavisi var

Emzirirken yediğimin onda birini yemiyorum ozaman alamadığım kilonun on mislini alıyorum..
Yaklaşık bir sene içerisinde 20 kilo aldım..
Emzirmeyi bıraktıktan bir iki ay sonra hızlı bir şekilde kilo almaya başladım..
Ben 61 kilodan 41 kiloya düşmüştüm tekrar 61 kiloma geri döndüm..

Anladım pekı emzırırken çok çabuk acıkıyormuydunuz yüreginiz geçiyormuydu böyle acıktıgınız da acaba bende şeker mı var diye düşünüyorum

Anladım pekı emzırırken çok çabuk acıkıyormuydunuz yüreginiz geçiyormuydu böyle acıktıgınız da acaba bende şeker mı var diye düşünüyorum
Emzirme sürelerimiz çok sıkti geceleri bile her 45 dakika da bir uyanıp ağlardı oğlum emzirme dönemi bitene kadar aralıksız iki saat uyudugumu hatırlamıyorum oyuzden çok acikirdim sabahları kan şekerim düşük uyanıp kahvaltımı bile zor hazirladigimi hatırlıyorum ellerimin titremesinden benim kan tahlillerimde insülin direncime de bakilmisti bir sorun çıkmadı doktorunuzla görüşüp bir tahlil isteyin ama bence normal..

Tesekkur ederım yarın gıdıcem bı doktora morelım okadar bozukkı bugun görümcelerım kayınvalıdem geldi görür görmez çok zayıflamıssın yüzün çökmüş resmen demelerı çok morelımı bozdular ya ınsan dusunur acaba alınır mı diye yarın gıdıcem kan tahlılı ypıcm bakalım ne dıcek doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…