Arkadaslar hamile kalmadan once 68 kiloydum dogum 85 kilo girdim. Bebegim iki yasinda su an ve emziren anneyim. Yanliz inanilmaz zayifladim son bir sene icinde.. ve cok cabuk acikiyorum o kadar yesemde... Su an 56 kiloyum yani. Bi rahatsizligim mi var diye korkuyorum ama baska sikayetim yok. Kimisi emzirmeyi birak yedigin sut oluyodur diyor. Birde cocuktan sonra cok hareketlendim sanirim sebep bunlar. Var mi boyle olaniniz ?
[/QUOTENe şanslısınız kıymetini bilin bir sürü kadın var doğumdan sonra kilolarını veremeyen ben dahil
56 kiloyla hamile kaldim 61 ile doguma girdim suan 45 kiloyum asiri derecede zayifladim kimse dogum yaptigima inanmiyor kilo almak istiyorum alamiyorum kan degerlerime baktirdim hepsi normal cok fazla yiyorum ama kilo olmuyor cok üzüluyorum kafama takiyorumArkadaslar hamile kalmadan once 68 kiloydum dogum 85 kilo girdim. Bebegim iki yasinda su an ve emziren anneyim. Yanliz inanilmaz zayifladim son bir sene icinde.. ve cok cabuk acikiyorum o kadar yesemde... Su an 56 kiloyum yani. Bi rahatsizligim mi var diye korkuyorum ama baska sikayetim yok. Kimisi emzirmeyi birak yedigin sut oluyodur diyor. Birde cocuktan sonra cok hareketlendim sanirim sebep bunlar. Var mi boyle olaniniz ?
Bende oyleyım asırı zayıfladım neden boyle oluuyor bu emzırme donemınde 17 aylık bebegım halen duzelmedıl56 kiloyla hamile kaldim 61 ile doguma girdim suan 45 kiloyum asiri derecede zayifladim kimse dogum yaptigima inanmiyor kilo almak istiyorum alamiyorum kan degerlerime baktirdim hepsi normal cok fazla yiyorum ama kilo olmuyor cok üzüluyorum kafama takiyorumen sonunda dahiliye doktoru diyetisyene yonlendireyim mama yazsin dedi ama ben normal yollarla kilo almak istiyorum eger kilo almayi basrirsaniz banada yazarmisin.
Tıroıdlernız dusukmuydu sızın bende ondan süphelenıyorum düzeldımı degerlerınızBence bi troidlerinize baktırın kızımda çok zayıflamıştım meğer troidden dolayı zayıflamışım o zamandan beri troid hastalığım var sizde birşey yoksa bile baktırın ne olur ne olmaz sağlıklı günler dilerim
Suan bende oyleyım sız toparlandınızmı acaba kılonuz nasıl duzeldınız mıArkadaslar hamile kalmadan once 68 kiloydum dogum 85 kilo girdim. Bebegim iki yasinda su an ve emziren anneyim. Yanliz inanilmaz zayifladim son bir sene icinde.. ve cok cabuk acikiyorum o kadar yesemde... Su an 56 kiloyum yani. Bi rahatsizligim mi var diye korkuyorum ama baska sikayetim yok. Kimisi emzirmeyi birak yedigin sut oluyodur diyor. Birde cocuktan sonra cok hareketlendim sanirim sebep bunlar. Var mi boyle olaniniz ?
3. Yaştan bildiriyorum o alamadığım kilolar emzirme dönemi bitince toplu şekilde alındı fil gibi oldumBende oyleyım asırı zayıfladım neden boyle oluuyor bu emzırme donemınde 17 aylık bebegım halen duzelmedıl
Gercekten mı ya ıcım bıraz rahatladı gercekten bende alırmıyım modum dustu cok takıyorum bu meseleyi bıde herkes bana diyor cok zayıfsın cok zayıfladın kasık kadar kalmıs yuzun vallahı yoruldum bu laflardan3. Yaştan bildiriyorum o alamadığım kilolar emzirme dönemi bitince toplu şekilde alındı fil gibi oldumEmzirmeyi bırakınca 20 kilo aldım bir sene içerisinde..
O zayıfım diye üzüldüğüm günleri arıyorum..
Emzirme dönemi bitince toparlarsiniz bu gününüz tadını çıkarın..
Alirsinizzzz hatta o zamanda yemeye alışkın olduğunuz için yememek çok zor gelecek hayatımda hiç bu kadar kilolu olmadım gece gündüz yerdim alamazdim şimdi yemiyorum aç uyuyorum bakıyorum yine almışım 300 Gr..Gercekten mı ya ıcım bıraz rahatladı gercekten bende alırmıyım modum dustu cok takıyorum bu meseleyi bıde herkes bana diyor cok zayıfsın cok zayıfladın kasık kadar kalmıs yuzun vallahı yoruldum bu laflardan
Bende suan cok uzuluyorum acaba bı hastalıkmı var dıyorum kendı kendıme. Neden boyle kılo verılıyor kımısı de hıc vermıyor ben gece bıle bırseyler yıyıp yatıyorum yıne alamıyorum. Sız kac yasına kadar emzırdınız bebegınızıAlirsinizzzz hatta o zamanda yemeye alışkın olduğunuz için yememek çok zor gelecek hayatımda hiç bu kadar kilolu olmadım gece gündüz yerdim alamazdim şimdi yemiyorum aç uyuyorum bakıyorum yine almışım 300 Gr..
Bende çok takip üzülüyordum şuan acaip pişmanım ne gerek varmış o an güzelmiş onu yaşamak lazımmış...
Bende öyle düşünüyordum kan tahlilinde bir sıkıntı çıkmıyordu bazı kadınlar emzirme döneminde kilo alıyor bazıları zayıflıyor aldığın kalori emzirirken harcadigin kaloriye yetmiyor bu kadar...Bende suan cok uzuluyorum acaba bı hastalıkmı var dıyorum kendı kendıme. Neden boyle kılo verılıyor kımısı de hıc vermıyor ben gece bıle bırseyler yıyıp yatıyorum yıne alamıyorum. Sız kac yasına kadar emzırdınız bebegınızı
Bende hipertirodi oluşmuştu sinsi ilerlemiş değerlerim çok yüksekti daha sonra atom tedavisi aldım şuan gayet iyiyim düzenli kontrollerimi yaptırıyorum sadece sabahları aç karnına ilacımı alıyorum o kadar şüpheye düştüyseniz vakit kaybetmeden hemen tahlil yaptırın en azından içiniz rahat ederTıroıdlernız dusukmuydu sızın bende ondan süphelenıyorum düzeldımı degerlerınız
Emzirmeyi birakir birakmaz kilo almaya basladim sasirtici sekilde:)Gercekten mı ya ıcım bıraz rahatladı gercekten bende alırmıyım modum dustu cok takıyorum bu meseleyi bıde herkes bana diyor cok zayıfsın cok zayıfladın kasık kadar kalmıs yuzun vallahı yoruldum bu laflardan
Ay cok tesekkur ederım gercekten rahatlattınız benı gecıcı bır durum olur ınsallah benımdeBende öyle düşünüyordum kan tahlilinde bir sıkıntı çıkmıyordu bazı kadınlar emzirme döneminde kilo alıyor bazıları zayıflıyor aldığın kalori emzirirken harcadigin kaloriye yetmiyor bu kadar...
Ben rahatsızlandım kullanacağım ilaçlar emzirmeye uygun değildi 18 aylık emzirmeyi birakmak zorunda kaldım ama benim için çok iyi oldu çok çabuk toparladım,uykulari düzene girdi oğlumun,iştahı açıldı son zamanlar sadece anne sütü almak istiyordu yemeği reddetmeye başlamıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?