bence hiç alma kilon çok iyiymiş benim boyum 1.62 kilom 47 ydi kilo almak istedim hep şimdide 58 kiloyum nasıl versem diye bakıyorum sakın alma kilon iyi
saol canım ya teyzemler falanda çok kızıyo alma diyolar
zaten ilerde evlilik olursa alıymussun
bu yorumdan sonra da vazgeçtim haklısın sonra vercem dye ugrascam hiç gerek yok
saol canım ya teyzemler falanda çok kızıyo alma diyolar
zaten ilerde evlilik olursa alıymussun
bu yorumdan sonra da vazgeçtim haklısın sonra vercem dye ugrascam hiç gerek yok
isabetli karar çünkü insan kilo almak isterken kendini kilo alınca daha güzel olacakmış gibi hayal etsede öyle olmuyor ben tartıda 47 kiloyu görünce sinir oluyordum çevremdekilerde kilo al diyordu 58 kiloyum şuan ve tekrar 47 olmasamda 52 yada 50 ye düşmek istiyorum zayıflık hem görsel açıdan hemde sağlık açısından herzaman avantaj sağlar unutma ama tabi aşırı zayıflıktan bahsetmiyorum sağlıklı zayıflık iyidir
ya kendim içinde bunu sormak istiyorum..denemişsiniz bliyorsunuzdur belki..pekmez sevmeyen biri olarak soruyorum;sevmeyen en basiti süte 1 kaşık karıştırsa içse bal gibi yani etkisi kaybolurmu sizce?pekmezi çok duyuyorum çevremdende fakat hayatta tek pekmez yiyemem ben..
cnm bende pekmezi hayatım boyunca ağzıma sğürmesdim. ama bir çorba kaşığı tut burnunu at ağzına. hemende yut. üstüne ister süt iç ister su. ama mutlaka en az 1 hafta hergün uygula. bak görüceksin etkisini. gerçi ben bi dönem ferplex diye bi kan ilacı kullanmıştım. o sıra dut pekmezini dse yiyordum. . kan ilacı da kilo aldırmış olabilir bana
kızlar ille kilo almak istiyorsanız bu öneriler pek sağlıklı olmayacak sanırım ama en çok kilo aldıran kızartma yanında ketçap mayonez fast food hergün hamurişi tv karşısında cips yemek aburcubur yemek geceleri yatmadan hani şu süper fresh in donmuş kızartmalık patatesi varya ondan yiyebilirsiniz mayonez ve ketçapla bunları bir süre yeseniz inanın aşırı kilo yapacaktır ama tekrar belirteyim tabikide bu şekilde kilo almak sağlıksız olur
ne yaptın bacım sen
kilo almak ile şişmanlamak farklı. kimsenin böyle kilo almak isteyeceğini sanmıyorum. bu dediklerin yapılırsa göbek çıkar. selülit olur. kalça büyür. önemli olan var olan fiziğinden bişey kaybetmeden kilo alabilmek