Çok zayıfım

tuYce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
2
0
36
İstanbul
Ablalarım bana yardım edin. 15 yaşındayım 1.60 boyum var ama kilom 35. Yüzüm zayıflığımı belli etmiyor ama kollarım ve bacaklarım çok ince. Nasıl kilo alabilirim yardım olun. Daha doğrusu iştahımı nasıl açabilirim?

canim daha kucuksun senn benim yasima gelen kadar 50 kiloyu gecersin daha 15 yasindasin belki bi kac kilo eksigin var ondanda bisey olmaz daha gelisiorsun kilonu fazla takma kafana her sene 2 kg alsan kesin alirsin cunku buuyume cagindasin sorun etmee ALLAH BASKA DERT VERMESIN(AMIN)

canım sen yine sporunusağlıklı beslenmeni ihmal etme..meyve yamaye üşenenlerden olma her meyveden mutlaka hergün ye zamanında herşeyin faydasını al..ama çok sıkıntı veriyorsa bu durum sana bir doktordan yardım al..inan faydası olur sana..kendi başına vitamin ilacı değilde uzmandan yardımla işine yarar..şükür bi kollarınmış yine bak..

tatlım bende senin yaşındayken öyleydim hatta lisesonda yani 18 yaşımda 45 kiloydum.
1 hafta boyunca her akşam 1 kaşık dut pekmezi ye. valla işe yarıyor :)
Dozunu fazla kaçırma sakın :) 1 hafta yap bunu. Hem kansızlığın var sa onu da önöüyor.
Şu anda 21 yaşındayım 1,65 boyum 55 kiloyum:)

ya kendim içinde bunu sormak istiyorum..denemişsiniz bliyorsunuzdur belki..pekmez sevmeyen biri olarak soruyorum;sevmeyen en basiti süte 1 kaşık karıştırsa içse bal gibi yani etkisi kaybolurmu sizce?pekmezi çok duyuyorum çevremdende fakat hayatta tek pekmez yiyemem ben..

benmde derdim aynı ya boyum 1.70 kilom 53 bileklerim çocuk bileği gibi resmen.kemikli bir yapıya sahibim üstelik.epey bi kilo almam lazım bunları kapanması için.gitmediğim doktor kalmadı olmuyor bir türlü.

benmde boyum 170 kilom 50'di....fakat ARI SÜTÜ die bi tablet var 1001 derde deva..sağlıklı kilo aldırıyo yağ olarak deilde eşit olarak kaslardan alıyosunuz..2 haftada 2 kilo aldım şuan 52 kiloyum.. herkesin rahatlıkla kullanabileceği tamamen bitkisel tablet..aktarlardan bulabilirsiniz.. netten arı sütünü kesin araştırın derim..

canım sadece bu tableti mi kullanıcaz peki yeme alıskanlıgı degiştirmeye gerek varmı?
kaslardan derken orantılı mı aldın kilolarıı
çok merk ettm:44::44:

herhangi bir sağlık problemin yoksa ve sürekli kilo kaybeder bir durumda değilsen kilo almaya çalışma zaten zamanla alırsın sen sağlıklı beslenmene bak gelişme çağındasın sırf kilo almak için karbonhidrata yada ilaçlara yüklenme ama herhangi bir sağlık problemin varsa yada sürekli kilo veriyorsanda dr yardımı alman şart

evet sadece bu tableti kullanacaksınız..aç karına günde bir kez..bu tablet yavaş yavaş kaslardan destekleyip kilo aldırıyo o nedenle orantısızlık söz konusu deil cnm..inanın denemediğim kalmamıştı gerçekten memnunum inşallah denerseniz sizlerede faydası olur.. en iyisi netten arı sütünün faydalarını araştırın hak vereceksiniz

araştırcam ve nedemeyi düşünüyrum canm tsk ederim

kızlar ille kilo almak istiyorsanız bu öneriler pek sağlıklı olmayacak sanırım ama en çok kilo aldıran kızartma yanında ketçap mayonez fast food hergün hamurişi tv karşısında cips yemek aburcubur yemek geceleri yatmadan hani şu süper fresh in donmuş kızartmalık patatesi varya ondan yiyebilirsiniz mayonez ve ketçapla bunları bir süre yeseniz inanın aşırı kilo yapacaktır ama tekrar belirteyim tabikide bu şekilde kilo almak sağlıksız olur

Son düzenleme:

aslında benim istedigim orantılı kılo almak canım ama konuyu açan arkdas belki ilgilenir bunla cunku cok kılo almak istiyo

aslında benim istedigim orantılı kılo almak canım ama konuyu açan arkdas belki ilgilenir bunla cunku cok kılo almak istiyo

senin boyun ve kilon nedir orantılı kilo almak yavaş yavaş olması gereken ve zaman isteyen bişey zaten sağlıklısıda bu tabi

senin boyun ve kilon nedir orantılı kilo almak yavaş yavaş olması gereken ve zaman isteyen bişey zaten sağlıklısıda bu tabi

aslında cok zayıf deilim ama almak istyrum braz
benim boyum 1.69 kilomda 54
58 faln olmak istiyrm

aslında cok zayıf deilim ama almak istyrum braz
benim boyum 1.69 kilomda 54
58 faln olmak istiyrm

bence hiç alma kilon çok iyiymiş benim boyum 1.62 kilom 47 ydi kilo almak istedim hep şimdide 58 kiloyum nasıl versem diye bakıyorum sakın alma kilon iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…