Meraba arkadaslar ben dogum yaptim dogum sonra cok guzel bi kilom vardi simdi cok zayifladim esim hergun kilo al kilo al diye baski yapiyo napcagimi bilmiyorum
Meraba arkadaslar ben dogum yaptim dogum sonra cok guzel bi kilom vardi simdi cok zayifladim esim hergun kilo al kilo al diye baski yapiyo napcagimi bilmiyorum
aslinda ölçüleriniz güzelmiş:))) bende 1.68 boyundayim keşke yine eskisi gibi 53 kilo olsam:)))) ne güzel 36 beden giyiyordum. 5 senede 12 kilo aldim... inan o da güzel değil. anladigim kadariyla cok zayif olunca esinize sagliksiz geliyor o zaman 58 kilo olsaniz sizin icin ideal. tavsiyem bi dahiliyeye gidin bütün hormon, vitamin ve minerallere baktirin. doktora kilo almak istediginizi söyleyin size uygun vitamin takviyeleri verecktir. mesela ben demir ilaci ve balik yagi hapi kullaniyorum kilo almaya birebir
bence kilo almaya kesinlikle çalışma. gayet ideal bir kilodasın... herkes senin gibi olmak için neler yapyor.. benim boyum 165 ve 44 kiloyum bana asırı zayıf diyebilirsin kendine değil buarada 1 kız cocugu annesiyim ve kızım 4 yasında suan doğuma 55 kilo ile gittim. eğer sağlığında bir problem yoksa bosuna kilo almaya çalışma...