• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok zayıfım kilo almak istiyorumm :((

tenyaparamis

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
19
0
16
Ankara
tatlışlar çok zayıfım kilo almak istiyorum hep yiyorum spor yapıyorum diyetisyeni mi dinliyorum fakat bir türlü kilo alamıyorum önerilerinizi söyler msiniz ??

aynı sorunu bende yaşıyorum canım.ne yapsam ne yesem ne içsem ...hangi vitamini hangi balık yagını kullansam fayda etmedi...dogum yaptım dogumla beraber kilolarda gitti 1 gram bile kalmadı hatta hamile kalmadan 49 dum dogum yapınca 45 e düştüm...bütün tahlillerim çok güzel cıkıo degrelerimde yüksk çıkıo doktor kilo almak istiyorum deyince kızıyo.boşver saglıklıysan kan ve idrar tahlillerin normalse kafaya takma...

evet konuyu yanlıs yere acmıssın ahh ahhh zayıflık sismanlıktan bin kat daha güzeldir ya haline sükret ben senin gibi olmak için kilo alamıyorum demek için nelerimi vermezdim :43:

Konu içeriği nedeniyle "Kilo Almak İsteyenler !" başlığına taşındı.
Konuları ilgili başlıklar altında açmaya özen gösterelim lütfen.

arkadaşlar bende sizi çok iyi anlayanlardanım.geçen seneye kadar 45 kiloydum.gitmediğim diyetisyen kalmadı.her öneriye uydum hiçbiri faydalı olmadı.sonra internetten araştırdım ne yapabilirim diye.PRAKTEN diye bi ilaç duydum eczanede satılıyo.normalde alerji ilacı fakat yan etkisi iştah açıp aşırı uyku yapması.bende kullandım onu.çok fazla uyku yapıyo sürekli uyku halinde oluyo insan.ama iştah mükemmel açılıyo.1 ayda 5 kilo aldım.ilacı bıraktığımdada iştahda kesilme falan olmadı.ilaç diye tereddüt edebilirsiniz bende öyle olmuştum.ama kullandım.tavsiye edebilirim.

zayıfım kilo alamıyorum diyor... Allahım bu bünyeden ben de niçün yok niçüün niçün :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: ha şimdi zayıf kardeş biliyorum sinir oluyosun evet zayıf olmakta kötü ama işte insanoğlu napıcan

arkadaşlar, ben 46 kilo iken 1 hafta boyunca gece yatmadan yarım saat yada bi saat önce pekmez tahini ekmek arasına sürüp yedim.. Aynı hafta soya (fasulyeyağı) diye vitamin var ondan aldım, ve 15 gün içinde de kilo almaya başladım. Kilom 58 e çıktı iştah geldi zaten, son 10 yıldır 58 kiloyum ve ne düştüm ne aldım çok memnunum :)

Benim iştahımın %1'i bile olsa 10 insan istediği kiloya ulaşır valla. Ama tavsiye olarak, ablam da 45 kiloydu ve çok kötü duruyordu bu sporcuların kullandığı protein içeceklerinden kullandı ve işe yaradı.

Back