Bursadayım gelip nerde görebilirim
evet seren modanın bu modelini biliyorum ve çok bayıldığım bi modeldi. eğer kınamda kınalık almak isteseydim tercih edeceğim tek modeldi ama kına gecemde gelinlik giydiğim için almamıştım ayrı bi kınalıkkolay gelsin size
Eki Görüntüle 516842
özel dikim istanbulda seren modaya diktirildi bursa içi olursa deneme artı görüpte alma imkanı vardır aynı gece gelinliğimide giydiğim için kına gecemde yanlız iki saat giyildi evimde yer olmadığı için satlık yoksa cok beğenerek almıştım ilgilenenlere fiyat bilgisi vereceğim
Eki Görüntüle 516842
özel dikim istanbulda seren modaya diktirildi bursa içi olursa deneme artı görüpte alma imkanı vardır aynı gece gelinliğimide giydiğim için kına gecemde yanlız iki saat giyildi evimde yer olmadığı için satlık yoksa cok beğenerek almıştım ilgilenenlere fiyat bilgisi vereceğim
ilan hala güncel mi canım bedenini yazmamışsın
tatlım bana msj atmışsın fakat msj atabilme olasılığım daha olmamış o yüzden buradan cevap verebiliyorum benim bedenim 38 ancak gelinliğin arkası ipli daraltıp genişletilebilir 1 beden . ve kuru temizlemesini yapıp göndereceğim o yüzden son fiyat 550 tl düşünüyoruz. teşekkür ederim iyi günler..
sanırım ilan hala güncel. bursadayım görme imkanım olursa sevinirim. özel mesajdan mail adresimi yazacağım oradan konuşabiliriz umarım.
hala güncell fiyatta indirim yapıldııııııııı
Ne kadar olduu ??????[
450 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?