cok zarif kınalık veya nişanlık

tubayavuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
43
0
36
Bursa

özel dikim istanbulda seren modaya diktirildi bursa içi olursa deneme artı görüpte alma imkanı vardır aynı gece gelinliğimide giydiğim için kına gecemde yanlız iki saat giyildi evimde yer olmadığı için satlık yoksa cok beğenerek almıştım ilgilenenlere fiyat bilgisi vereceğim

resimdeki renkle birebir aynıdır tesettürlü olduğım için kendi giymiş olduğum resimleri koyamadım alıcıya isterse özelden fotoğraflarını göndericem

mesaj atan arkadaşlara dönemiyorum yüzün üzerinde mesajım olması gerekiyormuş sitede fiyat 550 tl düşünüyorum bursadan talip olanlar varsa deneyerekte alailirler

evet seren modanın bu modelini biliyorum ve çok bayıldığım bi modeldi. eğer kınamda kınalık almak isteseydim tercih edeceğim tek modeldi ama kına gecemde gelinlik giydiğim için almamıştım ayrı bi kınalık kolay gelsin size

Son düzenleme:

bende cok beğenerek almıştım teşekkür ederim

Benim iki düğünüm olacağı için ilk düğünümde kına gecesi de olacak sonunda.. Bindallı kiralamayı düşünüyorum aslında. ama düğün sonunda şehir değiştireceğim için; önce gelinlik giyip, sonra bindallı giyip, sonra yeniden gelinliğe dönmem gerekecek. Bindallıyı istanbulda bırakıcam geri verilsin diye..
Gelinliğimi seren moda da diktiriyorum elbisene bakınca başarılı iş çıkarmışlar dedim sevindim..
Bindallı yerine böyle bişey giyip öyle devam mı etsem

ilan hala güncel mi canım bedenini yazmamışsın

ilan hala güncel mi canım bedenini yazmamışsın

tatlım bana msj atmışsın fakat msj atabilme olasılığım daha olmamış o yüzden buradan cevap verebiliyorum benim bedenim 38 ancak gelinliğin arkası ipli daraltıp genişletilebilir 1 beden . ve kuru temizlemesini yapıp göndereceğim o yüzden son fiyat 550 tl düşünüyoruz. teşekkür ederim iyi günler..

sanırım ilan hala güncel. bursadayım görme imkanım olursa sevinirim. özel mesajdan mail adresimi yazacağım oradan konuşabiliriz umarım.

sanırım ilan hala güncel. bursadayım görme imkanım olursa sevinirim. özel mesajdan mail adresimi yazacağım oradan konuşabiliriz umarım.

lili 88 konuyla ne kadar ilgilisiniz bilmem ama konu sahibide kınalık sahibide benim nasıl benim hakkımda fiyat bilgisi verirsiniz şaşırtıcı doğrusu
ilan hala güncel mesaj atamıyorum özelden kimseye ya burdan bilgi vereyim yada tuba acan ulga diye aratın facebookta oradan konuşalım

beden 36-42 kadar olur arkası ipli tesettürlü olduğum için bayanlar arası kınamda giydim 2 saat falan gelinliğimide giymek zorunda olduğum için oldukça temiz yani seren modadan alındığı gibi fiyat en son 500 düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…