• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yoruldum

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Gercekten cok yoruldum artik nisanliliktan..
Evlenmek istiyorum artik :( sevdigim adamla ayni eve gitmek her ufak dertte sıkıntıda her mutlulukta birlikte olmak istiyorum. bir yıla yaklasti.. icinde bir sürü zor zaman gecirdik artik daha fazlasini kaldiramacakmisim gibi hissediyorum.

Gercekten cok yoruldum artik nisanliliktan..
Evlenmek istiyorum artik :KK43: sevdigim adamla ayni eve gitmek her ufak dertte sıkıntıda her mutlulukta birlikte olmak istiyorum. bir yıla yaklasti.. icinde bir sürü zor zaman gecirdik artik daha fazlasini kaldiramacakmisim gibi hissediyorum.
Sabret canım o günlerin hayaliyle biraz daha sabır

Oo baya olmuş cnm ya haklısın sabırsızlık yaşamakta. Şartlarınız daha erkene almaua olanak vermiyor mu düğünü

Maddi olarak yetersizdik ilk nisanlilik döneminde simdi cok şükür toparladik. subata kadar düze tam olarak çıkarız allahin izniyle..
Ancak bekledigimizin haricinde bir kac sıkıntı oldu. manevi anlamda ailesinin zor bir dönemi var, benim de ablam kendinden önce evlenmemizi istemiyor vs..

Maddi olarak yetersizdik ilk nisanlilik döneminde simdi cok şükür toparladik. subata kadar düze tam olarak çıkarız allahin izniyle..
Ancak bekledigimizin haricinde bir kac sıkıntı oldu. manevi anlamda ailesinin zor bir dönemi var, benim de ablam kendinden önce evlenmemizi istemiyor vs..
Düğünü ne zamana düşünüyorsunuz? Ablanın var mı nişan durumu falan beklemenizi istiyor kendisini?

Düğünü ne zamana düşünüyorsunuz? Ablanın var mı nişan durumu falan beklemenizi istiyor kendisini?

Yani bir kac güne kadar yoktu ona ragmen beklememizi istiyordu. ama su an biriyle görüşmeye basladi ne olur bilmiyorum..

Düğünü açıkçası net bir tarihimiz yok. su tarihte konuşalım dedigimiz her durumda hep bi sorun çıktı. (bizim iliskimizle ilgili degil cikan sorunlar)

Düğünü açıkçası net bir tarihimiz yok. su tarihte konuşalım dedigimiz her durumda hep bi sorun çıktı. (bizim iliskimizle ilgili degil cikan sorunlar)
Ablanınki gereksiz birşey belki konduramıyorum ama kıskanmıstır biraz. Bu konuda diretmez umarım. Çok uzayınca insan yıpranıyor kısa zamana almak için elinizden geleni yapın

Back