Cok yoruldum

biranliknefes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
625
1.394
63
Arkadaslar oglum 5 bucuk aylik oldu. 2-3 haftadir inanilmaz huysuz, uykulari da bozuldu, gece sürekli aglayarak uyaniyor. Sanirim 5inci atagini geciriyor, üstüne bir de dis cikariyor (dis etleri sis, elleri hep agzinda ve cooook salya akitiyor).
Sorun su ki benim artik resmen kafam kaldirmiyor, depresyona girmeme ramak
kaldi. Esim calisiyor ve cocuga yüzde 80 ben bakiyorum. Normalde bu bi problem degil ama cocugum asssiiirii huysuz, yani ne yerde duruyor ne gökte, bildiginiz sinir krizi gecirir gibi bagiriyor, artik kulaklik takmayi düsündüm o derece. Ne yapsam memnun olmuyor, hep bi mizmiz hep bi öfkeli. Artik cok yoruldum, hayattan sogudum su günlerde. Basimi alip cekip gidesim var. Uykusuzlugum tavan yapti gece sürekli uyandigim icin.
Siz bu dönemleri nasil atlatiyorsunuz? Lütfen biraz teselli verin 🥺

Aynı durumdayız :( benim eşim evde olduğunda elinden geldiğince bakıyor ama o ağlama sesi bana geldiğinde hiç bir şekilde dinlenemiyorum.. bu aralar niye bu kadar ağlıyor diye doktora götürmeyi bile düşündüm (bizim biraz kabızlık da var)

Arkadaslar oglum 5 bucuk aylik oldu. 2-3 haftadir inanilmaz huysuz, uykulari da bozuldu, gece sürekli aglayarak uyaniyor. Sanirim 5inci atagini geciriyor, üstüne bir de dis cikariyor (dis etleri sis, elleri hep agzinda ve cooook salya akitiyor).
Sorun su ki benim artik resmen kafam kaldirmiyor, depresyona girmeme ramak
kaldi. Esim calisiyor ve cocuga yüzde 80 ben bakiyorum. Normalde bu bi problem degil ama cocugum asssiiirii huysuz, yani ne yerde duruyor ne gökte, bildiginiz sinir krizi gecirir gibi bagiriyor, artik kulaklik takmayi düsündüm o derece. Ne yapsam memnun olmuyor, hep bi mizmiz hep bi öfkeli. Artik cok yoruldum, hayattan sogudum su günlerde. Basimi alip cekip gidesim var. Uykusuzlugum tavan yapti gece sürekli uyandigim icin.
Siz bu dönemleri nasil atlatiyorsunuz? Lütfen biraz teselli verin 🥺
Merhaba bende aynı şeyleri yaşıyorum keyif almaya bakın bu günler en tatlı olduğu günler hatta inanın zaman dursun istiyorum bebeğimi öyle cok seviyorum ki . Kendinizi ev işlerine cok kaptırmayın enerjiniz bebeğinize lazım. Bir gün bana bir kadın demiş ki taksiden inip bebeğimi hastaneye bu cihaz olmadan götürürsem ölür saniyelik birşey dedi . Bu hayatları düşününce uykusuzluk önemsiz geliyor . lütfen sizde bunları düşünün o zaman moreliniz düzelicek depresyona girmiycekisiniz. Bebeğim 11 aylık yaşadığınız süreçleri yaşıyorum ama yinede cok mutluyum canı saolsun şükürler olsun

Aynı durumdayız :( benim eşim evde olduğunda elinden geldiğince bakıyor ama o ağlama sesi bana geldiğinde hiç bir şekilde dinlenemiyorum.. bu aralar niye bu kadar ağlıyor diye doktora götürmeyi bile düşündüm (bizim biraz kabızlık da var)
Doktor onaylarsa kozalak şurubu kullanın benim bebeğim hiç kabız olmaz bu sebebten

Back
X