Çok yoruldum...

belginn____

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
1
0
1
29
3 sene önce severek isteyerek eşimle evlendik ve evliliğimin 1.5 senesi vajinusmus hastalığı ile geçti daha sonra hastalığı atlattım 1.5 senedir de çocuk istiyoruz olmuyor stresten diyorlar her ay adet olan kadın 1 gün geçilince nasıl stres yapmasın söylemesi kolay ama olmuyor işte her ay yaşadığım hüsranı bir ben biliyorum kafamda binlerce soru var acaba hiç hamile kalamıycam mı acaba eşim ayrılmak ister mi çocukları çok seviyor bende ona bir çocuk vermek istiyorum ama evlendiğimizden bu yana sıkıntılar peşimizi bırakmadı 1.5 yıl daha dayanabilirmiyim bilmiyorum

Detayli muayene oldunuz mu yumurtaliklariniza bakildi mi ?Sorunun sebebi belli mi ?Esiniz uroloji uzmanina gitti mi?Belki sorun esinizde neden kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz ki ?Ben de vajinusmus yasadim .Bebek isteyince olmadi düştü sonra esimin degerleri kötüymüş tedavi oldu 1 sene icinde hamile kaldim .Belki sizinki de boyle bir durum .Esiniz mutlaka semen analizi yaptirsin.

Canım gereken muayeneyi oldunuz mu hormonların falan baktırdın mı

Esinizde bi doktora gitsin baktirsin
Hemen kendinizi strese sokmayin.
Esiniz neden ayrilsin sizden cocuk yapmaya calisiyorsunuz olmuyorsa bu sizin hataniz degil ki.

Eşe nasıl tahliller yapılıyor canım Kadın doğum mu yönlendiriyor yoksa direkt ürolojiye biz mi gitmeliyiz.

Ben stresten oldugunu dusunuyorum canim 1 sene cocuk dusunduk olmadi. Gecikince umutlanirdim hemen idrar testleri alirdim. Ne zaman neyse erken daha yaa illa yapariz illa olur bu sira istemiyorum demeye basladim hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…