Gebeliğe Hazırlık ÇOK YORULDUM PES EDİYORUM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sandanım cnm herkesin 3 cü çocuklara gebe benimde 1 oğlum var 6 yaşında ona cabuk hamile kalmıştım ama 1,5 sene önce düşüğüm oldu kürtaj oldum peşine icerde parca kalmış 3 ay sonra evde kanamadan bayildim hastanelik oldum devaminda birkac ay korunduktan sonra gebe kalamadım doktora gittim hersey normal gözüküyordu 2 kez klomen ve catlama ignesi kullandim yine gebe kalamadim tam oluruna birakiyim dedim diş gebelik oldum martta igne ile düşürdüler ondan sonra adet olmadim gecen hafta doktora gittim tarlusal verdi adet olmam icin rahim duvarim cok inceymis adetin üçüncü günü gel hormonlara bakicam dedi ama adetim az oldu gitmedim baska bir doktora gidicem önümüzdeki ay rahim duvari inceligi tedavi olmazsa gebelik zor😥
Hop hemen cevabım, hayıt otu çayı ya da hapı. Ben bozulan adetimi düzeltmek için 3 ay kullanacagım şuan tam bi ayı bitti. Herkes çok methetti bu tür sorunlara da iyi geliyormuş. Çok üzüldüm adına, bikaç kere kalmışsın sen gebe sen benle aynı durumda değilsin, halime şükredeyim . Ben seni yaşadıklarını yaşasam kahrolurdum 😞 çok çok geçmiş olsun seninkinin yanında benimkinin lafı dahi olmaz. Ben hep içimden diyorum ki ne kadar üzülsem de dopmayacak çocuk düşmesin rahme, hiç olmasın belki 3 sene üzülşyim dert değil. Senin yaşadığın çok zor 😞ama ben herşeyin bi sebebi olduguna çok inanıyorum. Senin iki numaranın daha vakti gelmemiş, kaderi olsaydı diğer ikisi de yaşardı. Kaderci olmak bu bebek işlerinde en doğrusu bence, tabii paket paket sigara şişe şişe alkol içip kendine kötü bakıyosan fln değil kastım anladın sen beni . Sanırım bu dediğin rahatsızlığın adı endometrıosızm mi ne di mi? Bebek rahim kalınlaşmadığından tutunamıyor falan? Yaşın kaç peki? Umarım bir an önce sen de ikinci yavruna kavuşursun🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Eveeeettt herkes içini dökmüş bende kısa kendini tanıtarak incilerimi dökeyim..
•1 senelik evli ve 26 yasındayım, iyiden iyiye Bebek düşündüğümüz için artık ben kontrollerimi yaptırarak startı vermek istedim..
• 6 ay sallan yuvarlan denemelerde çok üstüne düşmemişizdir hatta 2 ay’ı çıkarttığımda anca 4 ay ovulasyona denk gelmiştir..
• Dün tüm tetkiklerimi yaptırarak canımı sıkan seyler gördüm..
PROLAKTİN 40
FSH 7.77
ENFEKSİYON 102
LH 14.33 (5 Haziran da adet oldum tam ovulasyona denk geldi tahlillerim belki bundan biraz yüksek çıktı bilmiyorum)
• Adetlerim okadar düzenliki hiç referansların böyle çıkacağını bilmiyordum..
simdi tüm yelkenlerimi suya indirdim, Bebeğimiz olmaz moduna girerek halime yanıyorum.!
Henüz sonuçları doktora göstermedim, ve tahliller yapılmadan önce akıntı için doktorum dünyanın antibiyotiğini yazdı...
kendi halime acıyorum...

Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı da nasip eder inşallah :) adına çok sevindim. Bu süreç ne kadar zaman aldı? Istedikten ne kadar zaman sonra hamile kalabildin
2016 yılından beri istiyorduk önce kendimiz denedik demek ki bir sıkıntı vardı olmuyor diye doktora gittim yanlış rahim filmi sonucunda sebep bulunmadığı için yaklasik iki sene sebepsiz infertil olarak tedavi gördüm.fakat 2018 Kasım ayında ameliyatımı olduktan sonra 2019 Mart ayında hamile kaldım

Eveeeettt herkes içini dökmüş bende kısa kendini tanıtarak incilerimi dökeyim..
•1 senelik evli ve 26 yasındayım, iyiden iyiye Bebek düşündüğümüz için artık ben kontrollerimi yaptırarak startı vermek istedim..
• 6 ay sallan yuvarlan denemelerde çok üstüne düşmemişizdir hatta 2 ay’ı çıkarttığımda anca 4 ay ovulasyona denk gelmiştir..
• Dün tüm tetkiklerimi yaptırarak canımı sıkan seyler gördüm..
PROLAKTİN 40
FSH 7.77
ENFEKSİYON 102
LH 14.33 (5 Haziran da adet oldum tam ovulasyona denk geldi tahlillerim belki bundan biraz yüksek çıktı bilmiyorum)
• Adetlerim okadar düzenliki hiç referansların böyle çıkacağını bilmiyordum..
simdi tüm yelkenlerimi suya indirdim, Bebeğimiz olmaz moduna girerek halime yanıyorum.!
Henüz sonuçları doktora göstermedim, ve tahliller yapılmadan önce akıntı için doktorum dünyanın antibiyotiğini yazdı...
kendi halime acıyorum...
Bunlar duzelmicek sorunlar deil ki ilacini duzenli kullanirsan hepsi 1 ayda gecebilecek sıkıntılar o yüzden moralini bozma

Canım benimde sorunlarım hemen hemen seninkilerle aynı 12 senelik evliyim 7 sene önce tedavi gördüm sonuç alamadım şimdi gene başladım 7 sene önceki durumlar şimdikinden daha iyiydi demek istediğim pes etme çünkü yıllar gectikce sorunlar daha çok büyüyor ben şuan çok pişmanım keşke 7sene önce pes etmeseydim Allah hepimizin yardımcısı olsun rabbim en kısa zamandahepimize hayırlı evlatlar nasip etsin🤲

Bunlar duzelmicek sorunlar deil ki ilacini duzenli kullanirsan hepsi 1 ayda gecebilecek sıkıntılar o yüzden moralini bozma

Yani insallah düzelirde heray eşimin bu ayda mı olmadı demesi sanırım artık psikolojimi etkiliyor, tahlillerde böyle cıkınca çok modum düştü.
İnsallah bizde bigün bebiş haberlerimizi alırız

Hop hemen cevabım, hayıt otu çayı ya da hapı. Ben bozulan adetimi düzeltmek için 3 ay kullanacagım şuan tam bi ayı bitti. Herkes çok methetti bu tür sorunlara da iyi geliyormuş. Çok üzüldüm adına, bikaç kere kalmışsın sen gebe sen benle aynı durumda değilsin, halime şükredeyim . Ben seni yaşadıklarını yaşasam kahrolurdum 😞 çok çok geçmiş olsun seninkinin yanında benimkinin lafı dahi olmaz. Ben hep içimden diyorum ki ne kadar üzülsem de dopmayacak çocuk düşmesin rahme, hiç olmasın belki 3 sene üzülşyim dert değil. Senin yaşadığın çok zor 😞ama ben herşeyin bi sebebi olduguna çok inanıyorum. Senin iki numaranın daha vakti gelmemiş, kaderi olsaydı diğer ikisi de yaşardı. Kaderci olmak bu bebek işlerinde en doğrusu bence, tabii paket paket sigara şişe şişe alkol içip kendine kötü bakıyosan fln değil kastım anladın sen beni . Sanırım bu dediğin rahatsızlığın adı endometrıosızm mi ne di mi? Bebek rahim kalınlaşmadığından tutunamıyor falan? Yaşın kaç peki? Umarım bir an önce sen de ikinci yavruna kavuşursun🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Çok teşekkür ederim cnm hayıt çayını denicem sigara bile kullanmiyorum düzenli bir hayatim var cnm ama yedigimiz hersey gdo lu onlarin bile zarari oluyormus bilemiyorum ki artik belkide zamani var bilmiyorum cok şükür 1 evladımız var ama insan bi kardeşi olsun istiyor tek kalmasin istiyor bakalim ev tasima isim var simdi taşıyım çapa da bi doktor var ona gidicem 😊

Canım benimde sorunlarım hemen hemen seninkilerle aynı 12 senelik evliyim 7 sene önce tedavi gördüm sonuç alamadım şimdi gene başladım 7 sene önceki durumlar şimdikinden daha iyiydi demek istediğim pes etme çünkü yıllar gectikce sorunlar daha çok büyüyor ben şuan çok pişmanım keşke 7sene önce pes etmeseydim Allah hepimizin yardımcısı olsun rabbim en kısa zamandahepimize hayırlı evlatlar nasip etsin🤲
Aminn Allah en kısa zamanda isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinn

Yani insallah düzelirde heray eşimin bu ayda mı olmadı demesi sanırım artık psikolojimi etkiliyor, tahlillerde böyle cıkınca çok modum düştü.
İnsallah bizde bigün bebiş haberlerimizi alırız
Haklısın eşin beklentisi de insanı iki kat yoruyodur. Merak etme ilaclarini kullaninca tahlillerin temiz cıkar inşallah. Hepimiz hayırlısıyla evlat sahibi oluruz

Kizlar, umutsuzluğa kapilmayin sakin☝️ Ben de hamile kalana kadar akla karayı seçmiştim sadece 7 ay olmasina rağmen. Kizim simdi 4 yasinda, elleirnizden öper.☺️ En son ben de senin gibi dusunmeye baslamistim, ta ki bal, tarcin ve corek otu kürünü duyana kadar. Ilk denedigim ay hamile kalmistim. Simdi ikinci cocuk istiyorum ve yine bu kürü deneyecegim. Internette heryerde bulabilirsiniz kuru. Olmadi bana yazin, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Allah herkese bu duyguyu yasatsin.❤

I
Kizlar, umutsuzluğa kapilmayin sakin☝ Ben de hamile kalana kadar akla karayı seçmiştim sadece 7 ay olmasina rağmen. Kizim simdi 4 yasinda, elleirnizden öper.☺ En son ben de senin gibi dusunmeye baslamistim, ta ki bal, tarcin ve corek otu kürünü duyana kadar. Ilk denedigim ay hamile kalmistim. Simdi ikinci cocuk istiyorum ve yine bu kürü deneyecegim. Internette heryerde bulabilirsiniz kuru. Olmadi bana yazin, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Allah herkese bu duyguyu yasatsin.❤
Inanır mısın bu kürü onceki adetimde hazırlamıstım ama ameliyat olucam nolur nolmaz diye yapmamıstım simdi hazırda bekliyo. Adet olunca baslayim bende

Bir düşük ardından dış gebelik yaşadım.Hastaneye zor yetiştirdiler iç kanamadan ölüyordum.Sağ tüpüm alındı.Hamilelik şansımın yarıya indiğini kendi araştırmalarımla öğrendim.Eşim üzülmeyeyim diye söylememiş.Bir yıl hapla korundum.Bu arada psikolojim zor düzeldi.Yaşadıklarımı ağlamadan anlatamıyordum.Sonra bir gün hazırım dedim on kere de kötü sonuçlansa da deneyeceğim dedim.Hep olumlu düşündüm.Üçüncü ay hamile olduğumu öğrendim.İnanamadım testi tekrar yaptırdım.Sağlıklı bir hamilelik geçirdim öyle ki ne ağrı ne kanama ne mide bulantısı.Sağlıklı bir kızım var şimdi.Hayat mucizelerle dolu inanmayı hiç bırakmayın.Hamileliğim süresince bir gün bile ya kaybedersem diye aklıma gelmedi.Allahtan mı başka birşeyden mi bilmiyorum.Allah güç veriyor yeter ki inanın.

Back