Gebeliğe Hazırlık ÇOK YORULDUM PES EDİYORUM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun bunu yaşayan tek kişi de siz değilsiniz havuç kürü yumurtanın çatlamasını sağlar.belli ki çatlamasını sağlar folikul ün catlamamasini ilk kez duydum ama sakın tedaviyi bırakmayın. Başka bir dr daha gidin bu durumu yaşayan insanlar neler yapmış öğrenin en azından süreçle ilgili kafanizda birşeyler oluşur.
Bu öyle tedaviyi bırakınca düzelecek bişey değil

Kendiliginden duzelecek olsaydı 1 sene cocuk olurdu zaten haklısın hakkımızda hayırlısı olsun

rabbim yardimcin olsun insallah Allah gönlünüzce verir

Kendiliginden duzelecek olsaydı 1 sene cocuk olurdu zaten haklısın hakkımızda hayırlısı olsun
Siz içinizi ferah tutun yumurtaniz varsa Allah in izniyle tedavinizi de olursanız her zaman oluru vardır. İnfertilite konusunda çok çok ileri teknolojiler var Allah a şükür. Yumurtaniz ve sperm gelişmiyor boksa bile teknoloji ile gelistirilebiliyor. Rabbim inşallah en kısa zamanda o mutluluğu size yaşatsın. Mucizenizi kucağınıza alın inşallah

Bakalım neler bekliyo bizi. Eşim gelince konusucam ne diyecek bakalım. Insallah cok yorulmadan yıpranmadan gelir bebegimiz. Guzel dileklerin icin cok teşekkürler

ben de dayanamıyorum sanırım artık.test yaptım yine negatif.1 gün geçti. hayıt kullanıyorum o yapıyormuş sanırım ama tek yapmak istediğim saatlerce yatmak ve ağlamak.çok üzgünüm.

ben de dayanamıyorum sanırım artık.test yaptım yine negatif.1 gün geçti. hayıt kullanıyorum o yapıyormuş sanırım ama tek yapmak istediğim saatlerce yatmak ve ağlamak.çok üzgünüm.
Bildiğim kadarıyla hayıt tam aksi düzene koyarmış. 1 gün gecikme idrar testiyle hemen belli olmayabilir. Olsa da olmasa da Allah tan umudu kesme. Inşallah bu güzel duyguyu tadacağız❤

Bildiğim kadarıyla hayıt tam aksi düzene koyarmış. 1 gün gecikme idrar testiyle hemen belli olmayabilir. Olsa da olmasa da Allah tan umudu kesme. Inşallah bu güzel duyguyu tadacağız❤
bu ay kafama takmamak için elimden geleni yaptım.burayı okumadım.çok meşguldüm elimden geldiğince düşünmedim.2 güne bir ilişki yaşadık.tiroidim vardı bu ay dozu ayarlayabildik düzeldi.sürekli umutlanma bak olmayabilir artık üzme kendini diye sonuca alıştırmaya çalıştım.ama nafile.şuan yine dağılmış bir haldeyim. işteyim ve tek istediğim eve gidip sadece saatlerce ağlamak.her seferinde bu kadar yıkılmak istemiyorum ama hep bunu yaşamak çok yordu.Allah 7-8 sene bekleyen insanlara güç kuvvet versin.

İnşallah rabbim en yakın zamanda ve en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde isteyen herkese nasip etsin gerçekten okuyorum bunları ben üzülüyorum sizin yerinize ama Allah biliyor elbet sizlerin de kısmeti ne zaman ise o zaman olacak Allahtan ümidinizi asla kesmeyin

Yavrum ya seni anlıyorum önüne çıkan engeller yıldırdı hevesini kırdı değil mi ? Ben de 10 ay kendi dünyamda çabaladım hep böyle terslikler oldu, en son boyun fıtığı oldum o derece, emar çekiliyodu ben gebeysem zararı olur mu diyodum hala ilaç dahi almadım, akupunktur tedavisi gördüm. Dedim bebek bebek diye kendimi öldürücem bi ay ara vereyim çok yoruldum yıprandım. O ay gebe kalmışım kan testinde fln da çıkmadı yani. Sonra eşimin doğumgününde öğrendim, o an dedim ki herseyin bir zamanı var ve o zamanı bekliyor hersey! Şuan oğlum 30 aylık. Ama son 728 aydır biz de istiyoruz, ilk aylar folik asite başladım denemedik ama ben de senin gibi son 6 aydır benzer olaylar yaşıyorum, doktor ocakta tsh yükselmiş gebe kalman zor olur dedi ilaca başlattı ama 4.8 di tsh yani bir ayda 3 e indi, ama adet düzenime bişiler oldu bu sefer de hem de anlamsız kilo alımı. Adetim 32 günde gelirken 53 gün sonra 38 sonra 63 oldu artık delirecektim! Asla ovulasyon gününü ve önceki haftayı değerlendşremedik eşimle bu adet düzensizliğinde kısmet olmadı. En son dedim madem öyle ovulasyon testiyle takıp edicem, 30 gün test yaptım pozitif çıköadı ardından adet geldi artık çüş dedim bu nası bişi! Yumurtlamanın olmadığı ayı mı seçmişim! O kadar para harcadım testlere bu en son adetimdi,çörekotu kürü yaptım 2 gün oldu biteli. Tükürükle mikroskoptan takip yapıyorum tek sefer alınıyor, artık onu satın aldım. Onda dün sabah artık ovu geliyo gibi çıkınca öğleden sonra idrarda baktım, yine negatif çıktı . Buna mı sinirlendim bilmiyorum bu sabah tükürükte de yok delirmeme az kaldı ben de senin gibiyim şuan! Ki ilk çocuguma yıldığım an kavuştuğumu biliyorım yaşadım, bi türlü yılamıyorum,yılsam çocul gelecek psikolojisi ters etki yapıyor nasıl anlatsam bilemedim şuan sanırım beynimi aldırıcam o zaman kurtulurum bu saçma olaylardan yalnız değilsin canım, ben ikinci çocukta tekrar aynılarını yaşıyorum herkesler ikinciye gebe, hatta doğurdu üçüncüyü düşünen var

kucağımda bebeğimi düşünmekten yoruldum. düşünmeyeceğim desem de zor. eski yazılan yazılara bakıyorum burda. hep böyle çocuğu olmayanlar.sayfalarına giriyorum 1 sene 2 sene sonra hamile kalmışlar .bak sen de böyle olacaksın diyorum. ağlayan bebeğinden şikayet eden arkadaşım var. benim olsa asla şikayet etmicem diyorum. çok zorlanıyorum direnemiyorum. ben de umarım bu yazıları okuduğumda bak neler yaşamışım şimdi çocuklarım var diyebilirim. İnşallah..

Merhaba D Deliidivane pes etmen için o kadar erken ki. herkesin acısı kendinedir elbette fakat herkesin zorluğu bir hikayesi var elbet.. ben de rahim filmimin yanlış raporlanmasından dolayı bir hidrosalpenks ve rahimde perde ile 2 defa aşılama ve bir defa tüp bebek denemesi gecirdim. bunlar rahatsızlıklarımdan dolayı elbette ki olumsuz sonuçlandı. ayrıca endrometriozis hastasıyım.Asla yılmadım. Ve sonunda araştırma hastanesinde ameliyat oldum; endrometriozisten dolayı amh 0,64 lere düşmüş. yılmadım.Rabbime tevekkül ettim. rahatsız oldugum zamanları bilmeyerek sebepsiz olduğu düşünüldüğü zamanlarda her türlü bitkisel kür, arı sütü bal polen propolis vs vs o kadar çok şey denedim ki. ve en sonunda ameliyat olduktan sonra doktorum kendiliğimden gebe kalabilecegimi söyledi. (ya da tüp bebek deneyecektik ama elimizi çabuk tutmalıydık) tek tüpüm vardı. yüzde 50 şandım vardı ayrıca rahim yapışıklığı endrometriozis de gecmeyecek bir mücadelem idi. en son istanbulda en son teknoloji ile donatılmış yerde rahim filmi çektirdim meryem suresi okudum acve hurması yedim hilyei şerif okudum. bunların hepsini yılmayana kadar devam ettim ve Rabbim sonunda bana kendiğinden nasip etti. şimdi hamd olsun tevekkülüm ve inancım sayesinde bugün hamileyim. Çünkü asla ümitsizliğe kapılmadım ve Rabbimden hiç ümidimi kesmedim.(Rabbim ben sana dua etmekle hiç bedbaht ve mahzun olmadım)

Amin. Inşallah. Mutlaka bi bildiği vardır rabbimin. Sabretmek düşüyor bizlere. Benim de hem tiroid hemde prolaktin yüksekliğim var. Ayrıca pko da var. Ben bunu bu ay ogrendim. Hicbir doktor söylememişti malesef. Bu ay kürlere başladım. Inşallah sana bana ve isteyen tüm herkse rabbim verir bi bebiş. Umudunu hicbirzaman kaybetme. Pozitif ol:) stres en önemli faktormus

Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı da nasip eder inşallah :) adına çok sevindim. Bu süreç ne kadar zaman aldı? Istedikten ne kadar zaman sonra hamile kalabildin

Hayıt geciktiriyomuymus. Bende cayıni icmeyi dusunuyodum. Sen ne kadar zamandir istiyosun. Gercekten cok zor. Ayni durumda olanlar anlar ancak. Benimde oyle hissettigim cok zaman oldu

Bende sadece hic cocugu olmayanlar yaşar diye düsünürdüm :) demekki olanlarda yasayabiliyomus ama senin şülredecegin bi evladın var yinede cok sukur. Ama herkesten vazgectigi ay hamile kalma olayini duuymustum. Kan testinde nasıl cıkmadı ki orayı anlayamadım. Bende de o tukurukle ovu testinden var bikac ay denedim ama ovu belirtisi goremedim . Adet olup bitmesini bekliyorum bu ay tekrar bakicam inşallah çabalarımız bosa cıkmaz senin de gonlunce olur hersey :)

Benim de tek umidim Allahtan. Aslinda pes ediyorum derken doktorlardan hastanelerden bıktıgımı kastetmistim bende. Ol deyimce oluyo Rabbim iste. Ne desek bos . Insallah sağlıkla alırsın kucagına bebegini. Bende dualarıni beklerim

Bende sandanım cnm herkesin 3 cü çocuklara gebe benimde 1 oğlum var 6 yaşında ona cabuk hamile kalmıştım ama 1,5 sene önce düşüğüm oldu kürtaj oldum peşine icerde parca kalmış 3 ay sonra evde kanamadan bayildim hastanelik oldum devaminda birkac ay korunduktan sonra gebe kalamadım doktora gittim hersey normal gözüküyordu 2 kez klomen ve catlama ignesi kullandim yine gebe kalamadim tam oluruna birakiyim dedim diş gebelik oldum martta igne ile düşürdüler ondan sonra adet olmadim gecen hafta doktora gittim tarlusal verdi adet olmam icin rahim duvarim cok inceymis adetin üçüncü günü gel hormonlara bakicam dedi ama adetim az oldu gitmedim baska bir doktora gidicem önümüzdeki ay rahim duvari inceligi tedavi olmazsa gebelik zor

Tabi canım hep şükrediyorum İyi ki olmuş, kazayla olmuş olacağını bilsem yine stres yapar oldurmazdım ya annem bana gebeyken de çıkmamışım, şans işte. Hem 10 gün geç döllenme hem de tam bildiğin kanı ertesi gün versem çıkacakmış o sınırda. İyi ki negatif çıkmış valla yoksa stresten düşürürdüm biri benim stres hormonlarımı kapasın arkadaş annemle konuştum az önce anlattım, yine ikinci ne zaman diye dürtükledi kustum içimdekini ağlaya ağlaya, dedi kızım manyak mısın kendine gel, teyzene çekmişsin onun da stresten yıllarca olmadı dedi. Zaten geç evlenmişti.tek çocuğu vardı ragmetlinin. Stresi bıraktığı ay olmuş. Gençsin dünya güzeli bi oğlun var vakti gelince olur buna üzülme dedi.. biraz rahatladım ne yalan söyliyim. Ya ben daha tam mikroskobu beceremedim galiba sen tam anladın mı? Niye soruyorum çünkü 3 saat bişi yeme içme diyo, bende öyle bi 3 saat yok. Yani ben 5 dakikada bi su içerim. Bi de sabah tükürüğümde de çok faZla deri dokusu oluyo galiba, gündüz tarifi adamakıllı okudum ve hazırlayıp sonra baktım, şekle göre tam en güzel ovu dönemi net. Ama sabahki başkaydı, çok az çatal vardı ve hiç örneklerde görünmeyen şekiller vardı çok yoğun. Bakıyom yarın sabah denicem, ama ateşim yükselmiş 4 derece kadar, uzayan akıntım var, karın şişliğim çok, bi de bu ok çıkarsa zaten bugun 14. Gündü uyumlu. Ama idrarda ovu olmuyor ya ben beceremiorum. Sabah idrarı almayın yazıyo, bende hiç 4 saat beklemiş idrar olmuyo tutamıyorum ve hep bol su içiyorum, idrarım afedersin de su gibi berrak hep. Yani doldurdugum kaba baktım bugün, dedim imkan yok, 10 haftalık gebe olup idrar testi yapsam bu idrarla o bile negatif çıkar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…