çok yoruldum artık

mimozam35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
3
0
36
İzmir
merhabalar.benim problemim polyanna olmak.herkes iyi olsun aman kimse kırılmasın üzülmesin diye polyanna olmaktan sıkıldım.herkesi herşeyi düşünmekten yoruldum artık.olayları akışına bırakamıyorum.kimseyle tartışamıyorum hep susuyorum.kendimle başbaşa kalınca delirmiş gibi konuşuyorum.söyleyemediklerimi söylüyorum.insanların bana yaptıklarını unutamıyorum.aklıma her geldiğinde sinirlerim bozuluyo.dudaklarımı ısırma gibi huylar edindim yara oluyo resmen.babam 17 senedir felçli artık konuşamıyo ve yürüyemiyo kalbim acıyo her görüşümde annem dünyadaki bi melek.evliyim eşim hergün beni sevdiğini söyleyen bi eş.17 aylık bi oğlum var canım ciğerim bunarı yazmamın sebebi çok kötü bi hayatım yok.evlendikten sonra oldu hep ne olduysa.evlenmeden önce kötü bişey söylendiğinde anlamazdım bile gülerdim hep.hayatımda kimse iğnelememişti beni.evlendim kayınvalidem kayınpedrim hep iğneleme laf söleme çok değiştiler.bigün çok iyiler ertesi gün yüzüme bile bakmıyolar.sadece bayram günü geç gittiğimiz için bayramlaşmadı bile.vs vs.işte bunları hazmedemiyorum hep susuyorum ve yine susuyorum.bunlar olurken eşimde şahit oluyo ama sadece üzülme canım demekle yetiniyo.beni anladığını söylüyo okadar.bu dahada yoruyo beni.eşime hiç kıyamıyorum.ve artık sürekli beynimi kemiren bişiler var ve sürekli sürekli konuşuyorum sessizce.artık yorulddum bunları yazmak bile bitaz olsun rahatlaattı içimi .şimdiden teşekkür ederim size.bide herşeye panik oluyorum,karanlıktan korkuyorum,ağlıyorumm ve tek isteğim oğlumun benim gibi olmaması...............

Sevgili Mimozam35, tek isteğiniz oğlunuzun sizin gibi olmaması olmasın, önce siz kendinize gelin, sağlıklı bir hayat yaşayın ki, oğlunuz da sağlıklı bir anne ile büyüsün. Şimdi yapmanız gereken yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurarak, uzunca bir süre düzenli olarak psikoterapi almak. Meslektaşım ilaç kullanımınızı gerekli görürse, sizi ayrıca bir psikiyatra da yönlendirecektir.
Hayatı kendinize zindan etmeyin, uzman yardımı alın ve aşın bu sıkıntıları
İyiliklerle,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…