çok yoruldum artik banka kabusum oldu

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
kizlar 2007 senesinden beri özel bir bankada calısıyorum 4 sene sonunda terfimi aldim ve bireysel müsteri temsilcisi oldum ama pazarlama hedefleri verildi bize de.. yogun calisma saatlerinden bıktım hedef baskısından bunaldım artik sabrimin sonundayim artik nasil yürür bu iş benim kadar bunalan varmı

Aynı sektörde değilim ama yoğun iş şartlarından bende bunaldim sizin gibi kariyer basamakları olan bir işteyim tepeye yaklaştım ama çok yorgun hissediyorum ve hedeflerime bu kadar yaklaşmışken birden önemini ve değerini kaybetti iş hayatım gözümde 1 hafta izin aldım ama genede cart curt eksik olmadı giderken şimdi geldim 10 gündür işi sallayıp duruyorum dur bakalım sonumuz ne olacak hayırlısı işten ayrılıp evde bile oturmayı düşünüyorum eski motivasyonumu kaybettim..

bankaciysan canim cikis saatin belli olmaz hafta sonu egitimlere toplantilara hazir ol. müdür baskisina hazir ol sürekli bogazinda müsteri bul para bul sigorta sat kredi karti sat felan ay sonu geldimi hedeflerini tutturursan elmas tutturamazsan çöp tenekesi muamelesi görürsün sevdiklerine ailene vakit ayiramazsin bla bla bla.. devam ediyimmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…