• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yoruldum ama pes etmedim hamiş olmak istiyorum been

Mavis222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
1.477
1.107
63
Gençler merhaba 8-ocak ovulasyon testinde çift çizgi gördüm iki gün sürdü sonra 10unda siliklesti bugün yine çift çizgi çıktı halen adet olmadım olabilir mi acaba

Eklentiler

• IMG_20200122_111155.webp
    IMG_20200122_111155.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20200122_103007.webp
    IMG_20200122_103007.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 53
Olabilir, hcg testi de yapmalısın derim

Aslında canım bazılarının LH testi pozitif oluyo ama HCG testi negatif oluyo, bazılarının da HCG pozitif olmasına rağmen LH çok silik oluyo. Yani kişiden kişiye değişiyor. İnşallah seninki doğrudur ve bebişin geliyordur, tabii en net cevap kan tahliliyle belirlenir 😊

Aslında canım bazılarının LH testi pozitif oluyo ama HCG testi negatif oluyo, bazılarının da HCG pozitif olmasına rağmen LH çok silik oluyo. Yani kişiden kişiye değişiyor. İnşallah seninki doğrudur ve bebişin geliyordur, tabii en net cevap kan tahliliyle belirlenir 😊
Ya inşallah kuzum benim

Gençler merhaba 8-ocak ovulasyon testinde çift çizgi gördüm iki gün sürdü sonra 10unda siliklesti bugün yine çift çizgi çıktı halen adet olmadım olabilir mi acaba
Merhaba bebeğini kucağına almaya çok az kaldı ama ben senin onu ilk öğrendiğin zamanki mesajını buldum 🥰 benim de senin gibi bir durumum var. Lh çift çizgi ama hcg negatif çıktı. Peki sen ertesi gün hcg yaptığında o da pozitif çıkmış mıydı bebeğini nasıl öğrendin yorum yaparsan çok sevinirim ❣️❣️
7BE983B6-E938-4526-8224-EBF4E40DE32E.webp

Merhaba bebeğini kucağına almaya çok az kaldı ama ben senin onu ilk öğrendiğin zamanki mesajını buldum 🥰 benim de senin gibi bir durumum var. Lh çift çizgi ama hcg negatif çıktı. Peki sen ertesi gün hcg yaptığında o da pozitif çıkmış mıydı bebeğini nasıl öğrendin yorum yaparsan çok sevinirim ❣️❣️Eki Görüntüle 2717882
Canım merhaba ben bu lh testinden epey kullandım bu iki çizgiyi de üst üste iki üç gün gördüğüm oldu aynı koyulukta çizgileri gördükten iki hafta yani 14 gün sonra regl oluyodum fakat yanlış hatırlamıyorsam gebe biri bu testi yapınca c silik t koyu cikiyodu ben bir sene denedikten sonra klomen + ovitralle çatlatma iğnesi kullandığım ay hamile kaldım çünkü ne eşimde ne bende hiç bir problem yokmuş gittiğim doktorlar yanlış teşhis tedavi yapmışlar bizim sorunumuz kan uyuşmazlığıymis meğer ve birde geç yumurtlama

Canım merhaba ben bu lh testinden epey kullandım bu iki çizgiyi de üst üste iki üç gün gördüğüm oldu aynı koyulukta çizgileri gördükten iki hafta yani 14 gün sonra regl oluyodum fakat yanlış hatırlamıyorsam gebe biri bu testi yapınca c silik t koyu cikiyodu ben bir sene denedikten sonra klomen + ovitralle çatlatma iğnesi kullandığım ay hamile kaldım çünkü ne eşimde ne bende hiç bir problem yokmuş gittiğim doktorlar yanlış teşhis tedavi yapmışlar bizim sorunumuz kan uyuşmazlığıymis meğer ve birde geç yumurtlama
Anladım canım ne güzel doğumuna da az kalmış sağ Salim kavuşun inşallah 🥰 darısı başıma. En ufak bir belirtiyi de işte böyle araştırıyoruz 😬

Darısı isteyen bütün herkesin başına canım sizin probleminiz neler belki bilgim vardır
Aslında problemimiz yok şükür sadece 3 şansız gebelik geçirdim hepsi birbirinden kötü😞 ilki 2 aylık kalbi durdu kürtaj oldum ikinci dış gebelik oldu sol tüpüm alındı üçüncü de 7 aylık preaklempsi nedeniyle ölü doğum yaptım... sağ taraftan yumurtladıydım bir aydı kendi kendime ümitlendim işte ovü testini öyle görünce ama nasip bakalım daha 2 gün var Adete 😍

Aslında problemimiz yok şükür sadece 3 şansız gebelik geçirdim hepsi birbirinden kötü😞 ilki 2 aylık kalbi durdu kürtaj oldum ikinci dış gebelik oldu sol tüpüm alındı üçüncü de 7 aylık preaklempsi nedeniyle ölü doğum yaptım... sağ taraftan yumurtladıydım bir aydı kendi kendime ümitlendim işte ovü testini öyle görünce ama nasip bakalım daha 2 gün var Adete 😍
Yaa çok talihsiz şeyler yasamissin Rabbim bı an önce hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah hiç hacamat olmayı denedin mi

Back