Annem bana şiddet uyguladığı ve okuldan almakla tehdit ettiği için evlenmistim.Esimi de çok seviyodum.Mutlu olurum diye dusundum.Hoş hala seviyorum ama bi iyi bana karşı bi kötü.Okulunuz bitmeden neden evlendiniz ?
Öz anneniz mi şiddet uyguluyan ?Annem bana şiddet uyguladığı ve okuldan almakla tehdit ettiği için evlenmistim.Esimi de çok seviyodum.Mutlu olurum diye dusundum.Hoş hala seviyorum ama bi iyi bana karşı bi kötü.
Bilgisayarı kır, boz, pencereden at.
Kvye de biz pasaklı yuvamızda mutluyuz karışmazsan mesut olurum de.
Kesinlikle çok zor surekli olarak yalnızım hani yalnız kalmak diye 7/24 dipdibe olalım demiyorum ama böylesi de çok zor.Hep yalnızım ama Ustune bi de evliyim.Sorumluluklarim var ama yalnızlık aynı devam ediyor.Cok üzgünüm gerçektenÖz anneniz mi şiddet uyguluyan ?
Evliliği kaçış olarak görmüşsünüz ama sizde o kayınvalide ve oyun bağımlısı sizin halinizi anlamayan bu eş varken zor gibi
Çocuk sahibi olmaktan vazgeçtim gibi bisey zaten Haksizsam söyleyin ama onun ailesi bana karışıyor diye neden ben bebek sahibi olma şansımi kaybediyorum ki bi dur diyemiyor mu ailesine buna ayrı bi sinir oluyorum zatenBu ne biçim evlilik?
Çocuk sahibi olmayı ertelemeniz isabet olmuş
Eşiniz daha büyümemiş ki çocuk düşünesinizÇocuk sahibi olmaktan vazgeçtim gibi bisey zaten Haksizsam söyleyin ama onun ailesi bana karışıyor diye neden ben bebek sahibi olma şansımi kaybediyorum ki bi dur diyemiyor mu ailesine buna ayrı bi sinir oluyorum zaten
Hayir valla neyi pis onu da anlamıyorum.7/24 temizlik ni yapıyorum bahsettiği de eşyası olmayan salon.Evimiz fazla büyük değil salona da eşya almadılar durumumuz yok diye.Ben de fazla eşyaları oraya koyuyorum dağınık dediği de bu.Kirsam eminim yenisini alirBilgisayarı kır, boz, pencereden at.
Kvye de biz pasaklı yuvamızda mutluyuz karışmazsan mesut olurum de.