• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok yorgun hıssedıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dahaneleraysel

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
509
808
23
bir sürü şey varda özetle bir görümcem ve kv ay aramıyo ay sormuyor ay yakın olmuyor dıye konusuyorlar. Zaten haftada 1 görüşüyoruz en geç 2 hafta olsun hadi nadir ben ne konsucam daha arayıp anlamıyorum. Aynı ilde uzagız vay neden gelmedin hafta ıcı hıc gelmıyosun . E zaten hafta sonu geliyorum. Bılıyorum eşimde iş bitiyor oda demiş eşim böyle kabul edın gıbısınden ama yok yanı. Artık ısımlerını duydukça geriliyorum. Zulme dönüştü. Takmıyim stres yapmıyım diyorum ama elimde değil. Ömür boyu bu insanlarlayım artık nasıl alıştırıcam kendimi?
( he bıde kv cok ıkı yuzlu eşime başka bana başk konusur. Ona derki aysel böyle dedı aramızfa kalsın. Bana derkı eşin böyle dedi sen böyle demişsin aramızda kalsın. Olmayan lafı uydurur üretr. Ondan tek kalmaya ıyıce cekınıyorum zaten) saygılı ve mesafelı ılerledım suana kadar ama önümdeki yıllar gözümde büyüyor. Biliyorum daha beterını yasayanlar komsu olanlar bırlık yasayanlar var . Ama işte herkesın derdı kendıne artık cok yorgun hıssedıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back