Çok yoğun adet oluyorum

ozer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
Ankara
6 aydır 15 gün aralıklarla çok yoğun adet oluyorum.bu sefer iki adet arası 1 haftaya düşünce doktora gittim. Kan tahlillerinde ve ultrasonda birşey çıkmayınca doktor rahimden parça alınmasına karar verdi. 5 martta randevum. Ama ben çok korkuyorum. Bu konuda deneyimi olan varsa bana anlatabilirler mi? çok mu zor?

böyle bişeyi ilk defa duyuyorum
başka bir doktora göründün mü?
tek bir doktorun kararıyla hareket etme bana kalırsa

o nasıl iş öyle ya :S benim bir arkadaşım arada bir 15 günde bir adet oluyor doktora gtmiş çift yumurtlama dönemi oluomuş hatta o dönemlerde yumurta olurda döllenirse ikiz bebek olurmuş ama sizinki çok farklı bir durum sanırm. bir kaç doktora görünmekte fayda var tek doktora bağlı kalmamak lazm:26:

6 aydır 15 gün aralıklarla çok yoğun adet oluyorum.bu sefer iki adet arası 1 haftaya düşünce doktora gittim. Kan tahlillerinde ve ultrasonda birşey çıkmayınca doktor rahimden parça alınmasına karar verdi. 5 martta randevum. Ama ben çok korkuyorum. Bu konuda deneyimi olan varsa bana anlatabilirler mi? çok mu zor?
doktorun dogru yapmis canim tabi bunu soylemek bize dusmez ama biyopsi alip rahim kalinligina falan bakacaklar.cunki diger tahlillerin ultrasonun temizmis.umarim hersey iyi sonuclanir

ben doğumdan sonra, 2 ayda 4 kez regl olunca dr.gittim..ufak bir kist olduğunu söyledi..
2 ay kullanmak için d.kontrol hapı verdi..2 ay sonunda kontrole gittiğimde geçmiş olduğunu söyledi.

konu sahibinin kontrollerinde bişey çıkmamış..
5 martı neden bekliyor dr.onu anlamadım..
hemen parça alıp incelenmedi?
başka bir doktora daha görün

Cevap veren arkadaşlara çook teşekkür ederim. Devlet hastanesi olduğu için ancak 5 mart dediler. Eşim önceye aldıralım dedi ama ben korkumdan istemedim.(eşim o hastnede çalışıyor)demir eksikliğim o kadar büyük boyuttaki kafam da çalışmıyor.

Cevap veren arkadaşlara çook teşekkür ederim. Devlet hastanesi olduğu için ancak 5 mart dediler. Eşim önceye aldıralım dedi ama ben korkumdan istemedim.(eşim o hastnede çalışıyor)demir eksikliğim o kadar büyük boyuttaki kafam da çalışmıyor.

hmm devlet hastahanesiyse normal hatta bence yine iyi çok geç bir zamana da verebilirlerdi
biyopsi çok önemli bir operasyon değil bildiğim kadarıyla
ufacıcık çocuklar bile geçiriyor bunu
korkacak bişey yok yani Allahın iznyle

benim annemden almışlardı biraz ağrılı oluyor sanırım sen deki benim panik atagım var uyutarak yapın ozamn hiçbişey hissetmicen annem böle yapmıştı geçmiş olsun şimdiden

cevap veren arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. ben başka bir doktora daha görünmeye karar verdim. ama randevum 28 martta. o zamana kadar bakalım kaç defa adet olucam

Bende aynı dertten doktora gittim. bendeki 15 günde bir pıhtılı adet kanaması yüzündendi.Muayeneye gittiğim gün ultrasona girdim, 4.5 cm çikolata kisti çıktı. Parça almam lazım dedi. Ve aldı. Sonuç temiz çıktı. Yazz d.k hapı verdi. 2 ay kullanıcam , küçülmezse alacakmış tohtorcum:6:

Ağrı eşiğin düşükse uyutsunlar seni öyle aldır parçayı. Yoksa dayanılmayacak birşeyi yok.

Back