• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi cok yiyor...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
benim oglum evdeyken surekli birseyler yemek istiyor...birazda kilolu bir cocuk....hamdolsun okula basladi...1. sinifa hazirlik...gecen senede kindergarten....arkadas cevresi falan oldu orda evdeki kadarda yiyemiyor...ama kilolu bilmiyorum biraz uzuluyorda oglum...benim durumumda olan anneler lutfen yazisalim.......

bizimde sorunumuz bu kilo.aslında o kadar çok da yemiyor .hamburger ve kolayıda sevmez yani öle abur cuburlada pek işi yoktur.neden alıyor kiloyu bende anlamıyorum.

kizlar bence kontrol etirin Schilddrüse türkcesi aklima gelmedi kindergarten yazmissin anlamissindir guatirmi oluyor tam bilmyiorum türkcesi benim yigenim de yemese bile kilo alyiordu ablama syledim cocuk dr olmaz demis ablam da kontrol etirmis dinlememis yigenimde schilddrüse guatir cikmis bazilarinda hizli bazilarinda yavas calisiyormus benimkisinde yavas caslitigi icin kilo alyiormus guatir dr götürünce iyiki erken getirdiniz demis bu yastakilerde gecebilyirmuis ilacla ailede yok yaptirmama gerek yok demeyin bizdede enistemin tarafindada yoktu ama olunca oluyor iciniz rahatlayacaksa bence bir kan testi yaptirin

arkadaşlar benim kızım da yaşıtlarına göre boy ve kilo olarak ileridew..8 yaşında ama 10 yaşındaki çocuğun boy ve kilosunda..ben endişelenerek endokrinoloji bölümüne götürerek testlerini yaptırdsım..abur-cuburuda kestik şimdi 2 kilo kadar verdi..sorun okuldaki abur-cubur yeme alışkanlığı sanıyorum..önce çocuk endokrinolojisine götürüp testlerini yaptırmanızı ve ardından uygun beslenme programı hazırlatmanızı tavsiye ediyorum..

Back