• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok yaramaz

kadin91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2023
16
-8
1
33
Kızım o kadar yaramaz ki hiç laf anlatamiyorum sizin çocuklarda böylemi allah askina artık kafayi yemek üzereyim her istediğini yapiyorum herşeyi aliyorum ama yok bir türlü laf anlamiyor hep dagitma biryerleri dökme peşinde bi geliyorum yerlere suyu dökmüş bi geliyorum bakliyatlarin posetlerini acmis yerlere sacmis topla anam topla sil anamm silll vallahi mahvoldum artık akşama kadar süpürge makinasi elimde geziyorum hayır şikayet ettigimi falan düşünmeyin sakın tamam diyorum oynasin doksun etsin ama enerjim kalmadi oturup dinlenmek istiyorum.. cidden kafayi yicem yoksa baygınlık gecirme derecesine geldim

Benimde 17 aylık kızım var bizde de durum aynı. Döker saçar ev hiç toplu durmaz dolap kilitleri aldım ama bazı zararsız çekmecelere özellikle takmadım hoşuna gidiyor dağıtsın diye ama öyle böyle de dağıtmıyor yani. Nerde zararlı şey var kızım orda. Çevrem kız çocuğu uslu olur şanslısın diyordu bizi kandırmışlar 😂

Back