• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yanlızım kafayı sıyırıcağım yol gösterin

yenicee

Bundan Böyle İlkbaharr
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
138
1
46
36
Diğer
aileme 8 saat mesafede uzaklıkta yaşıyorum burda 1 2 tane arkadaşım var sadece ,
eşim geç geliyor ben bütün gün kızımla yapayanlızım ha eşimin ailesi var elbet
bir duvar örmüşler kaynana görümce elti ben gidersem ne ala gitmezsem kimsenin umrunda değiliz
hadi beni geçtim torununuzudamı özlemiyorsunuz çok bunaldım ne yapmalıyım her seferinde yüzsüz olup
benimmi gitmem lazım .Birgün eltimi görmesinler akşamı arar sorarlar yapılan haksızlık değilmi:?
kızım ordayken çok mutlu oluyo,sürekli evde içine kapanık olmazmı bir aile ortamı görmüyo offff.eşim farkında tabi
ama karışmıyo anlamış değilim ben napayım diyo.Tabi bütün ev ile ilgili kızımla ilgili bilgileri
eşimden alıyorlar.Eşime sordum bizi soruyumu annen evet soruyo diyo sen ne diyosun peki dedim ,bana sormayın gidip görün demiş.Yalan kimbilir ne konuşuluyo nankörlükleri aklıma geldikçe çıldırıyorum
arkadaşlar ne yapmam lazım.

siz kızınızı alıp gezseniz :26: bırakın kim nasıl davranmak istiyorsa davransın yani. kızınızın arkadaşları falan varsa onların aileleriyle görüşün. 2niz içinde iyi olur hem. anne kız gezin tozun boşverin başkalarını.

siz kızınızı alıp gezseniz :26: bırakın kim nasıl davranmak istiyorsa davransın yani. kızınızın arkadaşları falan varsa onların aileleriyle görüşün. 2niz içinde iyi olur hem. anne kız gezin tozun boşverin başkalarını.

kızm henüz 2 yaşında pek çevrem yok burda 1 aydır gitmiyorum zaten gezmeye vakit
geçirmeye çalışıyorum ama içimde onlara karşı öfkeliyim
bu durumun farkındalarmı bilmiyorum,ama gevşek ağız eşim mutlaka
söylemiştir.ya arkadaşlarla görüşsende aile gibi olmuyo .yorumun için teşekkürler cnm

yeri geldiğinde akrabadan daha öte olan biricik komşularınız da mı yok:44:
eşinizin ailesini ısrarla davet edin, belki gelirler.. niye gelmiyorlar ki, öğrenmek lazım.

Bu durumun sizi üzdüğü belli fakat bunu düşünerek daha çok mutsuz olursunuz bence neden onların sizinle görüşmek istemediklerini düşünmek yerine kendi mutluluğunuz için (!) alternatif yollara bulmaya çalışın. Eğer ev hanımıysanız çeşitli kurslar vardır oralara gidin kendinize yeni arkadaşlar edinin, akşamları eşiniz ile birlikte gezmeye çıkın, aynı şekilde eşinizin iş arkadaşları ile görüşebilirsiniz.. Demem o ki kötü bir olaya saplanıp kalmayın bu dünyaya bir kere geliyoruz ve melesef herkes herkesi çok da mutlu etmiyor o zaman bize düşen görev de kendi hayatımızı kendimiz oluşturucaz .. Aslında yapılıcak olan şey çok kolay şimdiden kolay gelsin size :)

Bu durumun sizi üzdüğü belli fakat bunu düşünerek daha çok mutsuz olursunuz bence neden onların sizinle görüşmek istemediklerini düşünmek yerine kendi mutluluğunuz için (!) alternatif yollara bulmaya çalışın. Eğer ev hanımıysanız çeşitli kurslar vardır oralara gidin kendinize yeni arkadaşlar edinin, akşamları eşiniz ile birlikte gezmeye çıkın, aynı şekilde eşinizin iş arkadaşları ile görüşebilirsiniz.. Demem o ki kötü bir olaya saplanıp kalmayın bu dünyaya bir kere geliyoruz ve melesef herkes herkesi çok da mutlu etmiyor o zaman bize düşen görev de kendi hayatımızı kendimiz oluşturucaz .. Aslında yapılıcak olan şey çok kolay şimdiden kolay gelsin size :)

Asıl sorun eşimin geç satte gelmesi kızım zaten sabah görüyo ben 2 saat.iş saatleri normal olsa bu kadar
sıkılmam işte sorun orda off kurslara gitmem için çocuğa birinin bakması lazım
durum bakıcıyıda göstermiyo hiç bir laternatifim yok gerçekten piskolojim alt üst yalnız kalmak çok zor

yeri geldiğinde akrabadan daha öte olan biricik komşularınız da mı yok:44:
eşinizin ailesini ısrarla davet edin, belki gelirler.. niye gelmiyorlar ki, öğrenmek lazım.

eşimin annesinin dışında kimse umrumda değil ama onuda elti ve görümce ele aldı ogidip geliyodu
çok davet ettim ama gelmiyo gelemiyorum diyo ama herkese çok güzel vakit ayırıyo
ve sebebinide bilmiyorum ben her zamanki ben yani bi saygısızlık yaptıysam bilmiyorum söylenmiyo
tavsan dağa küsmüs misali
hiçbirşey bilmiyorum daha birçok anlatamadıklarım

eşinizin ailesi dışında kimse umrunuzda değilse işin içinden çıkamazsınız ki ama :S eşinizin ailesinden ilgi bekliyorsunuz anlaşılan... umarım beklenen ilgiyi görürsünüz, en azından neden gösterilmediğini öğrenirsiniz.

atkı ör şapka ör,kitap oku...kızını al parka götür ,apartman bahcesi varsa inin nasıl bir yerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bi şeyler bul kendine cocuk eğitim kitapları oku interdetin de var orda da zaman geçir.. yap bi kahve cağır bi komşu olsun bitsin..

Back