çok yanlış yaptıgımı bende biliyorum ama çok çaresizim yardımlarınıza ihtiyacım var

Boşlukta olduğunuz için yıllardır beklediğiniz şefkâti ustanın size iyimser yaklaşmasıyla bulduğunuzu zannediyorsunuz bu sevgi değil.Adamın eşi tarafından bu durum duyulursa içinde bulunduğunuz boşluk çıkılamaz bir hâle girer siz zaten incinmiş bir bayansınız kendinize bir iyilik yapın adamla kesinlikle görüşmeyin önce yılların verdiği üzüntülerden kurtulun, öz güveninizi kazanın Allah size kapıları zaten açar.

bir çok konu açmışın dayak,şiddet,psikolojik sorunlar,vb.
bugün konu açmışın,
arkadaşlarda sormuşlar ama:26:
hiç birine cevap yazmamışınız
ne istiyosunuz nasıl bir yardım istiyosun?
ustayı nasıl boşatacagınımı?
yoksa nasıl ayakta duracagını mı?

Eve gelen ustayla ask nasıl başlıyor yahu
Usta esinle sorununu nasıl anlıyor ilginc

annem bu konuyu okusaydı aynen şunu yazardı. benim kocamda dövüyordu, benim kocamda başka kadınlarla konuşuyordu ben aldatmayı bilmezmiydim, evli adamlarla konuşmayı bilmezmiydim bilirdim hepsini ama yapmadım..... olmaz kızım olmaz evli birinin yuvasını yıkmanın bahanesi olmaz... derdi onun yerine ben yazayım dedim...

Nişanlı , evli vs adamlara aşık olan kadınlara deli oluyorum . Be insan o adam evdeki karısını bırakıp seninle ilgileniyorsa yarın bigün senide bırakıp başkasıyla ilgilenecek . onu bunu bırak evli barklı adamı niye yanına yaklaştırırsın ki ? sen niye o kadar yakınlaşırsın . hayatta en çok korktuğum bu kişilikteki HEMCİNSLERİM .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…