çok yanlış yaptıgımı bende biliyorum ama çok çaresizim yardımlarınıza ihtiyacım var

Yaşadıkların sana müstahakmış.

yaptığının hata olduğunu anlamanda bir başlangıç bana göre.erken evlenmişsin mutluluğu bulamamışsın bulduğun ilk limanada sığınmışsın bu çok açık ortada.ama o ustadan sana ne hayır gelecek bunu düiündün mü ya eşinden daha beterse.şimdi sana en iyi hallerini gösterir tabiki.madem boşanma davanı açmışsın acele etme boşan kafanı dinle ve öyle hareket et

bu kadar saçma yorum arasında olaya bilinçle yaklaşan arkadaş
senin gibi insanlar olduğu için
gelecekten umutluyum.

Açıkçası kocanızın tutumu ne olursa olsun evli iken bir başka adamla hele de başka evli bir adamla birlikteliği ahlaka aykırı buluyorum, olaylar bu aşamaya gelmeden önce bir boşansaydınız ya.

Bir yanlışı başka bir yanlışla düzeltemezsin..
sana zaten olan olmuş bari çocukların sağlıklı,mutlu bir ortamda ve ah almadan büyüsün çünkü onların hiçbir suçu yok
sende kimsenin yolunu bekleme,bak başının çaresine...

yağmurdan kaçarken doluya tutulma
15 yaşında evlenmişsin hertürlü işkenceyi çekmişsin
çocukların var ve 2 tane kız çocuğu şimdi tam ayrılmışken neden kendini
tekrar bir kabusun içine sokuyorsun yapma biraz kendine değer ver
kendine olan saygın nerde
usta karısını bırakmmaz sende ayrıldın çantada kekliksin şu anda onun için

yaptığınızın yanlış olduğunu kendiniz de biliyorsunuz
fakat unutmayın, zararın neresinden dönerseniz kardır.
geç kalmış sayılmazsınız bir şeylere dur demek için

eşiniz işe yaramaz bir adammış. ondan ayrılmanız güzel

lakin iş yapmak için gittiği evde karısını aldatan bir adamdan da size hayır gelmez
usta sandığınız kadar fedakar tatlı bir adam değil
öyle olsa, karısını gerçekten aldatamazdı
onun şu an tek yaptığı sizinle gönül eğlendirmek maalesef

sevmek sevilmek en doğal hakkınız
ama bir kez daha kanatlarınızın kırılması da sizi çok yıpratır
adımları sağlam atmalısınız
bu adamdan uzak durun

şu an onun ilgisini çektiğiniz için sizin peşinizde
size olan ilgisi bitince sizi bırakacak, başkasına gidecek

ayrıca karısından da asla boşanmayacak emin olun

umarım bir an önce gönlünüzden de zihninizden de atarsınız bu kişiyi daha fazla zarar görmeden

Allah yardımcınız olsun

15 yasında evlendirilmiş hayatta eğitim görmemiş kendini geliştirmemi insandan ne beklersinizki zaten

normal yani artık normal karsılıyorum baksanıza yasayan yasıyor ben nasıl kınayayım şimdi bu kadını ya o adamı

yaşayan yaşıyor birde marifetmiş gibi buraya yazıyorlar ya artık ne doğru ne yanlış onuda karıştırıyorum

merak ediyorum vicdanınız rahat mı bari o adamın çocuklarının günahına giriyorsunuz rızıklarını yiyorsunuz

mutlu musunuz ?

nesiniz şimdi siz anne mi yoksa kocanızın konuştuğu kadınlara yakıştırgınız şeyden mi ne ?

neyse ya mutlu olun arkadaşım alan razı satan razı tek bildiğim sizin yatacak yeriniz yokkkk!!!!!!!!!

Bu yorumu dikkate alın derim..

Ayrıca ozlemetto aynı olgun yaklaşımı kendine karşı da göstermelisin

onu bunu bilmem de bu yaşadıklarınızdan eşinizin haberi olmaması için elinizden geleni yapın bence. bu işin sonu iyi olmaz gibi geliyor allah korusun eşiniz/eski eşiniz duyarsa.

Arkadaşlar..Belki haddim değil ama ihtiyaç hissettim söylemeye....Böyle konularda ben de genellikle çok ateşli ,konu sahibini suçlayıcı mesajlar yazarım...Sizden rica ediyorum,konu sahibinin açtığı eski konulara bir göz atın..Ne kadar zor şartlarda olduğunu göreceksiniz...Asla onaylanıcak bir şey değil yaptığı elbette ama 15 yaşında ailesinin zoruyla evlendirilmiş,mutsuz bir evliliği olmuş..Şu an yine bir yanlış yapmış ama belli ki bir yol göstereni olmamış...Biz daha farklı bir şekilde yaklaşmaya çalışsak nasıl olur acaba ?

Allah kimseyi sevgi kırıntısına muhtaç bırakmasın.....Konu sahibinin hataya düşmesi de bu yüzden.....

Konu sahibesi zaten yanlış yaptığını vurgulamışken, yerden yere vurmak yerine yol göstermelisiniz.

15 yaşında henüz çocuk yaşta evlendirilmiş, eğitim hayatını tamamlayamamış, çocukluğunu, gençliğini yaşayamamış, sevmek, sevilmek nedir bilmemiş birini bu kadar yermek doğru mu sizce?

Yaptığı doğru değil lakin tökezlemiş birine bir tekmede siz vurur düşmesine sebep olursanız içiniz rahat edecek mi?

top yağmuru başlamış yine..

şunu sormak istiyorum burdaki arkadaşlara, aldatmayı savunmuyorum ama hangi kadın/erkek bugün dışarı çıkıp ben kocamı/karımı aldatıcam diyo? doyumsuzluk yüzünden aldatmaktan bahsetmiyorum, aldatmanın böyle sebepleri de var işte sığınma duygusu, evdeki ilgisizlikten dolayı en ufak ilgi gösterene ilgi duymak..aldatma duygusu insanın bi anda kanına giren bişey kimse planlı programlı aldatmıyo karşısındakini, ciddi sebepler de oluyo bazen..

burda hepimiz ahkam kesiyoruz, yuva yıkıyosun diye.ben bu karakterdeki insanların mesela o ustanın bu kadınla olmasa bile eşini yarın bigün başkasıyla aldatacaktı diye düşünüyorum.çünkü adamın karakteri bozuk olay bu.ama bu kadın ilgisizlikten,dayaktan, sevgisizlikten aldatıyo ikisini aynı kefede yargılamayı doğru bulmuyorum bu yüzden.

bu aralar evli kadınların aldatma olaylarında gerçekten de bi patlama var.çünkü kimse yeni bi dalı tutmadan elindeki dalı bırakmak istemiyo.neden mi?çünkü kadınlar erkeklere göre daha savunmasız ve dışarı daha muhtaç.

ayrıca da kim sadece hoşlandığı ve ilişkiye başlama İHTİMALİ olan biri için evliliğini bitirir ki? kimse..

tekrar yazıyorum, konu sahibinin yazdığını asla savunmuyorum sadece "evli adama yapışan pis kadın" olarak görmek yanlış olur düşüncesindeyim..

kendi evli,çocuklu olan bir adam, gene evli ve çocuklu bir kadına, o kadının kocasının evine usta olarak çağrıldığı bir zamanda göz koyuyor.... pekiiiiiii

hiç düşündünüzmü???? bunu yapan adam, yarın öbürgün sizin evinizde beraber yaşarken, yada evinize gidip gelirken sizin lisedeki kızınıza ve diğer kızınızada göz koymazmı ??? bence kesinlikle bunu yapmaması için, hiçbir neden yok o adam için .....

sizin eşliğinizi ayrı, 2 kız annesi olarak bu adamın peşinden kızlarınızın babasını boşamanızı ayrı, teessüf ediyorum hiç yakıştıramadım bir türk kadınına böyle şeyleri...

eğer nedeniniz eşiniz size şiddet uyguladığı için,evine bakmadığı için falan olsaydı asla böyle düşünmezdim kesinlikle... ancak bu adam için 2 kızınızı düşünmeyip sadece aşkın peşinden gitmeyi bir anneye hiç uygun bulmadım...

valla bilmiyorum ya aldatmanın cahilliğği olmaz ve ilgi eksiliğnden dolayı yanlış yola sapmış olabilir ama yanlış yaptığını anlayacak kadar akla sahiptir heralde.birde kocasının başka kadınlarla konumasından rahatsız o da aynı konumda başka şeyleri okumamasına cahilliğine sayarım ama aldatmayı asla
bu vicdanla alakalı çocukları var ne kadar anne olduguyla alakalı madem sen çekmişsin yasadıklarından ders al çocuklarına yasatma bari

benim ananemde erken yaşta evlendirilmiş hatta dedemden çok çekmiş öyle böyle değil dedem içip içip senin peşine adam takarım kötü yola düşersin diyormuş hep yani yumuşatarak söylüyorum bunu ananemi soymuşta sokağa atmakla tehdit etmiş sen o.... sun diyormuş

benim ananem ne yapmış biliyor musunuz? eve gelen evli ustalara aşık olmamış!!

çocuklarına sarılmış çocuklarına.onları okutmak yetiştirmek için çabalamış

benim ananemin bu kadının yasadıklarından ne farkı var ?

iki kadın aynı olay iki farklı yaklaşımmm karar sizin

Tabıkı sende ılerde belkı seneye yarın ewlenceksın kızların elbet bır gun gdıcekler okumaya evlencekler

Ama adam evlı cocugu warsa yuva yıkmak ne kadar mantıklı bu sekılde bılemedım

Ama o kadınıda aldatmanın mahıyetı yok yanınoda bosancaksa bosansın ne senı umutlandırsın nede karısını salak yerıne koysunn

Paikize Suda'nın yazısından alıntıdır.

‘ALDATMA’ YI konuşurken daha çok ‘birincinin mağduriyetinin altını çiziyoruz. Tamam, “ikinci”nin düştüğü halleri de görmezden gelmiyoruz ama yeterli değil bana sorarsanız. Oysa o da basbayağı “aldatılıyor”. Ama “rıza”sı var diyeceksiniz... Bu işe “bile bile” giriştiği için yaşayacaklarını göze almış oluyor... Öyle mi sahiden? “Klasik”ten yola çıkalım; aldatanın cinsiyeti erkek olsun, duruma bakalım bir... Ha, konumuz bir gecelik kaçamaklar değil, uzun süreli ilişkiler. Buyurun...

* Erkeğin karısını sevdiğinden haberdar mıdır “ikinci kadın”?

* Evliliğini “ölene kadar” sürdürmeye niyetli olduğundan...

* Erkeğin ileriye dönük planları içerisinde kendisinin yer almadığından...

* “Tercih” noktasına gelindiğinde tercih edilenin kendisi olma ihtimali çok düşük olduğundan.

* Erkeğin hevesini alınca çekip gideceğinden.

*Duyduğu suçluluk nedeniyle karısıyla arasını ‘hiç olmadığı kadar iyi’ tuttuğundan.

*’Bitmiş’ değil ‘sürmekte’ olan bir evliliği olduğundan

Haberdar mıdır bunlardan ‘ 2.kadın’ ?

Kadın bilse de kendi ilişkisine konduramaz.Erkeğin dediklerine inanmayı tercih eder.Erkek tanır kadını.Binkere şahit olduğu gerçeklere değil ‘kendisine inanacağını’ bilir.Ve ‘birinciyi’ aldatırken 2ikinciyi ‘de’ aldatır’.

Pakize Suda 05.Kasım.2011
[/SIZE[/COLOR
]]

Son düzenleme:
Doğru dedin Allah kımseyı sevgi KIRINTISINA muhtaç bırakamasın..

Allahım sana en güzel hayırlı yolu elbette gösterecektir. Bir kediden bile sevgi görsen inan onun la giderdin.. Alalhım yar ve yardımcın olsun once 2kızı snra kendını düşün.

Son düzenleme:
Arkanızda bir aileniz yok belli..

Aldatan eş , şiddet uygulayan eş var tamam.

Birde bunların üzerine size kol kanat germiş , güven sağlamış bir erkek modeli var karşınızda.

Yanlışlar içinde yanlış , keşke diyeceğim bir erkekeğe ihtiyaç duymadan kendi mücadelenizi verebilseydiniz.

Zor mu kolay mı ; herkesin harcı değil mi bilemem ?

Bana kalırsa da bu yaşadıklarınız okumuş , çalışmış bir kadın olarak benim harcım değil.

Yani mesele cesur olabilmekse tek başına hayat kurmak için bence sizde son derece cesur bir kadınsınız(!)

Not:Yol yakınken vazgeçin.Boşanmak bir dilekçe kadar kolayken o ustada istese boşanırdı.
Aynı cesareti şimdi kendi hayatınızı kurabilmekte kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…