çok yanlış yaptıgımı bende biliyorum ama çok çaresizim yardımlarınıza ihtiyacım var

oltu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
80
0
86
Erzurum
arkadaşlar ben 15 yaşında evlendim ama çok çile çektim eşim çok sorumsuz ilgisiz ve şiddet uyguluyordu herzaman sanal alemde konuştukları vardı bana asla güzel sözler söylemezdi ama sanal alemdeki kadınlara söylüyordu yakaladım ama ayrılmadım ben 1 yıl önce evimizin fayanslarını deyiştirdik usta tutduk ve bu usta eşimin davranışlarını gördü bana ilgi duymuş ve zamanla bana beni sevdiyini söyledi benim haberim yoktu benim 2 kızım var büyük kizim saglık meslek lisesine gidiyor kızım sorunluydu okula okulu uzaktı okula gitmezmiş kötü arkadaşlar edinmiş ben bunu öyrendim dünyam yıkıldı hergün okula gittim okulda bulamıyordum bu anlarımda bu usta bana çok ilgilendi benle kızımla kızımı okula tekrar kazandırdık beraber şimdi çok iyi okuyor ve kötü arkadaşlardan uzaklaştırdık başka şehire taşındık o ustanın sayesinde ama babasına söyledim o birgün okula gitmedi hiç ilgilenmedi diyeceyim şuki bende bu ustayı sevdi ama çok sevdim çok fedakarlık çok iylik yaptı bana sorun şuki o evli 2 kızı var ben dilekçemi verdim ayrıldım ama o evlı bırakmayı çok denedim o beni bırakmıyor beni çok sevdiyini söylüyor benimle evleneceyini söylüyor ama ben bu duruma çok üzülüyorum vaz geçmek istiyorum ama yapamıyorum çok seviyorum 24 saat beni arar bensiz yapamıyor bende onsuz oda eşiyle iy olmadıgı için beni sevmiş arkadaşlar inanın çok üzülüyorum artık kalbime agrı düştü ne yapmam lazım bana yardımcı olun bu dert beni öldürecek

3.sayfa haberleri böyle böyle cikiyor..

ayir sen evlen haklisin zaten

Kendine neyi yakıştırıyorsan onu yap........

Anasına bak kızını al diyecem şimdi ya susayım en iyisi.

altadatanlar hep böle oluyor sen kocadan o karıdan mutsuz . bır kere bu deneyımı yasadıktan sonra yıne yaparsınz sen baska ustaya asık olursun seversın . oda baska bır evın hanımına. bır arkadsım derdıkı ayrlıp baskasıyla evlenmişti oda ....aynı ....aynı nıye baska kocaya vardıysam derdı . ayrıca her erkek evlenmeden önce böledır .

insanların zor durumlarda yada sığınmak istediği anlarda karşılarına sığınacakları biri çıkabilir ona ilgi duyabilir... ama bunu farklı boyutlara taşımak çok büyük hata... sen duygularına yenik düşmüş olabilirsin... ama sen yuvanı o adam için bir dilekçeyle kolayca yıkarken ne yazık ki adam bunu yapmamış... senin duygularından boşluğundan yararlanmış anladığım kadarıyla... sevgiye açken insanlar önlerine tabiri caizse yılanda çıksa ona sarılırlar...ama burada bu yazıları yazarken bile sana insanların vereceği cevabı az çok tahmin etmişsindir.. kimse sana aferin iyi yapmışsın sevginin peşinden gitmişsin demez burada...sen sevginin peşinden giderken başka bir yuvayı yıktığının farkındasın dimi arkadaşım...

ailenin suçu senin 15 yaşında evlenmene izin vermek,
kocanın suçu seninle ve çocuklarınla ilgilenmemek
senin suçun çocuklarını babaları olmayan bir adamla iyilikleri için bile olsa yüz göz etmek onları da bu saçma ilişkiye bulaştırmak...
herkes suçlu...
boşanmadan önce biriyle ilişki kurmak suç
evli adamla ilişki kurmak suç
neresi doğru ki...
kızın hata yapsa da kızına kızma,herkes atasından ne gördüyse onu yapar...
dön yanlıştan ya...
çok kötü yollar çıkar karşına çok daha büyük yanlışlar yaparsın...
kızın var.

''''herzaman sanal alemde konuştukları vardı bana asla güzel sözler söylemezdi ama sanal alemdeki kadınlara söylüyordu ''' bunu kocana diyosun da şuan seninle görüşen ne yapıyor sanıyorsun o ne diyo karısına acaba yada demiyo senin sayende bi cahillik edip 15 yaşında evlenmişsin akıl tecrübe sahibi olacağına aşk-ı memnu oynuyosunuz

birşey dikkatimi çekti insanlar artık ne kadar kolay anlatıyor

aşkmış sevgiymiş boşluktaymış

evli erkeklerle olan kızlar , evli olanların evlilere ilgisi bu ne yaa

kızınızın hiç bi suçu yok ki aileden nasıl bi eğitim aldıysa onu uygulamış

yazık etme kızına bundan sonra aklını başına topla bari

senin kocanın kendi çocuğunla ilgilenmemesi gibi o adam da kendi çocuklarıyla ilgilenmeyip evli kadınların peşinde koşuyor.kocanın çocuğuna yaptığını kendi çocuğuna yapan adamdan hayır mı gelir..olayın neresinden tutsam elimde kalır da madem bu kadar ilgili bir annesin çocuktan örnek vereyim dedim.

Ölür müsün kalır mısın ve ne yaparsın bilemem ama şunları bir düzelt...

sevdiyini değil ---> Sevdiğini
öyrendim değil -----> Öğrendim

İyiki "ağrı" ya "ayrı" dememişsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi kaç yaşındasın
Aslında burada en büyük suç ailende 15 yaşında bir çocuğu nasıl evlendirdiler ne kadar vijdansızlarmış
canım ben seni anlıyorumeşin ilgisizi sevgisiz sana göstremediği ilgiyi başkalarına vermiş seni sevgisiz bırakmış ki evinize gelen usta bile bu boşluğunu anlamış değerlendirmiş
burada bakıyorumda tek suçsuz sensin kim ne derse desin sevgisiz kalmış bir insan ilk ilgide sevgide çok kolay hataya düşebiliyor
sen zaten hatanı anlamışsınki dert etmişsin burada konu açarak akıl almaya çalışmışsın kendini bu hatanda daha fazla üzme canım hatalar insanlara mahsus önemli olan yeniden yapmaman
eşinden ayrılarak en iyisini yapmışsın ama sakın o adamın boşanmasını bekleme çünkü boşanmıyacaktır ondanda ayrıl kendine kızlarınla yeni bir hayat kur ALLAH yardımcın olsun

Kocanın sana ve çocuklarına yaptığını şimdi bu adam kendi eşine ve çocuklarına yapıyor.
Yazık kendi mutsuzluklarınızı bulaşır hale getiriyorsunuz,
başka bir yuvaya, başka çocuklara..
Madem kurtuldum kocandan neden başkasınınkine musallat oluyorsun ki.
Bence asıl derdin adamın hala boşanıp size gelmemiş olması.
Allah akıl fikir versin.

Hem eski kocandan yakinmissin bana sözler etmedi baska kadinlarla konusuyordu diye hemde kendin evliyken seni sevdigini bilen birinden yardim aliyor yakinlasiyorsun..

Adam gözünün önünde yapmis ayrilsaydin, ne diye sende sikayetci oldugun halde aldattin peki?

Zamaninda ayrilman gerekirdi, Ne sen düzgünmüssün, ne kocan, nede adam oda evli nede olsa..

Kendine nasil acimissan o kadinada aci vede peslerini birak. Senin cocuklarinin babasiz kaldigi gibi onlarida babasiz birakma.

Ergenlik çağı gibi insanın aslında olduğundan bambaşka bir karakter sergilediği bir dönemde evlendirilen birinin ilerleyen yaşlarında toplumun kendisinden beklediği davranışları layıkıyla yerine getiremiyor olması tabii ki normal. Böyle gel gitler yaşıyorsanız duygusal dünyanızda, boşanmak için dilekçe vermeniz güzel bir karar olmuş. En azından boşandıktan sonra kendinizi tanımak, ve ergenlik döneminde evlendiğiniz için yarım kalan benlik oluşumunuzu tamamlamanız için, bir süre kendinizi tanımaya ve geliştirmeye vakit ayırın. Bu dönemde çok ciddi kararlar alıp, hayatınızı önemli ölçüde etkileyecek hareketler yapmamaya çalışın. Hatta maddi imkanınız varsa bence psikolojik yardım alın. Ayrılmak istediğinizi ancak karşınızdaki kişinin sizi bırakmadığını söylemişsiniz. Bu konuda da biraz dirayetli davranın ki bu dediğim benliğinizi oluşturma sürecinde sağlıklı yol alın. "Ben kimim?" ve "Ben ne istiyorum?" sorularını cevaplayın.

Siz , onca hakarete, eziyete , aldatmaya ragmen
ayrılmadıgınız eşinizden usta için ayrılmışsınız,

Ama usta sizin için eşinden ayrılmamış...

Siz bu adama bir de fedakar diyorsunuz ya helal olsun!!!

Ne soruyorsunuz bize ,ben anlamadım.

Sevgilini nasıl boşatacağınızı mı:26::26::26::26:

Gördüğüm kadarıyla tek probleminiz onun boşanmamış olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…