arkadaşlar ben 15 yaşında evlendim ama çok çile çektim eşim çok sorumsuz ilgisiz ve şiddet uyguluyordu herzaman sanal alemde konuştukları vardı bana asla güzel sözler söylemezdi ama sanal alemdeki kadınlara söylüyordu yakaladım ama ayrılmadım ben 1 yıl önce evimizin fayanslarını deyiştirdik usta tutduk ve bu usta eşimin davranışlarını gördü bana ilgi duymuş ve zamanla bana beni sevdiyini söyledi benim haberim yoktu benim 2 kızım var büyük kizim saglık meslek lisesine gidiyor kızım sorunluydu okula okulu uzaktı okula gitmezmiş kötü arkadaşlar edinmiş ben bunu öyrendim dünyam yıkıldı hergün okula gittim okulda bulamıyordum bu anlarımda bu usta bana çok ilgilendi benle kızımla kızımı okula tekrar kazandırdık beraber şimdi çok iyi okuyor ve kötü arkadaşlardan uzaklaştırdık başka şehire taşındık o ustanın sayesinde ama babasına söyledim o birgün okula gitmedi hiç ilgilenmedi diyeceyim şuki bende bu ustayı sevdi ama çok sevdim çok fedakarlık çok iylik yaptı bana sorun şuki o evli 2 kızı var ben dilekçemi verdim ayrıldım ama o evlı bırakmayı çok denedim o beni bırakmıyor beni çok sevdiyini söylüyor benimle evleneceyini söylüyor ama ben bu duruma çok üzülüyorum vaz geçmek istiyorum ama yapamıyorum çok seviyorum 24 saat beni arar bensiz yapamıyor bende onsuz oda eşiyle iy olmadıgı için beni sevmiş arkadaşlar inanın çok üzülüyorum artık kalbime agrı düştü ne yapmam lazım bana yardımcı olun bu dert beni öldürecek