Çok yalnızım

canım burda bakmadıgım yer kalmadı ama yok burda kitp internetten alacam artık

Ben çok kitapevi gezen bi insanımdır ama ne yazık ki piyasada yok bu kitaptan. Çok nadir oldu bu kitaptan gördüğüm yerler. İnternetten bulabilirsen şanslısın demektir tatlım.

Canınızı sıkmak istemem ama 'the secret' kitabının yalnızlığa çare olduğunu düşünmüyorum. Hatta kişisel gelişim kitaplarının içinde bence en başarısız olanlarından. Tüm kitap boyunca 'olumlu düşün olumlu olsun' mantığı anlatılmaya çalışmış. Evet çok satılan ama gereksizce şişirilmiş, içi boş bir kitap. İlk sayfasını okuduktan sonraki etkisiyle tüm kitabın bitimindeki etkisi aynı. 'Bir şeyi elde etmek istiyorsan ona odaklan.' Nacizane düşüncem. Kişisel gelişim alanında Erdal Demirkıran kitapları daha akıcı ve yaratıcı.

Yanlızlık konusuna gelince; başlığı açan arkadaşın sanırım sosyofobi problemi var. İnternette bu sorunu yaşayanlar için çok işe yarar siteler var. Bir dönem insanlara kendimi çok kapatmıştım, dışarı çıkmak zor geliyordu. Biriyle konuşurken utanıyor, sıkılıyordum. Sonra bu siteleri keşfettim. Birine üye olup buluşma - tanışma gününe bile katıldım. Doktora bile gitmeden atlattım. Hala çekingenimdir ama karşımdakine alışınca sıkılganlığımı kolayca atıyorum. Yalnızlığın da üstesinden geldim sayılır. Yalnız kalınca yapılabilecek o kadar güzel şeyler var ki. Ama en güzeli şu: çok kötü hissedersen dua et arkadaşım. Dua kitapları en güzel yardımcın olacak, içindeki sıkıntıyı, korkuyu, yalnızlığı söküp atıcaktır. Tecrübeyle sabittir.

kitapın başarısızlık konusuna katılmıyorum,ben tükçe tercümesini okumadım bir şey diyemem ama tecrübemden biliyorum ki bazı eserlerin bile başarısız tercümeden zevki kalmıyor. inglizce ya da başka diliniz varsa kesinlikle okumalısınız.inanın zaten bu tur kitaplar ne kadar birbirinden farklı gözükseler de asıl sırları aynı "düşünce gücü". alt üst güzel düşüneceğiz diyorsunuz ama o kadar de basit değil malesef:).
bu konuyu okuyordum çünkü ben de yalnızım... eşim,çocuklarım var başka hiç kimsem,gerçekten hiç kimsem... o kadar yalancı dostluklar başımdan geçti ki artık her insana önyargılı yaklaşıyorum "acaba bu de beni acıtır mı" düşüncesiyle.

katılıyorum arkadaşım sana öyle bir an geliyor ki kitaplar arkadaşın oluyor yanlızlık çok zor çünkü

bakıyorumda herkesin en azından ailesi eşi çocukları kurdukları bir hayat var
ben 30 yaşıma geldim ne bir çocuğum ne bir eşim var (
çok istiyorum yuvam olsun olmuyor işte (
öyle bir yalnızlıklı bendeki her gece ağlatan uyutmayanından....

Ühüüüüüüü çok yanlızım diyerek bişey elde edemezsiniz Ben genelde hayatı bir bilgisayar oyunuymuş gibi görürüm bunalıma düştüğümde. Kendi kendime görevler veririm ve bu görevleri başarmaya çalışırım. Benim yaptığımı yapabilirsiniz. Hayatı bir oyun gibi görebilirsiniz. Kendinize görevler verin.
Kendime verdiğim görevleri başarmaya çalışırken aklımdan da şu cümleyi geçiririm etki olmazsa tepkide olmaz. Hayat bunun üzerine inşaa edili.
Masada bir bardak su var ve hava çok sıcak resmen kavruluyo. O suyu içmek istiyorsun. Şimdi biraz düşünelim o bardak yerinden kalkıp sana geliceği yok heralde Sana gelmesini beklersen kavrulur gidersin Çoğu insan bekleyişte oluyo popolarını kaldırıp harekete geçmiyo
Bazı arkadaşlar The secret kitabını tavsiye etmiş. Genelde bu tür kitaplar insanı gaza getirip benim söylediğim şeyleri 300-500 sayfada insana aşılarlar Özet olarak etki olmazsa tepki olmaz diyorum ve de hayatı bir oyunmuş gibi görün diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…