• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yalnızım

minislerinminisi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
57
26
8
28
Merhaba kızlar.
ailemden uzak bir yerde görev yapıyorum.
erkek arkadaşım var,yoğun çalışan birisi.ben ondan daha rahat bir işte çalışıyorum.haliyle ben dinleniyorum enerji depoluyorum ama o yoruluyor stres depoluyor.buna rağmen haftada 2-3 gün beraberiz.
arkadaş çevrem yok sayılır çünkü yaşıtlarım genelde evli insanlar ve kimisi hamile kiminin yeni bebeği oldu.onlara yabancı hissediyorum.zaten görüşmeye de zamanları olmuyor.
bende hala bir şeyler eksik.ilk başta erkek arkadaşıma yüklendim ama yanlış yaptığımı farkettim.aslında bu yüklenmelerimin sebebi evlilik isteğimdi ona hiç söylemedim ama o zaten benimle evlenmek istediğini ama borçla düğün yapılmaz diyerek para biriktirmeye çalıştığını söylemişti.
kendimi psikolojik olarak yalnız hissediyorum.bir evin içinde boşluktan ne yapacağımı şaşırdım.birçok insandan rahat hayatım var belki de.ama yalnız olmamayı tercih ederdim.çok yalnız hissediyorum.
sizden öneri istiyorum yalnız hissetmemek için ne yapabilirim?

Merhaba kızlar.
erkek arkadaşım var,yoğun çalışan birisi.ben ondan daha rahat bir işte çalışıyorum.haliyle ben dinleniyorum enerji depoluyorum ama o yoruluyor stres depoluyor.buna rağmen haftada 2-3 gün beraberiz.
arkadaş çevrem yok sayılır çünkü yaşıtlarım genelde evli insanlar ve kimisi hamile kiminin yeni bebeği oldu.onlara yabancı hissediyorum.zaten görüşmeye de zamanları olmuyor.
bende hala bir şeyler eksik.ilk başta erkek arkadaşıma yüklendim ama yanlış yaptığımı farkettim.aslında bu yüklenmelerimin sebebi evlilik isteğimdi ona hiç söylemedim ama o zaten benimle evlenmek istediğini ama borçla düğün yapılmaz diyerek para biriktirmeye çalıştığını söylemişti.
kendimi psikolojik olarak yalnız hissediyorum.bir evin içinde boşluktan ne yapacağımı şaşırdım.birçok insandan rahat hayatım var belki de.ama yalnız olmamayı tercih ederdim.çok yalnız hissediyorum.
Zamanınız varsa madem kendinize yatırım yapın, kurslara gidin hobi edinin oralarda yeni çevre ve arkadaşlar da edinirsiniz, bir tanesinin sevgilinize baglanmaniz hastalıklı bir duru olabilir, mutlaka kendinize bir çevre edinmek zorundasınız, spora gidebilirsiniz vs. Vs. Bir sürü seçenek var aslında, kendinizi eve kapatmayın gezin tozun

Zamanınız varsa madem kendinize yatırım yapın, kurslara gidin hobi edinin oralarda yeni çevre ve arkadaşlar da edinirsiniz, bir tanesinin sevgilinize baglanmaniz hastalıklı bir duru olabilir, mutlaka kendinize bir çevre edinmek zorundasınız, spora gidebilirsiniz vs. Vs. Bir sürü seçenek var aslında, kendinizi eve kapatmayın gezin tozun
benim de aklıma ilk spor geldi biraz araştıracağım…
sanırım psikolojik olarak böyleyim açılmam gerekiyor sadece onunla vakit geçirirsem onun da bana saygısı azalır…

benim de aklıma ilk spor geldi biraz araştıracağım…
sanırım psikolojik olarak böyleyim açılmam gerekiyor sadece onunla vakit geçirirsem onun da bana saygısı azalır…
Hem saygısı azalır hemde bir kişiye tamamen bağlanmak, hayatında sadece o olması hiç sağlıklı değil, ayrılma ihtimaliniz de var sonuç olarak, o yüzden kendine başka uğraşlar da edinmelisin

28 yaşında görünüyorsunuz erkek arkadaşınızın gelecek planı nedir ? Sizi bu kadar bunaltan şeyin belirsizlik olduğunu düşünüyorum. Kadınlar biraz önünü görmek planlar yapabilmek ister.
Onun dışında erkek arkadaşınıza sarmayın bir çevre bir etkinlik mutlaka olmalı ilişkinize daha iyi gelir emin olun. Biz eşimle sevgiliyken de şu an da devam eden farklı sosyal alanlarımız var ve bebekten dolayı bunu kısıtladığım için ilişkimiz bir tık bozuluyor. O nedenle kesinlikle onsuz ortamlarda olmalısınız

Merhaba kızlar.
Öncelikle sevgiliniz dışında kendinize ait sosyal bi alanınız olmalı.Sadece ona bağlanmayın.Birbirnizi özlersiniz konuşacak şeyleriniz çoğalır.Ki insan yeri geliyor farklı kişiler görmek istiyor.Size evlilik ile fikrini söylemiş biraz zamana yayın bu fikrinizi.Boş zamanalrınızı değerlendirecek farklı şeyler bulmaya çalışın mesela pilates .Ya da seramik kursları oluyor.Yaşadığınız yeri bilmediğim için tam önerilerde bulamıyorum.Busayede hem kafanız dağılır hem de farklı arkadaşlar da edinirsiniz.

Borçsuz kim evlenmiş ki siz evlenesiniz? Kaç sene daha para biriktirirecek sevgiliniz, sonuçta siz de çalışıyorsunuz ve birlikte ödeyebilirsiniz borçları. Bana adamın pek niyeti yok gibi geldi eğer evlilik düşünüyorsanız, onun dışında başka uğraşlar edinin.

Borçsuz kim evlenmiş ki siz evlenesiniz? Kaç sene daha para biriktirirecek sevgiliniz, sonuçta siz de çalışıyorsunuz ve birlikte ödeyebilirsiniz borçları. Bana adamın pek niyeti yok gibi geldi eğer evlilik düşünüyorsanız, onun dışında başka uğraşlar edinin.
daha önce evlenip ayrılmış biri.borçlar yüzünden çok zorluk çekmiş.öyle söylüyor.

28 yaşında görünüyorsunuz erkek arkadaşınızın gelecek planı nedir ? Sizi bu kadar bunaltan şeyin belirsizlik olduğunu düşünüyorum. Kadınlar biraz önünü görmek planlar yapabilmek ister.
Onun dışında erkek arkadaşınıza sarmayın bir çevre bir etkinlik mutlaka olmalı ilişkinize daha iyi gelir emin olun. Biz eşimle sevgiliyken de şu an da devam eden farklı sosyal alanlarımız var ve bebekten dolayı bunu kısıtladığım için ilişkimiz bir tık bozuluyor. O nedenle kesinlikle onsuz ortamlarda olmalısınız
ben hiç evlilikten bahsetmeden kendisi artık evlenme zamanımızın geldiğini söyledi ama biraz maddi durumları ayarlamaya çalışıyorum dedi.bilemiyorum tabi.kendi yalnızlığımı sevmem gerek nolur nolmaz.bunun için kendimle mutlu olabilmenin yollarını arıyorum aslında.

Merhaba kızlar.
Ben dahil kaç yüz kişinin hayalini yaşıyorsunuz
Anladığım kadarıyla atandiniz güzel bir işiniz var bekarsiniz yalnız yaşıyorsunuz bir insan daha ne ister ay çok imrendim
Ben olsam neler mi yapardım
Spora başlardım
mutlaka hobi amaçlı kurslara giderdim
Dil öğrenirdim
Kitap okuma listem olurdu
Film izleme listem olurdu
Yakın şehirlerin tarihi ve güzel yerlerini gezip görme planım olurdu
yanlış anlamayın Elbetteki hayatınızda bir erkek olması ve onunla bir şeyler yaşanması da çok güzel bunu asla es geçemem ama şunu düşünün ki bir kaç yıla evleneceksiniz yasantiniz 2 kişilik olacak sonrasında çoğalacak 3..4 vs vs
Su an özgür bireysiniz tadını çıkarın yiyin için gezin hiç bir şeyi evlenince yaparım diye ertelemeyin içinizde kalmasın tabii ki o zamanda yaparsınız ama şimdi de yapın sevgilerimle

Ben dahil kaç yüz kişinin hayalini yaşıyorsunuz
Anladığım kadarıyla atandiniz güzel bir işiniz var bekarsiniz yalnız yaşıyorsunuz bir insan daha ne ister ay çok imrendim
Ben olsam neler mi yapardım
Spora başlardım
mutlaka hobi amaçlı kurslara giderdim
Dil öğrenirdim
Kitap okuma listem olurdu
Film izleme listem olurdu
Yakın şehirlerin tarihi ve güzel yerlerini gezip görme planım olurdu
yanlış anlamayın Elbetteki hayatınızda bir erkek olması ve onunla bir şeyler yaşanması da çok güzel bunu asla es geçemem ama şunu düşünün ki bir kaç yıla evleneceksiniz yasantiniz 2 kişilik olacak sonrasında çoğalacak 3..4 vs vs
Su an özgür bireysiniz tadını çıkarın yiyin için gezin hiç bir şeyi evlenince yaparım diye ertelemeyin içinizde kalmasın tabii ki o zamanda yaparsınız ama şimdi de yapın sevgilerimle
yaş ilerledikçe hayaller de değişiyor elbette.ama şunu bilin ki atanmak bir süre mutluluk getirse de hayattaki en büyük mutluluk o değil.
ben kendimi neyle oyalayacağımı bilemediğimden biraz da yalnızlık çektiğimden ilişkime verdim kendimi.aslında arkadaş edinmek istiyorum ama benim yaşıtlarımın dediğim gibi hep evlenmişler bana vakit ayırabilecek arkadaşım kalmadı ne yazık ki.30 yaş gelmişken evlenme sendromuna girdim belki de.önerilerinizi dikkate alacağım bir de öyle deneyeyim..teşekkür ederim umarım siz de hayallerinizi yaşarsınız hayırlısıyla…sevgiler

Back