Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili yapmak gibi bi derdim yokSiteleri karıştırmışsın burda sevgili bulamazsın. @Mune abla yönlendirir
Çünkü sürü psikolojisine sahibiz farklı düşünmeyi sevmiyoruzArkadaş arıyorda kız diye belirtmeseymiş iyiymiş adı üstünde kk burası herkesin aynı şeyi düşünmesi gayet normal yani
Maalesef öyle ama keşke kız diye belirtmeseymiş bu kadar tepki almazdıÇünkü sürü psikolojisine sahibiz farklı düşünmeyi sevmiyoruz
Dikkat ediyorum bir konu açılınca ilk yorumlar nasılsa akabinde gelen yorumlar ilk yorumu destekler nitelikte oluyor
Yani yukarıda ki gibi bir yazıyı hangi kız yazar Allah aşkına?20 yaşındayım Ve konuşabileceğim dertleşebileceğim kız arkadaş arıyorum
20 yaşındayım Ve konuşabileceğim dertleşebileceğim kız arkadaş arıyorum
Anlatabilir miyimYa bir derdi neymiş sorun hemen yargılamayın karşıdaki doğruysa daha 19 da
Ben yazarım hanımefendi ne kadar önyargılı insanlarsınız ya bi bitmediniz ya yeter artıkYani yukarıda ki gibi bir yazıyı hangi kız yazar Allah aşkına?
Anlat ben dinliyorumAnlatabilir miyim