çok yalnız hissediyorum

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
Arkadaşlar o kadar umutsuzum ki aslında konu açma sebebim rahatlamak için. Çevremdeki insanlar ne güzel mutlu ilişkileri yuvaları var ben sanki bir daha hiç olmayacak gibi özellikle eski nişankımdan ayrılalı beş ay oldu o bulur ama ben sanki hiç bulamayacağı m sevemeyeceğim gibi hissediyorum Benım gibi olan var mı bu yalnızlık duygusunu yenmek için ne yapayım

Sosyal hayatınız nasıl?
Kaç yaşındasınız?

Yalnızlığı sadece "ilişki yoksunluğu" olarak mı tanımlıyorsunuz. Hiç arkadaşınız mı yok?

Gez toz arkadaslarinla.
Bos vaktin olmasin.
Ben 1 seneye ancak toparlana bildim.
Cok normal durumun. 5 ay az bi zamn.
Bende diyodum artik kimseyi sevemem.
Sevmekte istemiyorm zatn diyodum.

Daha tam hazir degilim ama yavas yavas aska inanma yolundayim tekrar.
Tekrar birini sevicem, ve bu sefer sevdgim kisiye degicek. Beni hakedicek.

Aman Allahim. Senmisin kizzz.
Hicte bakmadim nickine, ustteki arkadas diyince gozume carpti..

Tatlim benim ozledim seni kiz.
Cabuk dersleri bitirde muhabbet edelim az

Hepimiz geçtik bu yollardan. Üzülme zamanı gelince yeniden seversin derlerdi sanki küfür etmişler gibi bakardık. Haklılarmış... 5 ay henüz çok yeni aslında, günün birinde karşına öyle biri çıkar ki kaçmak ister kaçamazsın sonra bir bakmışsın yeniden sevmişsin.

ah canimcim, once o insanlarin yuzunu erkenden gormus olmana, evliligi o insanla gerceklestirmemis olmana cokca sukur etmen lazim.. tabi surekli de dua.. normal bu hislerin; normal oldugunu kabullen oncelikle, niye boyleyim diyerek kendini hirpalama.. sancisiz dogum olmaz, simdi kafayi toplama sureci.. Allah var, gam yok.. ve Ayet-i Kerime'yi hatirla 'Suphesiz, her zorlukla beraber bir kolaylik vardir..'

Hayatta sadece ölūm ve zamanin telafisi yoktur...zaman yasarken farketmiyoruz ama cok degerli...su an senin yerinde olmak icin cok sey verirdim..23 yasindasin..genceciksin..ben o yasta evliligin e sini bile dusunmuyodum ama ...cunku hayat bekarken cok daha renkli ve guzel aslinda...degerlendirebilene..

Amac hemen baska birini bulmak degil..
Yanlıs evliligin kıyısından dönmüssünüz..sükredin.bu bile bir mutluluk sebebi degil mi?

Haklisin aslında daha çok kötüsü olabilirdi başka birini bulmak değil sadece bir zamanlar çok mutlusun sonra bir Bakmışsın ki bir anda cojk mutsuzsun hayaller uçup gitmis

Çok doğru hayat sevdiklerimiz çok değerli çok doğru

Ne güzel aciklamissin sen canım ona şükür tabiki aman bazen yokluyir beni hüzün Allah var gam yok bin sukur

Sanki bu artik su yaşta bile olsam çok imkânsız geliyor hele güvenmek dahada zor

Aman Allahim. Senmisin kizzz.
Hicte bakmadim nickine, ustteki arkadas diyince gozume carpti..

Tatlim benim ozledim seni kiz.
Cabuk dersleri bitirde muhabbet edelim az
Canım juzum inan ki aklimdasin bende seni özledim inan ki

Sanki bu artik su yaşta bile olsam çok imkânsız geliyor hele güvenmek dahada zor
Dediğim gibi hepimiz yaşadık bunları, ne güvenmek ne sevmek mümkün görünmez ama insan kaderden kaçamıyor işte.Yine seviyorsun, yine güveniyorsun ama bu defa daha temkinli oluyorsun.

Dediğim gibi hepimiz yaşadık bunları, ne güvenmek ne sevmek mümkün görünmez ama insan kaderden kaçamıyor işte.Yine seviyorsun, yine güveniyorsun ama bu defa daha temkinli oluyorsun.

Zaman ileride gösterir haklisin canim

Sanırım nişanlın dan ayrıldıktan sonra bu duruma geldin fakat bu hayatta hiç kimse yalnız değil sende kendini yalnız hissetme kendine oylanacak vakit geçirecek şeyler bul mutlu olmaya çalış dışarı çık arkadaşların varsa çık gez onlarla

Evet canım ayrıldıktan sonra bu duruma geldim çevreme bakıyorum millet ne güzel dengini bulmuş mutlu acaba bende bir gün böyle olur muyum diyorum bilmiyorum ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…