aynı seylerı yasıyoruz ... yok oyle erkek malesef , calısıyormusun?2 yıl oldu boşanalı.Her nekadar anlaşarak ayrıldıysakta zaman aldı o tozu atmak üzerimden.İnanın hala alışamadım bu durumuma.Eşime karşı saygımdan başka bişey kalmamıştı zaten.Terk özlediğim şey yaşantım.Babamdan o kadar çok çektimki istemeyerekte olsa gelmek zorunda kaldım baba evine.Karşıma birileri çıkıyo ama ya evli oluyo yada yaşı benden epey büyük.Düzenli bi ilişki istiyorum ama yokEvlenip ayrıldığımı söyledikten sonra hemen faydalanma peşindeler ve çok üzülüyorum bu durumla karşılaşınca.Valla etrafta bi tane düzgün adam yok ya.Yalnız hissettiğim bu zamanda elimden biri tutsun ve hiç bırakmasın istiyorum.Çokmu şey istiyorum
Nasip canım bazı şeyler,
sen dua et hayırlısını dile .
aynı seylerı yasıyoruz ... yok oyle erkek malesef , calısıyormusun?
evet bnm 4 sene oldu ayrılalı,sonrada senın de bahsettıgın gıbı ıste bı turlu duzene gırmıyor bazı seylerEvet canım çalışıyorum.Muhasebe işi yapıyorum.Sendemi aynı dertten muzdaripsin?
O kadar çok bunaldımki. Herşeye dair umudumu kaybettim
Hiç kaybetme,
etrafımda o kadar çok ki 2. evliliğini yapıp çok mutlu olan çoluk çocuğa karışan
Nasibin zamanını bekliyordur mutlaka .
senı cok ıyı anlıyorumO kadar çok bunaldımki. Herşeye dair umudumu kaybettim
Olmuyo evet. Hep bi engel hep bi mutsuzluksenı cok ıyı anlıyorum
eskısı gıbı olmuyor hıcbırsey
Amin canım inşallah dua et lütfenAllahtan ne istersen onu veriyor bana inan.
Sabırla dua etmeye devam,asla isyan etmek de yok.
İnan bana çok mutlu bir evliliğin olacak inşallah en yakın zamanda...
Kalbim seninle ve senin durumunda olan tüm arkadaşlarımızla...
Çocuğum yok canım.Zaman herşeyin ilaci derler doğru ama bazende tazeleniyo dertler sıkıntılar
Bence biraz daha bekleyin evlenmek için daha kendinizi toparlayamamissiniz.
evleneceginiz kisiyide kendinize uygun buldugunuzda evlenin sizin cocugunuz yoksa cocuksuz olani tercih edin zaten sıkıntılı zamanlar gecirmissiniz bide bu durumda cocugu kaldirabileceginizi sanmiyorum Allah yardimciniz olsun
İnan ki hep dualarımdasınız tüm arkadaşlarım...Amin canım inşallah dua et lütfen
2 yıl oldu boşanalı.Her nekadar anlaşarak ayrıldıysakta zaman aldı o tozu atmak üzerimden.İnanın hala alışamadım bu durumuma.Eşime karşı saygımdan başka bişey kalmamıştı zaten.Terk özlediğim şey yaşantım.Babamdan o kadar çok çektimki istemeyerekte olsa gelmek zorunda kaldım baba evine.Karşıma birileri çıkıyo ama ya evli oluyo yada yaşı benden epey büyük.Düzenli bi ilişki istiyorum ama yokEvlenip ayrıldığımı söyledikten sonra hemen faydalanma peşindeler ve çok üzülüyorum bu durumla karşılaşınca.Valla etrafta bi tane düzgün adam yok ya.Yalnız hissettiğim bu zamanda elimden biri tutsun ve hiç bırakmasın istiyorum.Çokmu şey istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?