• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Çok yağlı ve sivilceli cildim için ne önerirsiniz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Angela__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
11
0
36
Azerbaycan
Selam kizlaaaaarrrr :) Nailsiniiiiiiiiz? umarim iyisinizdir,Kizlar hadi yardim edelim bir birimize,benim sorunum var,benim cildim coook ama cooook yagli yaaaw :( peceteyle cilince sanki yag silmisim gibi oluyooo ,inanin abartmiyorum :) vucudumda yagli oldugu icin sirt ve sine bolgemde sivilceler cikiyor ve daha sonra izleri cook uzun aylar sonra geciyo :( bana ne onerirsiniz?ne yapmaliyim ?ayrica butun dush jellerinin arksinda nemlendirici yaziliyor ya hicmi kurutmak isteyen yok su dunyada :(( varmi bildiyiniz kurutucu dush jeli ya basqa bi sey,amacim vucudumun yagi gitsin kurusunda sivilcelerimde cikmasin yaa :( hadi kizlar yardim edin lutfen ,bende bildiyim seylerde yardim edicem vallah .cok opdummmm tsk simdiden canlarim :*

Son düzenleme:
Merhaba,
benim bildiğim duş jellerinden kurutan yok ama en etkili yöntem kalıp hacı şakir sabun ile sabunlanman. Sabunlanırken de süreyi uzat sabun cildinde biraz kalsın kurutacaktır. Belki yağ dengesini bu şekilde bir seviyede tutmuş olursun. Benim cildim de kuru. Bir dönem bilinçsizce bilmeden kalıp sabun kullanıyordum duşta. Meğerse o daha çok kurutuyormuş. Artık hep duş jeli kullanıp ayrıca banyodan çıkınca boydan boya kremleniyorum.

Merhaba,
benim bildiğim duş jellerinden kurutan yok ama en etkili yöntem kalıp hacı şakir sabun ile sabunlanman. Sabunlanırken de süreyi uzat sabun cildinde biraz kalsın kurutacaktır. Belki yağ dengesini bu şekilde bir seviyede tutmuş olursun. Benim cildim de kuru. Bir dönem bilinçsizce bilmeden kalıp sabun kullanıyordum duşta. Meğerse o daha çok kurutuyormuş. Artık hep duş jeli kullanıp ayrıca banyodan çıkınca boydan boya kremleniyorum.

canim cvb icin cok tsk ederim)haci sakirin her hangi bi sabunu ile dus alsam olurmu?ya keske benimde cildim kuru oslaa(benim cildim cok kotu yaa(ok yagli bide bi sey cikinca onun izi cok uzun sure sonra anca gidiyo bazen hic gitmiyoo ((

Hadıııııı kızlaaaaaarrr gırınce bı seyler yazın ,bı seyler onerın lutfeeeeeennn ,4 ay sonra duyunum var acıl bı sey yapmalıyım, :43:

kese canım bırebır benım eltimde aynı sıkıntı vardı sureklı keselen demıstı kayınvalıdem. 1 senedır duzenlı yapıyor, yemesınede dıkkat ettı bıraz artık hıcbısey yok canım...

kese canım bırebır benım eltimde aynı sıkıntı vardı sureklı keselen demıstı kayınvalıdem. 1 senedır duzenlı yapıyor, yemesınede dıkkat ettı bıraz artık hıcbısey yok canım...

cvb ıcın sag ol canım,hakıkaten ıse yayarmı acaba?artık keselenecem duzenlı,ben 1 gunden bır dus alıyorum onun ıcın her defasında keselenmıyorum amma bundan sonra onuda denıyıcem ,

cvb ıcın sag ol canım,hakıkaten ıse yayarmı acaba?artık keselenecem duzenlı,ben 1 gunden bır dus alıyorum onun ıcın her defasında keselenmıyorum amma bundan sonra onuda denıyıcem ,

ben tekrar uyguladıgı ozel bısey var mı dıye sorarım canım eltıme ama sanmıyorum yanı. duzenlı kese yapıyorum cekırdek cıps vs cok yerdı onları kestım demıstı. ınsallah gecer senınde canım...

Herhangi bir kalıp sabun olur işini görür, evet hatta arkadaşın demesi gibi kalıp sabunu koy kesenin içine masaj yapa yapa uzun uzun keselen. Keşke kuru olsaydım da deme bence:) Çünkü kuru cildin derdi daha büyük. Vücudun deli gibi çatlayıp yara oluyor. yağ dengesini indirgersin ama çatlamış deriyi geri alamazsın. Sabun ve keseyi dene. Bol su iç. Yağlı yemeği bırak. mümkünse pek yağ kullanma.

Herhangi bir kalıp sabun olur işini görür, evet hatta arkadaşın demesi gibi kalıp sabunu koy kesenin içine masaj yapa yapa uzun uzun keselen. Keşke kuru olsaydım da deme bence:) Çünkü kuru cildin derdi daha büyük. Vücudun deli gibi çatlayıp yara oluyor. yağ dengesini indirgersin ama çatlamış deriyi geri alamazsın. Sabun ve keseyi dene. Bol su iç. Yağlı yemeği bırak. mümkünse pek yağ kullanma.
sag ol canim tavsiyen icin,evet kuru cildinde bide oyle derdi var :))ah ah ))dun sabunla yikandim zaten bakalim nasil olucak )))

Sebamedin bir temizleme jeli var face&body diye sırttaki sivilcelere iyi geldiğini duymuştum. :44:

Maalesef benim cildimde çok kuru, krem sürmez isem kurak topraklar gibi oluyor. Öne doğru eğilsem sırtım geriliyor ve acıyor o derece.
Kardeşimin cildide benm tam tersim çok yağlı. 1 gün duş almasa 2. gün teninin kokusu ağırlaşıyor sanki.
Beyaz kalıp sabunun etkisini göreceğine eminim.

Maalesef benim cildimde çok kuru, krem sürmez isem kurak topraklar gibi oluyor. Öne doğru eğilsem sırtım geriliyor ve acıyor o derece.
Kardeşimin cildide benm tam tersim çok yağlı. 1 gün duş almasa 2. gün teninin kokusu ağırlaşıyor sanki.
Beyaz kalıp sabunun etkisini göreceğine eminim.
hacisakirmi yani?ya keske ama benimkide kuru olsa ya,hic olmasa nemlendirici bulmak kolay amma kurutucu bulmak zor yaw :(

Back
X