Çok sevindim sizin adınıza inşallah bana da nasip olur kucağıma almak allah analı babalı büyütsün teşekkürler cevabınız için içime su serpildiMerhaba. 6 ve 4 cm myomla gebe kaldim. 6 cm olan doguma girdigimde 15cm olmustu. 4 cm olan degismedi. Zorunlu sezaryen oldum. Cok sukur oglum kucagimda, 6 aylik. Ustelik 38 yasinda evliligimin 5. Ayinda dogal yollarla gebe kaldim. Dogum sonrasi zaten kuculuyorlar. Menapozla birlikte cogunlukla yok olurlarmis. Ameliyat dusunmedim, dusunmuyorum acikcasi. Allah gonlunuze gore versin.
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için için açılıyor böyle yorumlarla iyi ki varsınız hepinizAnnem bundan 40 sene önce 3 kiloluk miyomla bana hamile kalmış :) inşallah siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alacaksınız. Olumlu düşünün, kalbim sizinle...
Amin, Rabbim size ve dileyen herkese nasip etsin.Çok sevindim sizin adınıza inşallah bana da nasip olur kucağıma almak allah analı babalı büyütsün teşekkürler cevabınız için içime su serpildi
Canım benim de 2 tane rahmin arka duvarında 1 tane de ön duvarında 3 tane miyomum varmış, ultrasonla bebeğime bakmaya gidince öğrendim. 3-4cm ler, muhtemelen hamile kaldığımda da vardı şuan 4 aylık hamileyim, inşallah sorun olmaz ve sonunu getiririzMerhaba arkadaşlar 4 ay önce halk arasında patates çuvalıyla tabir edilen 4 tane 8-7-5-4 çapında olmak üzere birçok küçük miyomum varmış. İzmir de yaşıyorum ve 7 doktora gittim son 4 ü profesördü. Sonuncusu hariç hepsi ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ama rahmimin alınma riski olduğunu söylediler ve 6 aylık evliyim hiç çocuğum yok. Tabii ki insan yıkılıyor. En son gittiğim doktor ameliyat öneririm ama denemek istiyorsan hiç bir şey kaybetmezsin miyomlar büyüdüğü gibi küçülür mucize olabilir mi tabii ki olur sonuçta bebeğin kendisi mucize nice riskli gebelerim doğurdu dedi ve 6 ay doğal yolla denemek istersen bebek dene dedi. Ve bugün hamile olduğumu öğrendim. Sizlerden ricam böyle çok ve büyük miyomu olup hamile kalanınız varsa lütfen bilgi verebilir mi hamileliğin sonucu ne olursa olsun merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler
Merhaba , benimde 9-10 cm i bulmuştu portakaldan büyüktü hamileliğin sonuna doğru benimde , ilk gebeliğimdi çok tedirgin olmuştum Prof prof gezmiştim bende ama korkulacak bişey olmadığını anladım sonrasında, hiç canınızı sıkmayın bence kontrolde olacaksınız neticede sürekli..SevgilerMerhaba arkadaşlar 4 ay önce halk arasında patates çuvalıyla tabir edilen 4 tane 8-7-5-4 çapında olmak üzere birçok küçük miyomum varmış. İzmir de yaşıyorum ve 7 doktora gittim son 4 ü profesördü. Sonuncusu hariç hepsi ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ama rahmimin alınma riski olduğunu söylediler ve 6 aylık evliyim hiç çocuğum yok. Tabii ki insan yıkılıyor. En son gittiğim doktor ameliyat öneririm ama denemek istiyorsan hiç bir şey kaybetmezsin miyomlar büyüdüğü gibi küçülür mucize olabilir mi tabii ki olur sonuçta bebeğin kendisi mucize nice riskli gebelerim doğurdu dedi ve 6 ay doğal yolla denemek istersen bebek dene dedi. Ve bugün hamile olduğumu öğrendim. Sizlerden ricam böyle çok ve büyük miyomu olup hamile kalanınız varsa lütfen bilgi verebilir mi hamileliğin sonucu ne olursa olsun merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler
Merhaba , durumunuzu merak ettim bende de miyom var ve gebelik düşünüyoruz bir çok doktora gittik bizde. Umarım her şey yolundadır sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınızaMerhaba arkadaşlar 4 ay önce halk arasında patates çuvalıyla tabir edilen 4 tane 8-7-5-4 çapında olmak üzere birçok küçük miyomum varmış. İzmir de yaşıyorum ve 7 doktora gittim son 4 ü profesördü. Sonuncusu hariç hepsi ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ama rahmimin alınma riski olduğunu söylediler ve 6 aylık evliyim hiç çocuğum yok. Tabii ki insan yıkılıyor. En son gittiğim doktor ameliyat öneririm ama denemek istiyorsan hiç bir şey kaybetmezsin miyomlar büyüdüğü gibi küçülür mucize olabilir mi tabii ki olur sonuçta bebeğin kendisi mucize nice riskli gebelerim doğurdu dedi ve 6 ay doğal yolla denemek istersen bebek dene dedi. Ve bugün hamile olduğumu öğrendim. Sizlerden ricam böyle çok ve büyük miyomu olup hamile kalanınız varsa lütfen bilgi verebilir mi hamileliğin sonucu ne olursa olsun merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler
Merhabalar benimde miyomum var 5 cm sizin miyomunuz tam olarak neredeydi rahimde bende çok tedirginim ameliyat be önce gebelik mi diyeMerhaba , benimde 9-10 cm i bulmuştu portakaldan büyüktü hamileliğin sonuna doğru benimde , ilk gebeliğimdi çok tedirgin olmuştum Prof prof gezmiştim bende ama korkulacak bişey olmadığını anladım sonrasında, hiç canınızı sıkmayın bence kontrolde olacaksınız neticede sürekli..Sevgiler
Milyonlarınızın yerin tam olarak neredeydi acabaMerhaba. 6 ve 4 cm myomla gebe kaldim. 6 cm olan doguma girdigimde 15cm olmustu. 4 cm olan degismedi. Zorunlu sezaryen oldum. Cok sukur oglum kucagimda, 6 aylik. Ustelik 38 yasinda evliligimin 5. Ayinda dogal yollarla gebe kaldim. Dogum sonrasi zaten kuculuyorlar. Menapozla birlikte cogunlukla yok olurlarmis. Ameliyat dusunmedim, dusunmuyorum acikcasi. Allah gonlunuze gore versin.