Cok uzuluyorum yapmayin dedim hasta olacagim ve kanser oldugumu ogrendim.

Allah Sifalar versin size amin sizi üzen insanlara Rabbim sevgi saygi ve merhamet hissi versin en yakinlarina ve senin sevdiklerine amin

geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.

ama
siz her şeyi başkalarından bekliyorsunuz her şeyden söyleniyorsunuz.
yapıp yapıp söylenmek bana normal gelmiyor. çok kafaya takan birisiniz belli ki.
benim doğum günümü de kutlamaz ailem mesela veya ailem imkanı olmasına rağmen bana 2 ayda 3 ayda 1 geliyorlar.
kafaya takmayı bırak aklıma bile gelmiyor hiç biri. evde daraldıysam giderim tek başıma gezerim tek gezmeyi çok severim kimseden bir şey beklemem.
kendinizi feraha kavuşturun biraz Allah aşkına kendi kendinizi hasta etmişsiniz farketmeden...

İnsanı mikroplar, soğuk hava ya da başka etkenler değil, ne yazık ki manevi güçsüzlük hasta ediyor. Sizinki kansere kadar yürümüş. Öncelikle dilerim tez zamanda gelmiş geçmiş olsun.
Üzülmekten başka yapacak şeyleriniz de olacak, hiçbir zaman geç değil ama önce eski sağlığınıza kavuşmanız lazım. Güçlü durun, biliyorum çok zor. Ama bunu yenen çok insan var. Umut eden, pes etmeyen.
Siz de güçlü bir kadın olarak devam edin bundan sonra. Önce iyileşin, sonra hayattan alacağınız güzel günleri birer birer alırsınız.
Kendinize de yetersiniz.
Bakın ben bile inanıyorum size, siz de kendinize inanın.
Tekrar çok geçmiş olsun.

önce sağlığınıza kavuşun. sonra kocanızı boşayın

gelirinizle yaşam sürebilirsiniz. çocuğun giderlerinin bir kısmını da babası karşılar.
bu hayatı çekmek zorunda değilsiniz. ama önce iyileşin inşallah

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Öncelikle bolca dua edin ve eşinizle yollarınızı ayırın.
Geniş eve taşınsanızda o toksik eş yanınızda olacağı için ev m2 anlamında genişlese de, ruhunuzun yaraları kanamaya devam edecektir.
Hayatınız da stresi minimize etmeye çalışın. Siz kendiniz için çabalamazsanız kimse sizi bulunduğunuz durumdan kurtaramaz.
Allah yardımcınız olsun, gönlünüzü ferahlatsın.

Bosan cocugunla yeni eve tasin maasinla gul gibi gecinip kanseri yenersin. Bende kansere yakalandim simdi sebep olan herkesin hayatini bir bir karartiyorum.yarin ölecegimi bilsem onlarida arkamdan getiricem

bu koca zulmünden öyle ya da böyle kaçabilen yok sanırım hayatının bir evresinde ne yazık ki erkeklerin hödüklüğünden çekiyoruz.. duyarsızlaşmanın tek yolu ona sanki bir çocukmuş gibi bakmak, gözünde küçültmen yani... ben böyle biraz rahatladım, ağzımın kenarıyla gülüyorum hatta aptalca bi şey söyleyip yaptı mı falan beni üzmesine asla müsade etmiyorum ki böyle böyle yola geldi. aile konusunda valla benim anamın da ne şikayeti biter ne derdi çok iyi bilirim o konuları ve o can sıkıcılığı, vicdanına yükleniyor insanın. ne diyebilirim bilmiyorum, çok geçmiş olsun, istediğiniz zaman size arkadaşlık edebilirim benimle dertleşebilirsiniz.

Geçmiş olsun kısa sürede güzel sonuçlar alıp güzel başlangıçlara diyelim ama şunu sakın unutmayın herşeyi başkalarından bekleyip olmuyor diye söylenmek size ve etrafınızdaki kimseye birşey kazandırmaz, sizi sizden başka kimse düşünmez. Önceliğiniz kendiniz olmalı, bu hayatta her zaman ben demelisiniz, siz kendinize değer vermezseniz kimsede size değer vermez. Tabiki bizden kötü durumda insanlar var ama bizden daha iyi, daha güzel yaşayan insanlarda var eşiniz size hep aşağısı dediğinde, sizde hep yukarısı deyin ve ekleyin ben herşeyin en iyisine layıkım nokta. Maddi olarak özgürseniz kendiniz ve çocuğunuz için güzel başlangıçlara deyip ilk evden başlayıp silkelenerek istemediğiniz hiçbir ortamda bulunmayın, zaman çok kıymetli imkan varken yoksun kalmak bana göre kendi kul hakkına girmek geliyor.

Öncelikle Allah yardımcı olsun,size en büyük tavsiyem dğaınıklığı umursamayın.Hiçbir şey sizden önemli dğeil,eşiniz öyle yapıyorsa sizde sizi sevenlerle arkadaşlarla vakit geçirmeye çalışın.Evde gereksiz gibi olan ne varsa çöpe doldurun.Ve bence eşiniz o bitcoin denen para tuzğaına düşmüş,baya da bi kaybetmiş ama akıllanmamıştır.Sürekli battım mı çıktım mı gerginliğide vardır bunun,keşke böyle berbat bi eşiniz olmasaydı...cidden çok zor. Ama dediğim gibi odağınızı kendiniz yaparsanız,gerek arkadaş gerek psikolojik destek alırsnız eminim aşarsınız.Bir de bu adama borç dahi 5 kurus vermeyin,umarım eve haciz gelmesine sebep olacak bi halt yemez

Kendine çekmek mi? Allah size vicdan versin,hasta bi insana bu denir mi ya? Kendi mi istedi hastalığı sizce??? İlla kadını suclayacksınız,yoksa rahat yok sanırım

Bu adamı çekmek yerine boşansaydınız, ailenizin yanına dönünce perişan olacağınızı düşünmek yerine kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı hayal edip yapsaydınız bunlar olmazdı. Allah sağlık versin size ama size bir şey olsa, evladınız üzülür sacece. Kalan diğer insanlar hayatlarına devam eder

Allah şifa versin.Dilerim kısa zamanda iyileşirsiniz.Kendinizi daha fazla üzüp yıpratmayin.İcinde huzur, mutluluk olmadiktan sonra saray olsa anlamı yok.Önce iyilesin, sonra kendinizi nasil iyi ve mutlu hissedecekseniz öyle yapın.Bu hayat sizin.

Allah acil şifalar versin, sıkıntılarınızdan kurtarsın.

Gecmis olsun da eli para tutan kadinsinkz niye bisanip annenizin yanina gidesiniz. Siz az kendinize guvensenin iyi olur. Bence siz birbterapiye gidin de olaylariidrak edin. Kimseye bagimlı olmayın su hayatta.

Çok geçmiş olsun.Sagliniza kavuşun ve sizi böyle negatif etkileyen kim varsa hayatınızdan çıkarın.Bu kadar zaman çıkarmamanız hata zaten

Rabbim tez zamanda iyilestiginiz mujdesini versin ve bir daha yasatmasin inşallah.

Rabbım yavrusuna bağlasın iyileşince ikisinden de bosanin uzak Bi yere gidin azıcık aşım kaygısız başım çocuğunuzla yaşayın inşallah

Kendine çekmek mi? Allah size vicdan versin,hasta bi insana bu denir mi ya? Kendi mi istedi hastalığı sizce??? İlla kadını suclayacksınız,yoksa rahat yok sanırım
Size bunu uzun uzun anlatmayı çok isterdim ama yorumunuza bakınca pekde anlayacak bir kabiliyet görmüyorum.
Araştırma kabilyetiniz varsa bi araştırın ruhuölmüş hanım en azından tanımadığınız insanların vicdan terazisine yorum yapmamayi öğrenirsiniz

Geçmiş olsun. Gerçekten de bu durumda şimdi hala aklınıza gelen evi değiştirememiş olmak mı. Kendinize etmişsiniz böyle şeylere üzülerek. Bence bi silkinip durumunuzun farkına varın ve kendinize odaklanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…