Arkadaşlar çok üzülüyorum,sözüm olcaktı sevgilimle.3 yıldır beraberdik biraz zor biri baya idare ettim onu baya da aslında ezdirdim kendimi.Neyse ama iyi biriydi biraz ben şımartmıştım onu sanırım.Aileler tanıştı etti onun ailesi beni aşırı seviyordu çok acele olsun isted herşey benim ailemde ben vermeye biraz zorlandı aşırı bağlı bana diye neyse en ailemle de çok kavgalar ettik.Sevgilimde bu süreçte ailesiyle arada kaldı ona da ailesi ne zaman gitcek istemeye diye diye delirttiler onu.Hatta dedim bak sakin olalım yanımda çok iyi eve gidince deliriyordu ben kafayı yicem herkes bana noldu diyor dedi dedi bana saydırırdı kavga ederdi benle bende hep onu sakinleştirmeye çalışır sabretmemiz gerektiğini söylerdim ama işte.Hep kavga eder beni engellerdi hep..Düşünün ona ulaşmaya çalışırdım erkek gibi o da kız gibiydi baya ugrastım bide hem seviyordum hem ona çok emek verdim hem de kıyamadım 3 yıla..Ama o kavga etti benle hep..O da haklı ama her nasibin vakti vardır birbirimize destek olalım dedim ona bu süreçte ama işte.Engellerdi beni zorla barışırdık ama hemen yumuşardı yanımda.Gene kavga etti bide ağır konuştu çok benle her gün ağlıyorum her gün..Zorla görüşmeye gittik ben ugrastım da oldu.Ordan sonra konusmadık gene ben eskiden hep yazardım bu sefer hiç yazmadım aramadım sormadım.Dediki ben seni daha engellemem yazmadıgım etmediğim halde beni görüşmeden 3 gün sonra bianda engelledi 4-5 gündür öyle whtsptan engelledi.Bunu hep yapıyordu gene tepkisiz kaldım aramadım sormadım gene ama çok canım acıyor ya.Ailemde beni takmadı.Sonra dedim fal baktırıcam ilk defa ,baktırdım direk adam bana soru sormadan anlattı ilişkimi herşeyi sonra yakın zamanda şöyle olcak sen adım atma dedi ona.Hatta tarih bile verdi ama varya deliriyorum meraktan.Ya ben napayım bu adama ben tepkisiz kaldım aramıyor sormuyorum ailesi akrabalarıda benim aileme kızmış uzattılar işi demiş falan ama babamların bundan haberi yok..Napıcam şimdi?Nolur bu pişman olurmu çok ağır konustu ya özlermi zamanla ben başedemiyorum artık kalbim ağrıyor resmen..Ve anneside kendi de dahil olmak üzere hep bana derdi beni bi sen çekersin böyle derdi.