arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize desteklerinizden dolayı.inanın sadece ben bu durumdayım sanıyordum.biliyormusunuz bu akşam hiç konuşmadım yanıma gelip özür diledi bende mecbur kabulettim sonuçta aynı evi aynı hayatı paylaşıyoruz.inşallah hatasının gerçekten farkına varmıştır.ama insan kırıldımı kırılıyor birkere unutmuş gibi davranacagım ama dün beni üzdügünü aglattıgını asla unutmayacagım.canlarım benim hepinizi çoookkk seviyorum.iyiki varsınız.
Canım bak şimdi.
Bende bazen senin gibi şeyler düşünüyorum ama olaya farklı bakmak lazım.
Bebişimiz bizim karnımızda, hormonlar allak bullak, rahatsızlıkları biz çekiyoruz ve
bebişimizde bu yüzden aklımızdan çıkmıyor.
Yani eşinin 24 saat seni nazlamasını beklemek yanlış olur.
Herhaldeki eşin çalışıyordur. Belki sana söylemiyor ama şefiyle yada patronuyla problemi var. Yada kendi işi ve bi sürü ödemeler, yapılacak işler heran onun aklında
Evet bebeklerimiz çok önemli ama hayat da bütün sorunları ve rutin işleriyle devam ediyor.
Maalesef bizde hamileyiz diye çok bencil oluyoruz.
Evet tabii ilgi, sevgi, naz, kompliman hepsi olacak ama öyle günün her saati olmaz dimi.
Bazen düşünüyorumda eşim grip falan olunca 2. gün sıkılmaya başlıyorum onun ilgi beklemesinden, devamlı kendisiyle ilgilenmemi istiyor, mızmızlanıyor.
Eeeee o napsın şimdi 1 gün değil 5 gün değil tam 9 ayyyyyyy...:sm_confused:
Seninde dediğin gibi her zaman bu kadar düşüncesiz değil sonuçta arada sana belli ediyor sevgisini, ilgisini.
Lütfen biraz anlayışlı olalım, bunlar çok normal şeyler ayrıca kincilik yapmanıda hiç yakıştıramadım sana:1no2: eğer evlilikte yapılanları unuutmazsan işin çooooook zor.
Bir evliliği böyle kincilik yaparak ölüm sizi ayırana kadar sürdüremezsin.
10 yıllık evliyim ve neleri unuttuğumu..........unuttum:1rolleyes:
Tüm b unlar hamilesin diye hissettiğin şeyler geçecek üzülme...:teselli:
Kendine iyi bak...