Çok üzülüyorum...çok :( Kayınvalidemin yorumu ..

Teşekkür ederim..çok haklısınız...
Moralim gerçeken çok bozuk..

Moral bozacak bir şey yok. Kafanızı dağıtacak şeyler yapın işten arta kalan zamanınızda. Ayrıca hayatınızdan negatif insanları eleyin bence.Ben öyle yaptım çok rahatım. Az insan çok huzur. :KK14: Yapamam derseniz baştan kaybedersiniz. Mesela yaza kadar 2 dersi halledin bence.En çok zorlandığınız. Seneye de diğerleri kalır.Ne dersiniz? Ama sakın olaki işinizi bırakmayın.Kv nizi de çok ayıpladım ne demek bir b.k olamamak. Kendisi ne olmuş acaba?? Eminim hayatında hiç çalışmamıştır bile!!

İnsan mutlu olmadığı biyerde çalışamaz bence. Bende burada konu acmistim çok Yogunum işten çıkmak istiyorum diye.öğretmenim ben dersanede, ben gidersem kimse yoktu yerime filan birsürü vicdan muhasebesi yaptım. Konuştum müdürle bu arada formasyon almaya başladım 1.5 gün ekstra izin aldım,derslerim de azaldı suan rahatım. Ama yerine bulsalar yine çıkarım,gittiği yere kadar. Bilirim istemedigin şartlarda çalışmak ne zordur.

İnsan mutlu olmadığı biyerde çalışamaz bence. Bende burada konu acmistim çok Yogunum işten çıkmak istiyorum diye.öğretmenim ben dersanede, ben gidersem kimse yoktu yerime filan birsürü vicdan muhasebesi yaptım. Konuştum müdürle bu arada formasyon almaya başladım 1.5 gün ekstra izin aldım,derslerim de azaldı suan rahatım. Ama yerine bulsalar yine çıkarım,gittiği yere kadar. Bilirim istemedigin şartlarda çalışmak ne zordur.

Beni anlamanıza sevindim..Diyorlar ki çık o zaman kolay değil ki..Bunu yapabilecek olsam konu açmazdım..:) ayrıca ben konuştum da işten ayrılacağım diye engellediler.Adam benim için uzaktan geldi konuştu benimle..O kadar güzel şeyler söyledi ki sizi biz bırakmak istemiyoruz şöyle böyle..kursa başlamak var aklımda şuan kpss için uğraşacağım ne yapaym burası da gittiği yere kadar gider..patlıyorum ama yine aynı bırakamıyorum işsizlik ne kadar zor bilmiyorum belki şuandan daha da zor...

kayınvalidene ne ki bundan eşinle konuşsan kafi

kayınvalidene ne ki bundan eşinle konuşsan kafi

işte..o bsns birşey demio zaten başkasının kızna laf ediyor bi b.k olamadı diyor..kıda ben gibi işletme okumuş ben üstüme alındım..kötülüğünden demiyor aslında biz gibi olmayın der durur birşeydan anlamıyoruz çalışın araba kullanın aktif olun falan muhabbeti eder..kötülüğünden değil aslında ama alındım işte..

Beni anlamanıza sevindim..Diyorlar ki çık o zaman kolay değil ki..Bunu yapabilecek olsam konu açmazdım..:) ayrıca ben konuştum da işten ayrılacağım diye engellediler.Adam benim için uzaktan geldi konuştu benimle..O kadar güzel şeyler söyledi ki sizi biz bırakmak istemiyoruz şöyle böyle..kursa başlamak var aklımda şuan kpss için uğraşacağım ne yapaym burası da gittiği yere kadar gider..patlıyorum ama yine aynı bırakamıyorum işsizlik ne kadar zor bilmiyorum belki şuandan daha da zor...
Onu hep diyorlar bi taktik bence. Ben önce konuştum,çok yoğun kaldıramıyorum diye,şöyle böyle idare et bulcaz dediler, bi de arkamdan biz onu hep idare ettik,o etmedi filan demiş.Bende sinirlendim iyice. Gemileri yaktım,zaten formasyon alıyorum sınava hazirlanicam dedim bi kaç ay idare ederim sonra bulun dedim. Hala bulmadilar ama suan rahatım diye pek ses cikarmiyorum.3.5 gün gidiyorum maaşım da çok düşmedi. Mecbur olmasalar çoktan cikarirlardi beni de.

bbcbccccccc

ben 1 yıl dersaneye gittim, benim öğretmenlikti. evlendiğimin ilk yılı deli gibi ders çalıştım..eşimle kavga ederdık sen önceliğini bilmıyosun derdi.umrumda değildi..çok çalıştım gece yastıgıma başımı koydugumda hep konular aklımdan geçiyordu ceplerimde notlar, evın her köşesinde notlar asılıydı..
yaparsın kuzum şimdiden yavaş yavaş başla, işini bırakmadan..konuları çalış gerekirse haftasonu dersaneye git. sınava az kala bir süre de de işten ayrılırsın daha sıkı çalışırsın..inanki özel sektör çekilecek dert değil..ben de ithalat ihracatta çalışıyordum..insanlar bir de arkandan iş çeviriyor, sırf sen işi biliyon diye ne yalakalıklar ama öğrendikten sonra senn yüzüne bakmıyorlar..herşeyde bir hayır vardır ben o zaman çalışmasaydım hep özel sektör die içimde kalıcaktı cunku yükselicem kendi işimi kurcam dıye ideallerim vardı..ama şimdi iyiki diyorum..
hakkında hayırlısı olur inşallah..takma kayınvalideni..yarın sanki hayatındalarmı..bak benim şimdi hiçbiri yok...

Siz üniversitede hangi bölümü okumustunuz acaba?

Moral bozacak bir şey yok. Kafanızı dağıtacak şeyler yapın işten arta kalan zamanınızda. Ayrıca hayatınızdan negatif insanları eleyin bence.Ben öyle yaptım çok rahatım. Az insan çok huzur. :KK14: Yapamam derseniz baştan kaybedersiniz. Mesela yaza kadar 2 dersi halledin bence.En çok zorlandığınız. Seneye de diğerleri kalır.Ne dersiniz? Ama sakın olaki işinizi bırakmayın.Kv nizi de çok ayıpladım ne demek bir b.k olamamak. Kendisi ne olmuş acaba?? Eminim hayatında hiç çalışmamıştır bile!!

çalışmış canım ama sonra çocuk doğunca bırakmış vs..zaten ihtiyacı hiç ama hiç yok...

kızım sana söylüyorum gelinim sen anla muhabbeti, bişeyden anlamıyoruz demiş ya bu da güzel, çalışma şartlarının insanı ne kadar zorlayabileceğini de anlamıyo demek ki boşver sen, önüne bi kağıt al artı eksi yaz bu işle ilgili, üslerinle de açıkça konuş madem orda kilit bi elemansın seni dikkate alırlar, önümü görmek istiyorum de şimdi değilse bile ne bileyim seneye 6 ay sonra şu pozisyonda olucaksın ya da maaşın şu kadar olucak demenizi bekliyorum de mesela,herkesin maaşı seni ilgilendirmez orda müdüre bile iş anlatacak kadar yetkinsen demek ki farkın var pasif olma

çalışmış canım ama sonra çocuk doğunca bırakmış vs..zaten ihtiyacı hiç ama hiç yok...

Çalışmanın ihtiyaçla alakası yok ki benim gözümde. Öyle demesi hoş olmamış sadece. Kafanızı başka şeylerle meşgul ederseniz rahtalarsınız biraz.Kendiniz bu kadar yıpratmayın hasta olursunuz sonra.

aslında sorun kayınvalidemin fikri değil..dışarıdan gelen baskı çalışma ortamında ..ama şuanda onların gözünde ben kendi ayaklrında duran biriyim,çıkarsam tam tersi olacak zoru gördü kaçtı..bir de laf söyleseler hepten hasta olcam :KK43:
2 dille 1000 tl nin üzerinde ii bulabilirsiniz. Neden orda kendinizi çürütüyorsunuz. Yani bir tekstil şirketinde müşteri temsilcisi bile olsanız 2 dille en az 2000 tl ile girersiniz. Ayrıca memurluğu küçük gören kişiler belliki bişey bilmiyor. Daha az çalışarak bu kazancınızın üstünde maaş alabilirsiniz. Kendi vasıflarınızın kıymetini bilin lütfen

Şaka gibi ya üniversite mezunu çok diye resmen hiçe sayılıyorlar.Biz okumadan giremeyiz oralara ama nasıl adalet bu ya
Bende üniversite sınavına hazırlanıyorum, 3 hafta var uyumuyorum çalışıyorum. bunları bildikçe okusam ne olacak ki diyorum.. ama hiç değilse mesleğim olsun diye çabalıyorum. İşsiz olsam bile hiç değilse elimden geleni yaptım derim.

Tamam ama sizin de anlamadığınız şey bu, her hangi bir adım atmazsanız iki ay sonra hala işinizden şikayet edeceksiniz, hala eve geldiğiniz de yorgun olacaksınız, hala kpss çalışmıyor olacaksınız. İş yerinize resti çekmezseniz sizi yine müdür yapmayacaklar, gelene müdürlük öğretip yine az maaşa talim edeceksiniz. Adamın söylediği ama altı boş olan lafların duruma da hiç bir faydası yok. İş hayatında kimse kimseye hatır gönül için katlanmıyor, iki gün iş yapmayın adam bu sefer o laflarını hatırlamayacak ki?

Ben sizin yerinizde oldum, aynı anda hem çalışıp hem de sınava hazırlanamaycağımı düşündüm, çevreye de kulaklarımı tıkadım, hazırlanıp sınava girdim, kafam rahat 3-5 kişinin lafından anlık etkilendim ama o gün aa bu yaşta sınava mı çalışılır? diyenler şimdi de vik vik konuşmaya devam ediyor. Onları susturmanın bir yolu yok ama ben kendim daha iyiyim, gerisi de önemli değil.

Çalışmanın ihtiyaçla alakası yok ki benim gözümde. Öyle demesi hoş olmamış sadece. Kafanızı başka şeylerle meşgul ederseniz rahtalarsınız biraz.Kendiniz bu kadar yıpratmayın hasta olursunuz sonra.

Tabikide öyle ihtiyaçla alakası yok hiç..o öyle düşünüyor zaten kendiside der zamanında benim arkadaşlarım hep banka müdürü oldu ben olamadım falan der çok çalışkandım ama yol gösteren olmadı vs. der zaten..Ama şimdi gerçekten rahatı çok iyi 47 yaşında hiç bi iş yapmaz gezer tozar..eşi de iyi karışmaz hiç..öyle diyince zaten ben sinir oldum çok sonuçta bende işletme okudum ve işten ayrılmanın eşiğindeyim :/

Ayrıca iş yeriniz sizi kullanıyor bukadar işi yüklendiği nizi söylüyorsunuz ozaman versinler hakkınızı vermiyorlar sa size ne siz olmayınca iş yürüyecekmi yürümeyecekmi. Son bir konuşma yapın istediğim maaş olmazsa çıkıcam diyin. Işte çıkın eğer geri çağarmazlarsa demekki sizsiz de yapabiliyorlar çağarırlarsa ne ala istediğiniz tüm şartları kabul ettirebilirsiniz.

Tamam ama sizin de anlamadığınız şey bu, her hangi bir adım atmazsanız iki ay sonra hala işinizden şikayet edeceksiniz, hala eve geldiğiniz de yorgun olacaksınız, hala kpss çalışmıyor olacaksınız. İş yerinize resti çekmezseniz sizi yine müdür yapmayacaklar, gelene müdürlük öğretip yine az maaşa talim edeceksiniz. Adamın söylediği ama altı boş olan lafların duruma da hiç bir faydası yok. İş hayatında kimse kimseye hatır gönül için katlanmıyor, iki gün iş yapmayın adam bu sefer o laflarını hatırlamayacak ki?

Ben sizin yerinizde oldum, aynı anda hem çalışıp hem de sınava hazırlanamaycağımı düşündüm, çevreye de kulaklarımı tıkadım, hazırlanıp sınava girdim, kafam rahat 3-5 kişinin lafından anlık etkilendim ama o gün aa bu yaşta sınava mı çalışılır? diyenler şimdi de vik vik konuşmaya devam ediyor. Onları susturmanın bir yolu yok ama ben kendim daha iyiyim, gerisi de önemli değil.

Benim şuan ki düşüncem kpss kursuna yazılmak ve sınava hazırlanmak..başarabilir miyim iş ile yürütür müyüm hiç ama hiç umudum yok..tekrar söyliyeyim müdür olmak falan istemiyorum zaten müdürlük iyi olsa eskisi kalırdı ama o da gitti ..gerçekten sıkıntılı..

Benim şuan ki düşüncem kpss kursuna yazılmak ve sınava hazırlanmak..başarabilir miyim iş ile yürütür müyüm hiç ama hiç umudum yok..tekrar söyliyeyim müdür olmak falan istemiyorum zaten müdürlük iyi olsa eskisi kalırdı ama o da gitti ..gerçekten sıkıntılı..

Sadece olay müdür olmak değil ki zaten burdan atıyorum 4000 lira alsaydınız bu konu hiç açılmazdı zaten. Çünkü en azından ücreti iyi derdiniz. Şimdi işin rahatlığından başka nesi var, ki anlattığınız kadarıyla başkalarının rahatlık olarak gördüğü şey içerden hiç öyle de değil zaten.

Bende üniversite sınavına hazırlanıyorum, 3 hafta var uyumuyorum çalışıyorum. bunları bildikçe okusam ne olacak ki diyorum.. ama hiç değilse mesleğim olsun diye çabalıyorum. İşsiz olsam bile hiç değilse elimden geleni yaptım derim.
Haklısın tabi ki hem için rahat olur hem de dediğim gibi biz lise mezunu olsak rüyamızda görürüz.

:KK20::KK20: Okusam ne olacak ki demek te ne demek? Sen bir oku da neler oluyor gör.Bence herkes ünv. hayatını yaşamalı o ortamı solumalı.Çalışmaya devam.:KK60:

X