Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kıslar oğlum 2,5 aylık ilk iki ay emmesi falan gayet iyiydi bu ay emmek istemiyor fazla ilk iki ay az ama sık emerdi şimdi az emiyor ama uzun zamanda emiyor bugün tarttırdım 15 günde 300 gram almış sütümde var çok şükür şeiklden şekile giriyorum emzirmek için ama başlıyor ağlamaya mmeyi itiyort istemiyor bir türlü napmalıyım ben yaa çok züüldüm
Canım uyurken vermeyi denesen benim kızımda çok emen bir bebek değildi dr kaşıkla dene dedi ama istemedi uyurken verdim bende epey öyle idare ettik dene istersen.Hala gece uyurken emiyor gündüz yok
canım gündüzde uyuyunca veriyordum sık sık kısa kısa uyuyordu kızım o rada emziriyordum mama vermedim kızım biberon almadı halada almıyor ama uyurken bi şekilde veriyordum emmediği zaman sağıyıordum sütüm azalmasın diye belki sizinki geçicidir sabret biraz bakalım düzelir inş 5 aydan sonra ek gıdaya başladık ama o zamana kadar epey zor oldu.Allah kolaylık versin
benim kızımda gündüz emmiyordu halada daha doğru düzgün emmez.ayağımda sallayıp tam uyumadan önce emzirirdim.böyle böyle biraz alıştı canı isterse emiyo şimdi.
benim oğlum da ilk 2 ay çok güzel emiyordu.sonra sütüm yetmiyor diye mama başladık.bu sefer de biberona alıştı emmek istemiyor.memeyi verince ağlamaya başlıyor kafasını diğer tarafa çeviriyor.önceleri gece emziriyordum artık gece uykusunda verirken de zorlanıyorum.hiç almak istemiyor.sütümü sağmak zorunda kalıyorum.o zaman da emmezse süt kesilir diye korkuyorum.umarım 2-3 ay daha en azından emer de ben de vicdanen rahat olurum:Saruboceq:
canım biberonla acele etme ona alışınca tamamen emmeyi brakabilir.tartmışsınız 15 gün içinde çok iyi kilo almış.Şimdiya kadar her 2 saatte mi emzirdin.Bebeğün artık büyüyor belki recimi değiştiriyor her iki ssaatte değül her 3 saatte emzirmeye dene .Benmimki biberonla besleniyor ve her ay recim değiştiriyordu ve aynısını yapıyordu.