Çocuk Hastalıkları çok üzgünümmm:)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ankara36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
73
0
86
Ankara
mrb hanımlar sorunum oğlumla ilgili oğlum 4aylık 15gündür amip sorunuyla uğraşıyoruz 2gün önce araştırma hastanesine gittik bağırsak sistemini kontrol için ultrasonda bakalım dedi dr ve muayene esneasında oğlumun sağ böbreğinin doğuştan çok küçük olduğu anlaşıldı diğer böbrek normal boyutlarda am öbürü çok küçükmüş dünya başıma yıkıldı sanki dr böle hastanın çok olduğunu bir sorun olmayacağını söledi ama nefroloji bölümüne gitmemizi yinede ihmal edilmemesi gerektiğini söledi bi takım testler yapılacakmış pazartesi için randevu aldık içim içimi yiyor oğlumun gelişimi çok iyimiş sadece anne sütü veriyorum 4aylık 7,800kg kilosu 66cm bıyu dr gelişiminin çok iyi olduğunu hatta ilerde gittiğini söledi bu durum iyi ama böbrek meselesi acayip canımı sıktı bu konuda bilgi sahibi olan anneler varmı

canım ya hemen canını sıkma belkı bılememıslerdır
kız kardesıme doktorun bırı kalbı delık demıstı annem telaslanmıstı senın gıbı baska dr bıseyı yok dedı bıseyıde yok sımdı 31 yasında delık melık degılmıs kalbı

cok gecmıs olsun.. amip sprunluyla ugrasıyoruz dedıgınız ıcın cok dıkkatımı cektı, amip oldugu sonucuna nasıl varıldı, dıskıda kan ve sumuksu yapı mı gorudunuz.. neden soruyorum bunları dersenız, bız cok sorun yasadık amipli dizanteri dendı oglumuza daha 1 aylıkken nerdeyse 1 ay antibiotik kullandı gecmedı gecmedı hep kan, ıshal ve sumuksu.. mıkroskop bakılarında amıp gozukuyor ama meger cocukta laktoz intolerensı varmıs, laktazım damla kullanıyoruz su an ve ben sut urunlerını kestım.. sızınde belkı boyle bır yanlıslık yasıyor olma ıhtımalınıze karsı bunları paylasmak ıstedım.. cok gecmıs olsun, umarım en kısa surede oglunuz saglıgına kavusur..

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KEDİ 003en son kaka tahlilimizde daha temiz çıktı dr ilacı kesti kan artık yok bizede inek sütü alerjisi olbailir tekrar tahlil yaptırın dediler ama senin yazını okuyunca çocuğuma eziyet etmeyeceğim bende süt ürünlerini kesicem acaba o dediğin enzim damlarını dr sorupmu almam gerekli çünkü senin dediğin dediğin gibi benim oğlumda yoksa dr sorsammı drda hep aynı şetyleri söylüyo ilaç kullanmak istemiyorum ama süt ürünlerini kesicem böbrek sorunumuzda doğuştan olduğu için bebeğe zararı yomuş tek böbrek zaten bütün vücudu gayet güzel idare deiyor dedi sadece ara ar kontrollere gidecekmişim hepinize ilgizniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…