• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık cok uzgunummm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

guzelanne adayi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
52
29
3
27
:110::cry: Kizlar. Adete 5. Gunum var ben bugun test yaptim yine dayanamayip ve sonuc husran tek cizgi:KK34: allah buyuk oyle cok istiyorum ki 5liralik testle yaptim sizce cikmayabilirmi ya:KK61:

:110::cry: Kizlar. Adete 5. Gunum var ben bugun test yaptim yine dayanamayip ve sonuc husran tek cizgi:KK34: allah buyuk oyle cok istiyorum ki 5liralik testle yaptim sizce cikmayabilirmi ya:KK61:

Canım Allah büyüktür dua et benim ilk gebeliğimde Perşembe günü yaptım negatif çıktı pazartesi günü yaptım pozitif çıktı. Hatta Perşembe günü yaptığım test 25tl idi :) pazartesi olan 5tl :D

Canım bende 5 gün kala yapmıştım çıkmadı o testlerde adete bir gün kala yaptığımda çıkmıştı, biliyorum beklemek işkence ama maalesef zorundayız :silah: İnşallah güzel haberler alırsın :KK200:

Back